United Brotherhood

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Kardemumma

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » La Heinä 13, 2019 1:36 pm

Helmukka kirjoitti:Pitääkö paikkansa että michael penttilä kuuluu UB jengiin? :shock:
Hyvin todennäköistä. Uskoakseni Antti Puustinen on Consiglio -asemassa.

Carelin
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 223
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Carelin » La Heinä 13, 2019 2:15 pm

Penttilä kuulemma pyörii siellä tallihuorana.

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6807
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » Su Heinä 14, 2019 1:33 am

Kyllähän näitä Härmän häjy peräkammarin runkkupoikia löytyy joka palstalle.

Ei kukaan UB n: kuuluva oo ikinä höpöttäny et olis tulossa joku yks ykkönen tilanne konfliktissa. Kyl sielt tulee ihan jotain muuta kuin yks ykkönen, tai kukkia hatussa.

Toi nyt kuullostaa vähän oudolta ettei olis mitään kontaktipintaa noissa kiristysjutuissa. Ei ehkä suoraa, mutta jospa joku on myynyt saatavansa UB:lle.

Noitten kanssa ei kannata lähtee leikkimään, vaan painua ihan vitunmoista kyytiä kyttikselle, mikäli on varma et nyt ollaan huuhaata perimässä. Kuten tää kaikkien mannejen ylikuningas Mike Soldier. On se kiva kun mustalaisetkin joutuu häpeämään tätä lukutaidotonta tollikkaa. Vai mitä J ?
Täällä tänään, missä huomenna?

Manaaja13
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Su Heinä 14, 2019 1:24 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Manaaja13 » Su Heinä 14, 2019 9:15 am

Helmukka kirjoitti:Pitääkö paikkansa että michael penttilä kuuluu UB jengiin? :shock:
Joo pitää tuli vilhusen tilalle johtotähdeksi...

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12804
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ke Heinä 24, 2019 11:25 am

Liivijengiläinen vaati syytteen mukaan kiristyksen kohteelta 100 000 euron autoa ja uhkasi pahoinpitelyllä

Syyttäjä vaatii United brotherhood -jengin jäsenelle vankeusrangaistusta.

UNITED BROTHERHOOD -liivijengin jäsenelle on luettu syyte törkeästä kiristyksestä Helsingin käräjäoikeudessa.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun rikollisjärjestö United brotherhoodin jäseniin kuuluva, nykyisin 34-vuotias mies otti yhteyttä toiseen mieheen Facebookissa ja pyysi tapaamista. Miehet kohtasivat Pukinmäen Shellillä Helsingissä viime marraskuussa.

Liivijengiläinen väitti miehelle, että tämä olisi laittanut jengiläisestä liikkeelle perättömiä huhuja. Korvaukseksi jengiläinen vaati syyttäjän mukaan miehen 100 000 euron arvoista Audia.

Sitten vaatimus muuttui 20 000 euroon, ja jengiläinen uhkasi syyttäjän mukaan tulla miehen kotiin. Jengiläinen sanoi homman ”muuttuvan rumaksi”, jos rahoja ei tulisi samana päivänä puoleenyöhön mennessä.

SEURAAVA tapaaminen sovittiin muutaman päivän päähän Helsingin keskustassa sijaitsevaan ravintolaan.

Jengiläisen esittämä vaatimus aleni 10 000 euroon. Jengiläinen uhkasi syyttäjän mukaan miestä jengin kerhotiloihin viemisellä ja pahoinpitelemisellä, jos rahoja ei kuulu.

Uhri maksoi syyttäjän mukaan lopulta 10 00 euroa omilla ja lainaamillaan rahoilla.

JENGILÄISTÄ syytetään myös kokaiinin ja kannabiksen hallussapidosta, joista vaaditaan rangaistusta huumausainerikoksesta.

Iltalehti kertoi jutun tutkinnan vielä ollessa kesken, että sen tietojen mukaan kiristyksen uhri on helsinkiläinen perheenisä, jolla ei ollut mitään rikostaustaa tai kytköksiä alamaailmaan. Uhri kuitenkin lehden mukaan tunsi tai ainakin tiesi jengiläisen entuudestaan.
Helsingin Sanomat
24.7. 10:32 , Päivitetty: 24.7. 10:54
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
Spurgumies
Poliisikoira Rex
Viestit: 565
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Spurgumies » Pe Elo 02, 2019 12:27 pm

Miten helvetissä nuo tyypit saavat itsensä niin pelottaviksi, että joku alkaa maksaa niille 10-000tai enemmän massia ihan lässynlässyn jutuista? :shock: :shock: :shock: kerran eräs narkkari teki yhdelle hieman pelokkaalle tyypille vastaavaa..kävin läsäyttämässä sitä narkkaria käkättimeen ja heitin mokoman alle 60-kiloisen kynäniskan olkani ylitse lepikkoon - suoraan nokkospuskaan.. siihen loppu paskanjauhanta siltä nistiltä :D :lol: :lol:

