Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Terävä
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 181
Liittynyt: To Loka 11, 2018 8:47 pm
Paikkakunta: Bay City

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Terävä » Pe Elo 30, 2019 2:42 pm

Onkohan huutokauppaan janojuomaa ollut hamstraamassa.
Näpistelijä piilotti 8 pulloa olutta hameen alle Hirvaskankaan ABC:llä

Poliisi sai ilmoituksen viime yönä kello 2.25, että Hirvaskankaan ABC:n marketissa on vartija ottanut näpistelijän kiinni.

Paikalla ilmeni, että noin 30 -vuotias nainen oli piilottanut hameen helmaansa 8 pulloa ykkösolutta.

Kyseessä yhdeksäs anastusrikos vuoden sisällä. Asiasta tiedotti Sisä-Suomen poliisilaitos.
https://www.tamperelainen.fi/artikkeli/ ... aan-abclla
Uskon, että Suomen malli on paras ja läheisin malli sille, miten Islam kehottaa ihmisiä elämään. Näin ollen koen, että Suomi on maailman islamilaisin valtio.
Abdirahim "Husu" Hussein

Avatar
PoliisimestariSisu
Wallander
Viestit: 1078
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu » Su Syys 01, 2019 7:56 pm

Ykköskaljaa, ei helvetti. Uusi aluevaltaus?
murha.info - Suomen suurin avohoitopotilaiden kokoontumispaikka

hannu hanhi
Hercule Poirot
Viestit: 2132
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi » Ma Syys 02, 2019 3:37 pm

:D
PoliisimestariSisu kirjoitti:Ykköskaljaa, ei helvetti. Uusi aluevaltaus?

Terävä
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 181
Liittynyt: To Loka 11, 2018 8:47 pm
Paikkakunta: Bay City

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Terävä » Ma Syys 02, 2019 5:19 pm

PoliisimestariSisu kirjoitti:Ykköskaljaa, ei helvetti. Uusi aluevaltaus?
Saunajuomana pilsnerihän on erittäin hyvää, mutta oletteko koskaan saunoneet mustalaisten kanssa? Ollaan kaverien kanssa ihmetelty mannejen saunomattomuutta valkolaisten kanssa. Useita kertoja kaverin sukumökillä ollut sukuun naituja manneja, eikä koskaan ole yksikään löylyyn lähtenyt.
Uskon, että Suomen malli on paras ja läheisin malli sille, miten Islam kehottaa ihmisiä elämään. Näin ollen koen, että Suomi on maailman islamilaisin valtio.
Abdirahim "Husu" Hussein

Avatar
Spurgumies
Poliisikoira Rex
Viestit: 564
Liittynyt: Ti Elo 28, 2012 10:13 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Spurgumies » Ma Syys 02, 2019 7:02 pm

Koska "hävyn paljastaminen" toisille on syntii, niin ssaunominen muutoin kuin yksin on kiellettyä, mä sanoon aina unisex-housutpäällä-saunassa, en alaston saunassa sillä en paljasta häpyäni ihmiskunnalle..

Tracker
Philip Marlowe
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Tracker » Pe Syys 06, 2019 1:30 pm

Kävivät mustalaiset "vanhanliiton" aikana yleisissä saunoissa, kuten valtaväestökin. Miehet miesten ja naiset naisten puolella.

unihalvaus
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 46
Liittynyt: To Loka 25, 2012 1:04 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja unihalvaus » Su Syys 08, 2019 9:47 pm

Muistan lapsuudestani, kun mustalaiset kierteli mun kotikylän perähikiällä, missä itsekin siis asuin. Naapurin papan luokse tekivät agressiivisen myyntivierailun ja uhkailivat vanhaa miestä aseella ja vaativat ostamaan tuotteita tai ryöstävät tämän. Suljetun oven takana, viereisessä huoneessa, kotihoitaja oli juuri käymässä ja onneksi tällä oli kännykkä (oli siis -90 luvun loppuaikoja), jolla sai sinivuokot paikalle.
En ole mitään. Saan vain sinut kesken uniesi pelkäämään ja jähmettymään.

tattoohell
Parranpäristäjä
Viestit: 69
Liittynyt: Ma Syys 10, 2012 12:20 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja tattoohell » Ma Syys 09, 2019 9:21 pm

Tracker kirjoitti:Kävivät mustalaiset "vanhanliiton" aikana yleisissä saunoissa, kuten valtaväestökin. Miehet miesten ja naiset naisten puolella.