Avatar
PoliisimestariSisu
Wallander
Viestit: 1079
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu » La Elo 03, 2019 5:16 pm

Spurgumies kirjoitti:Miten helvetissä nuo tyypit saavat itsensä niin pelottaviksi, että joku alkaa maksaa niille 10-000tai enemmän massia ihan lässynlässyn jutuista? :shock: :shock: :shock: kerran eräs narkkari teki yhdelle hieman pelokkaalle tyypille vastaavaa..kävin läsäyttämässä sitä narkkaria käkättimeen ja heitin mokoman alle 60-kiloisen kynäniskan olkani ylitse lepikkoon - suoraan nokkospuskaan.. siihen loppu paskanjauhanta siltä nistiltä :D :lol: :lol:
Ja sitten heräsit ja päästit kissan ulos?
murha.info - Suomen suurin avohoitopotilaiden kokoontumispaikka

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12804
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Elo 04, 2019 12:34 am

Liivijengiläinen kiristi perheenisältä öky-Audia, uhkaili ”kerholle viemisellä” ja väkivallalla – tuomittiin vuoden ehdolliseen vankeuteen

Uhrilla ei tiettävästi ole rikostaustaa tai kytköksiä alamaailmaan. Hän kuitenkin tiesi jengiläisen entuudestaan.
Helsingin käräjäoikeus on antanut tuomion jutussa, jossa pahamaineisen United Brotherhood -rikollisjärjestön (UB) täysjäsen oli syytettynä törkeästä kiristyksestä ja huumausainerikoksesta.

Vuonna 1985 syntyneen jengiläisen todettiin kiristäneen uhrikseen valitsemaltaan perheenisältä tämän noin 100 000 euron arvoista Audi R7 -autoa itselleen. Myöhemmin vaatimuksen kohde muuttui rahaan.

Oikeus totesi ratkaisussaan liivijengiläisen syyllistyneen sekä törkeään kiristykseen että huumausainerikokseen. Käräjäoikeus tuomitsi 1985 syntyneen jengiläisen 1 vuodeksi ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi hänet tuomittiin korvaamaan uhrille kiristyksellä saamansa 10 000 euroa sekä erillisenä kärsimyskorvauksena 1 000 euroa.

Vaati itselleen uhrin öky-Audia
Iltalehden tietojen mukaan helsinkiläisellä perheenisällä ei ollut mitään rikostaustaa saati kytköksiä alamaailmaan. Hän kuitenkin tunsi tai ainakin tiesi jengiläisen entuudestaan.

Jengiläisen puolestaan arvellaan valinneen kohteensa tämän varallisuuden perusteella.

Rikos tapahtui marras-joulukuussa 2018, jolloin jengiläinen otti yhteyttä perheenisään Facebook-viestillä ja pyysi tapaamista Pukinmäen Shell -huoltoasemalle. Jengiläinen syytti tapaamisessa uhrin levittäneen hänestä perättömiä huhuja, ja vaati asiasta korvausta.

Uhrin kertomuksen mukaan jengiläinen oli vaatinut häntä kertomaan summan, jolla asian voisi hyvittää. Uhri oli pakotettuna sanonut summaksi 2 500 euroa.

Tämän jälkeen jengiläinen oli uhrin kertomuksen mukaan kopauttanut uhrin autoa ja sanonut: ”Anna tämä.”

Koska uhri ei ollut valmis luopumaan autosta, oli jengiläinen lopulta uhrin kertomuksen mukaan päätynyt vaatimaan 20 000 euron korvausta maksettavaksi puoleen yöhön mennessä.

Uhrin kertomuksen mukaan jengiläinen uhkasi, että uhri vietäisiin United Brotherhoodin kerhotiloihin, jossa hänelle tehtäisiin väkivaltaa. Lisäksi liivijengiläinen oli kertonut uhrille tietävänsä, missä tämä asui ja tulevansa ovesta lävitse.

Toinen tapaaminen pizzeriassa
Uhri ja jengiläinen tapasivat uhrin kertomuksen mukaan toisen kerran Helsingin keskustassa sijaitsevassa pizzeriassa. Paikalla tapaamisessa oli ollut uhrin ja jengiläisen lisäksi kaksi muuta henkilöä. Uhri kertoi, että myös toisessa tapaamisessa häntä oli uhkailtu kerholle viemisellä mikäli rahoja ei makseta.

Uhrin kertomuksen mukaan jengiläisen mukana pizzeriaan tullut henkilö oli saanut jengiläisen tiputtamaan vaaditun rahasumman 10 000 euroon.

Uhri kertoi, että oli maksanut osan summasta käteisellä rahalla, jota hänellä oli mukana. Osan hän oli lainannut jengiläisen mukana pizzeriaan tulleelta henkilöltä, ja osan nostanut pankkiautomaatilta. Lainatut rahat uhri oli siirtänyt seuraavana päivänä mukana olleen henkilön naisystävän tilille.