Viime vuoden alkupuolella (kevättalvi 2018) eräässä savolaisessa uimahallissa oli yhtä aikaa 2 romanipoikaa noin 15-19v ikäisiä. Kumpikin vaan uimahousut jalassa olivat suihkussa, toinen lauloi ja toinen kävi välillä saunassa (uimahousut) jalassa. Lähti mustalaispoika ulos saunasta kun komensin ottamaan uimahousut pois jotta ei kloori ärsytä astmaatikkoja, en tiedä onko tuo yleistä mustalaisten keskuudessa että julkisissa saunoissa ollaan uimahousut jalassa? Olisi myös hauska tietää mustalaisten kanta ilmastonmuutokseen & kierrätykseen sillä jos romanikodissa keittiönpöydältä tippuu lusikka/haarukka/veitsi niin se heitetään heti roskiin (todella ekologista, heh).
Joka 3 raiskaaja on ulkomaalainen mutta vasemmiston mielestä kyseessä on yksittäistapaus josta ei saisi puhua.

Tracker
Philip Marlowe
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Tracker » To Syys 12, 2019 6:40 am

UutisetKotimaan uutiset
”Nyt kävelet viimeistä tietä” – Mustasukkainen mies saapui Ruotsista Suomeen surmatakseen exänsä: jahtasikin vahingossa pikkuserkkuaan
Tänään 12.9.2019
klo 5:05
Lukuisat yksityiskohtaisen törkeät tappouhkaukset tukivat syytettä henkirikoksen valmistelusta. Entisestä avopuolisostaan mustasukkainen mies erehtyi kuitenkin naisesta.
Mustasukkainen mies oli valmistautunut ex-avopuolisonsa surmaamiseen.
Aluksi mies erehtyi kohteesta ja hyökkäsi pikkuserkkunsa kimppuun.
Aseistautunut mies oli juuri lähestymässä turvakotia ja exäänsä, kun poliisit ottivat hänet kiinni.
Mustasukkainen mies oli varustautunut mm. ladatulla 6,35-kaliiperisella pistoolilla ja puukolla suunnatessaan ex-avopuolisonsa turvakotiin.
Kuva
– Otan nyt vaikka kuolleena sinut... Silmät puhon sulta, et ikääs ole turvassa... Saat uskoa, että nyt kävelet viimeistä tietä, päätin sen...

Mustasukkainen mies viestitteli entiselle avopuolisolleen Facebookissa ja Messengerissä. Mies kirjoitti, että hän on myös päättänyt, ettei jätä naista muille.

– Etin sinut vaikka mistä. Pidän huolen, ettei sinusta ole muillekaan jätkille nyt. Vaiha paikkakuntaa, aina saan selville, missä oot.

Etsi naista kuvan kanssa
Mies oli lähtenyt Ruotsista Helsinkiin löytääkseen turvakotiin muuttaneen exänsä. Hän oli sitä ennen googlettanut eri turvakotien yhteystietoja.

Haagassa mies oli esitellyt kaupassa ja kioskissa kuvaa naisesta, jonka hän kertoi olevan dementoitunut sisarensa. Tosiasiassa kyse oli miehen entisestä puolisosta, jonka hän yritti löytää.

Mies oli jo lähellä tavoitettaan, sillä hänen etsimänsä nainen asui lähellä sijaitsevassa turvakodissa. Samassa talossa asui myös miehen pikkuserkku, joka kauppaan lähtiessään pukeutui turvallisuutensa vuoksi valtaväestön asusteisiin ja aurinkolaseihin.

Puukkomies käveli naista vastaan, eikä tunnistanut tätä. Mies huomasi, että kyseessä oli naamioitunut romaninainen ja luuli tätä entiseksi avopuolisokseen. Hän lähestyi naista uhkaavasti.

– Juoksin karkuun niin lujaa kuin pystyin Kauppalantien taksitolpalle. Pyysin taksikuskeja soittamaan poliisille, mutta he eivät reagoineet mitenkään, nainen kertoi myöhemmin poliisille.

Nainen jatkoi pakoaan läheiseen kauppaan, mistä miesasiakas saattoi hänet taksiin. Paniikissa ollut nainen soitti etukäteen turvakotiin, että hänelle avattaisiin ovi valmiiksi.

Poliisien saapuessa puukkomies oli kuitenkin ehtinyt häipyä.


Kiinni viime hetkellä
Poliisit olivat kuitenkin miehen jäljillä. Kun Ruotsiin palannut mies tuli runsaan viikon kuluttua jälleen Suomeen, partiot seurasivat häntä. Poliisit pysäyttivät miehen auton vain vähän ennen Porvoossa sijaitsevaa turvakotia, jonne entinen avopuoliso oli turvallisuutensa vuoksi muuttanut.

Miehen autosta löytyi 6,35-kaliiperinen ladattu pistooli, puukko, kaasusumutin sekä 9-millinen kaasutoiminen starttipistooli.

Tutkinnassa selvisi, että mies oli ennen Suomeen tuloaan etsinyt netistä Porvoon turvakodin tietoja.

Syyttäjä vaati miehelle rangaistusta muun muassa törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta. Syytteidensä tueksi hän esitti kymmenet uhkausviestit, turvakotien googlettamiset, aseistettuna turvakotia lähestymisen sekä hyökkäyksen kohteeksi joutuneen pikkuserkun kuulustelukertomuksen.

Oikeudessa sukulaisnaisen puheet kuitenkin muuttuivat. Hän väitti vain säikähtäneensä ja ylireagoineensa tilanteessa, jonka oli ymmärtänyt väärin. Jälkeenpäin ajatellen tilanne ei hänen mukaansa ollut uhkaava tai vaarallinen.

Pelko muutti puheet
Myös entinen avopuoliso vähätteli saamiaan uhkausviestejä. Hän sanoi niiden olleen vain ”höpinää”, eikä hän uskonut, että mies olisi vahingoittanut häntä.

Syyttäjän viitattua naisen lähettämiin viesteihin, joissa tämä muun muassa kertoi, kuinka mies oli ”potkinut naaman riekaleiksi”, nainen sanoi halunneensa vain ”keljuilla” miehelle.

– Hän on mustasukkainen ja omistushaluinen, mutta se on normaalia, nainen sanoi.

Syytetty mies väitti hänkin, että viesteissä kuvaillut silmien puhkomiset, rautaputkella hampaiden katkomiset ja muut puheet väkivallasta olivat vain ”suutuspäissä ilkeilyä”.

Oikeus ei kuitenkaan naisten vähättelyjä uskonut. Se piti todennäköisenä, että entinen avopuoliso ei enää oikeudessa uskaltanut kertoa miehen menettelystä.

Ehdotonta vankeutta
Helsingin käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1958 syntyneen Allan Gunnar Lindströmin törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta, laittomasta uhkauksesta sekä neljästä muusta rikoksesta yhteensä kahden ja puolen vuoden vankeuteen.

Entiselle avopuolisolleen mies määrättiin maksamaan 2000 euron kärsimyskorvaukset.

Rikokset tapahtuivat tämän vuoden tammi-huhtikuun aikana. Helsingin hovioikeus vahvisti tuomion maanantaina antamallaan päätöksellä.

RISTO KUNNAS
[email protected]

Tracker
Philip Marlowe
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Tracker » To Syys 12, 2019 7:23 am

tattoohell kirjoitti:
Tracker kirjoitti:Kävivät mustalaiset "vanhanliiton" aikana yleisissä saunoissa, kuten valtaväestökin. Miehet miesten ja naiset naisten puolella.