Kertomukset erosivat
Uhrin ja jengiläisen kuvaukset tapahtumista erosivat käräjäoikeuden mukaan toisistaan sen osalta, missä tarkoituksessa he ovat tavanneet.

Käräjäoikeus totesi, että uhri on kertonut tapahtumista uskottavasti ja johdonmukaisesti, eikä kertomuksessa ole noussut esiin seikkoja, jotka heikentäisivät sen luotettavuutta. Uhrin kertomus saa oikeuden mukaan tukea myös esitetyistä kirjallisista todisteista. Käräjäoikeus totesi, että tapahtumien on näytetty edenneen uhrin kertomalla tavalla.

Tuomittiin vankeuteen ja maksamaan korvauksia
Käräjäoikeus tuomitsi jengiläisen törkeästä kiristyksestä ja huumausainerikoksesta 1 vuodeksi vankeuteen. Liivijengiläinen on tuomittu vankeusrangaistukseen myös vuosina 2011 ja 2008. Käräjäoikeus totesi, että syyllistymisestä vankeudella rangaistaviin rikoksiin on kuitenkin kulunut jo huomattava aika, minkä takia tuomittu 1 vuoden vankeustuomio voi olla ehdollinen.

Lisäksi hänet tuomittiin korvaamaan uhrille kiristyksellä saamansa 10 000 euroa sekä erillisenä kärsimyskorvauksena 1 000 euroa.

Liivijengiläisen todettiin pitäneen toukokuussa 2018 laittomasti hallussaan 2 grammaa kokaiinia ja 8,5 grammaa kannabista. Oikeuden päätöksessä todetaan, että syyksi luetulla huumausainerikoksella ei ole sanottavaa vaikutusta tuomion kokonaispituuteen.
Iltalehti
3.8.2019 22:27
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Donner
Alokas
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Maalis 06, 2019 9:11 am

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Donner » Su Elo 04, 2019 11:37 am

Tuomiosta päätellen tämä kyseinen henkilö on johtavassa asemassa kerhossa, ja todella hyvissä väleissä jonkun tutkinnan johtajan kanssa. Paljonkohan piti puhua että selvisi ehdonalaisella, ei meillä päin onnistuisi ensikertalaiseltakaan ehtoollinen jos kiristäisi 100th tavan pulliaiselta saati sitten jos tekisi sen kerholaisena kerhoa apuna käyttäen. Kyllä taisi kaveri tehdä vilhuset.

Avatar
Spurgumies
Poliisikoira Rex
Viestit: 565
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Spurgumies » Su Elo 04, 2019 9:40 pm

EI - vaan Suomen kansa ja Suomen Poliisivoimat OY suojelee kaikkia rikollisia.. Niin ulkomailta tulevia, kuin kotimaan tatska&liiviukkoja.. Pian on koossa VastarintaLiike II joka alkaa laittamaan omilla konsteillaan lakoon liivispedejä

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1881
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Su Elo 04, 2019 11:03 pm

Spurgumies kirjoitti:EI - vaan Suomen kansa ja Suomen Poliisivoimat OY suojelee kaikkia rikollisia.. Niin ulkomailta tulevia, kuin kotimaan tatska&liiviukkoja.. Pian on koossa VastarintaLiike II joka alkaa laittamaan omilla konsteillaan lakoon liivispedejä
Sikäli voi pitää paikkaansa? Toivottavaa tosin on, että Vastarintaliivi II joukon porukalle kasvais genitaalialueelle edes muutama haiven ennen ku rupeevat rynnäkköön :oops:
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Avatar
Spurgumies
Poliisikoira Rex
Viestit: 565
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Spurgumies » Ma Elo 05, 2019 11:26 pm

Ei kasva, ei..me olemme kaikki käyneet Brasilialaisessa vahauksessa..

Xysma
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 47
Liittynyt: La Marras 23, 2013 8:33 pm
Paikkakunta: Saramäki

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Xysma » La Elo 24, 2019 4:14 am

Onko Turun Ub:ssa toimintaa, taitaa olla kaikki kiven sisällä?
Rikoksista Pahin On Rikos

Dope Boy
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1261
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja Dope Boy » La Elo 24, 2019 7:58 am

Xysma kirjoitti:Onko Turun Ub:ssa toimintaa, taitaa olla kaikki kiven sisällä?
Ei ihan kaikki, mun tietääkseni.
"If you aim for a king, you better not miss"

aripertti
Alibin satunnaislukija
Viestit: 123
Liittynyt: Ti Loka 09, 2012 1:52 pm

Re: United Brotherhood

Viesti Kirjoittaja aripertti » Pe Syys 06, 2019 9:57 am

Liitteet
20190906_095051.jpg
20190906_095051.jpg (125.25 KiB) Katsottu 3243 kertaa

Vastaa Viestiin