Viime vuoden alkupuolella (kevättalvi 2018) eräässä savolaisessa uimahallissa oli yhtä aikaa 2 romanipoikaa noin 15-19v ikäisiä. Kumpikin vaan uimahousut jalassa olivat suihkussa, toinen lauloi ja toinen kävi välillä saunassa (uimahousut) jalassa. Lähti mustalaispoika ulos saunasta kun komensin ottamaan uimahousut pois jotta ei kloori ärsytä astmaatikkoja, en tiedä onko tuo yleistä mustalaisten keskuudessa että julkisissa saunoissa ollaan uimahousut jalassa? Olisi myös hauska tietää mustalaisten kanta ilmastonmuutokseen & kierrätykseen sillä jos romanikodissa keittiönpöydältä tippuu lusikka/haarukka/veitsi niin se heitetään heti roskiin (todella ekologista, heh).
Tuntemani mustalaiset, aikoinaan, huolehtivat itsensä ja kotiensa siisteydestä hyvin.

janita
Nikke Knattertton
Viestit: 867
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja janita » Pe Syys 13, 2019 9:33 pm

Miten toi kysymys kotien siisteyteen liittyy? Se lattialle tippunut ruokailuväline heitetään roskiin, vaikka lattia olisi miten puhdas. Roskiin joutavat myös ruokaostokset, jos sen kauppakassin laskee lattialle. Koko keittiö likastuu, jos sinne menee pelkät alusvaatteet päällä.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12817
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » La Syys 14, 2019 12:40 pm

janita kirjoitti:Miten toi kysymys kotien siisteyteen liittyy? Se lattialle tippunut ruokailuväline heitetään roskiin, vaikka lattia olisi miten puhdas. Roskiin joutavat myös ruokaostokset, jos sen kauppakassin laskee lattialle. Koko keittiö likastuu, jos sinne menee pelkät alusvaatteet päällä.
Liittyy siten, että koska turhaa roskaamista tulisi välttää, niin miten lieneekään ekologisuuden ja ympäristötietouden kanssa jos heidän toiminta on noinkin välinpitämätöntä ja kulttuurellista silmänlumetta. Nähdäkseni mustalaisten paljon puhuttu ja joidenkin jopa kehuma siisteyskulttuuri on silkkaa paskaa. Auton ikkunasta paskat vaan pihalle ja vaikka mihin. Seuratkaapa toimiaan.
- Janita kuvaama toiminta on tietty provoa joiltain osin, mutta kertoo siitä miten sairaan väestöryhmän kanssa ollaan tekemisissä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Kardemumma

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » La Syys 14, 2019 2:10 pm

Näitä mölyapinoita oli eilen taas varastelemassa lähikaupassa. Koin suurta myötähäpeää kun vanha ämmä tunki jopa euron maksavan sipulipussin hameeseensa. Mies meni edellä suurin elkein ja piti kovaa ääntä. Todellista paskajengiä.

tattoohell
Parranpäristäjä
Viestit: 69
Liittynyt: Ma Syys 10, 2012 12:20 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja tattoohell » Su Syys 29, 2019 3:26 pm

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006255012.html

"Ehdottomasti järjestäytynyttä rikollisuutta” – Jari Kinnunen tuntee valepoliisien temput ja kertoo nyt, miten he onnistuvat vakuuttamaan"

Ylikomisario Jari Kinnunen kertoo, että vanhuksille soittavat ”valepoliisit” ovat usein kasanneet rikollisryhmän pelkästään rahaa huijatakseen.

VALEPOLIISI-ILMIÖ nostaa taas uhkaavasti päätään. Elokuun ja syyskuun aikana pelkästään Itä-Uudenmaan alueella on kirjattu jo 25 valepoliisitapausta. Uhrit ovat menettäneet valepoliiseille jopa kymmeniä tuhansia euroja – jotkut ihan kaiken, mitä tililtä on vaan saanut nostettua.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikosylikomisario Jari Kinnunen on perehtynyt työssään erityisesti tällaisiin huijareihin. Hän kertoo, että valepoliisihuijaukset ovat käytännössä osa järjestäytynyttä rikollisuutta, vaikka niitä ei sellaiseksi ole luokiteltu.

– Sitä se ehdottomasti on. Siihen on perustettu ryhmä tai ryhmiä, joissa jokaisella on oma tarkka tehtävänsä. Ryhmät on perustettu vain tätä tarkoitusta varten, ne ovat hierarkkisesti organisoituja ja toiminta on suunnitelmallista. Liivejä ei välttämättä tarvitse olla päällä.

KINNUNEN kertoo, että huijauksia tehtailevissa rikollisryhmissä on usein yhdestä kolmeen päätekijää, jotka värväävät avukseen koko joukon väkeä.

Ensinnäkin rikolliset tarvitsevat rahansiirtoja varten bulvaanitilejä tai ihmisiä, jotka antavat tilinsä rikollisten käyttöön. He myös jäävät oikeastaan aina kiinni.

– He ovat yleensä saaneet rikollisilta tarjouksen josta ei voi kieltäytyä.

Bulvaanien lisäksi huijarit hankkivat erilliset henkilöt nostamaan huijatut rahat pankkiautomaateista jostain päin Suomea. Näitä rahannostajia vahditaan tarkoin, mutta heitä pidetään myös tarpeeksi luotettavina, jotta heille voidaan uskoa rahaa. Myös rahaa nostavat henkilöt jäävät Kinnusen mukaan useimmiten kiinni.

– Nostaja siirtää rahan joko toiselle bulvaanitilille, muuttaa bitcoineiksi tai antaa seuraavalle toimittajalle käteen. Sitä kautta leijonanosa päätyy toiminnan organisoijille.

– Minun kokemukseni mukaan nämä saattavat istua samassa autossa ja ajella satoja kilometrejä päivässä. Yksi on kuljettaja, yksi etsii uhrien puhelinnumeroita ja yksi tai kaksi soittelee uhreille.

HUIJAUKSET ovat iso ongelma, Kinnunen kertoo. Vuonna 2017 rahaa meni noin miljoona euroa ja juttuja oli noin tuhat. Viime vuodelta voidaan hänen mukaansa puhua sadoistatuhansista euroista.


Toiminnan organisoinnista kiinni jääneet huijarit ovat Kinnusen mukaan olleet pääsääntöisesti romanitaustaisia. Hän sanoo, etteivät romanit välttämättä itse uskalla puhua aiheesta, koska se tuo monesti jopa tappouhkauksia. Valtaväestön taas on vaikea ottaa asiaa puheeksi rasistileiman pelossa.

– Tämä ei kuitenkaan ole koko kuva romaneista. Suurin osa heistä on ihan tavallisia ja mukavia ihmisiä, jotka eivät rikoksia tee.
Joka 3 raiskaaja on ulkomaalainen mutta vasemmiston mielestä kyseessä on yksittäistapaus josta ei saisi puhua.

Crombie
Parranpäristäjä
Viestit: 69
Liittynyt: Su Touko 11, 2008 11:49 pm
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Crombie » To Loka 03, 2019 1:39 am

Kardemumma kirjoitti:
La Syys 14, 2019 2:10 pm
Näitä mölyapinoita oli eilen taas varastelemassa lähikaupassa. Koin suurta myötähäpeää kun vanha ämmä tunki jopa euron maksavan sipulipussin hameeseensa. Mies meni edellä suurin elkein ja piti kovaa ääntä. Todellista paskajengiä.
Kyllä aito intialainen paskasakki näkyy ja KUULUU haiiii :lol:
Saharan eteläpuolisen Afrikan väkiluku on eri määritelmien mukaan 622–840 miljoonaa, ja se kaksinkertaistuu 25 vuodessa. Syntyvyys on keskimäärin 6,1 lasta naista kohde.

Vastaa Viestiin