Tapahtui hautausmaalla

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, yliaistilliset tapahtumat jne. huuhaatieto tähän osioon.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Tay77
Tarkastaja Morse
Viestit: 953
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am
Paikkakunta: Takahikiä

Tapahtui hautausmaalla

Viesti Kirjoittaja Tay77 » To Kesä 06, 2019 8:29 pm

Laitan viestini varmuuden vuoksi tähän osioon, saattaa nimittäin olla helle pehmentänyt aivoni lopullisesti...eli mistähän voisi olla kyse?
Vierailin eilen toisella paikkakunnalla hautausmaalla, laittamassa omaiseni hautaa kuntoon. Tiedän, että lähellä tätä omaiseni hautaa on hauta, jossa lepää n. kolme kuukautta sitten henkirikoksen uhriksi joutunut henkilö.
En muuten olisi kiinnittänyt asiaan huomiota mutta huomasin kaksi tähän kamalaan helteeseen "ylipukeutunutta" ihmistä lähestyvän minua. Heillä oli yllään pitkät, suorat,tummat housut ja valkoiset kauluspaidat sekä kaulassa solmiot. Lisäksi huomasin heillä kaulassa roikkuvan jotkin "henkilökortit" tms.

Kävelivät rauhallisesti mutta määrätietoisesti tämän uhrin haudan lähelle, vaihtoivat pari sanaa keskenään ja lähtivät kävelemään pois paikalta. Eivät siis sytyttäneet kynttilää, tehneet muistiinpanoja, tuoneet kukkia, tutkineet hautapaikkaa tai muistomerkkiä, ottaneet valokuvia... Näin tämän kaiken koska kyseessä on todella pieni hautausmaa ja itselläni kesti oma siivous ja laittaminen sen verran kauan.

Keitähän nämä henkilöt olisivat voineet olla? Vierailevatko jotkut rikostutkijat/poliisit huvikseen haudoilla, joiden tapauksia ovat tutkineet, muutenkin kun Jenkkisarjoissa? Olisiko kirkon/seurakunnan työntekijöillä tuollaiset vaatteet, että olisivat vain käyneet tarkistamassa jonkun hautaukseen liittyvän asian? Omaisia tai läheisiä tuskin olivat.
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks

saksanundulaatti
Parranpäristäjä
Viestit: 83
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 2:32 pm

Re: Tapahtui hautausmaalla

Viesti Kirjoittaja saksanundulaatti » Pe Kesä 07, 2019 3:01 pm

Tay77 kirjoitti: Heillä oli yllään pitkät, suorat,tummat housut ja valkoiset kauluspaidat sekä kaulassa solmiot. Lisäksi huomasin heillä kaulassa roikkuvan jotkin "henkilökortit" tms.
Kuulostaa mormoneilta.

Kesämies
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Pe Kesä 07, 2019 10:11 am

Re: Tapahtui hautausmaalla

Viesti Kirjoittaja Kesämies » Pe Kesä 07, 2019 9:28 pm

Hautaustoimistoissa miespuolisilla työntekijöillä on yleensä tumma puku työasuna. Samoin seurakunnan työntekijöillä (suntio jne.) silloin, kun pitää olla hautajaisissa läsnä. Useampi kk hautauksen jälkeen ei kuitenkaan yleensä luulisi olevan tarvetta käydä haudalla.

janita
Nikke Knattertton
Viestit: 867
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: Tapahtui hautausmaalla

Viesti Kirjoittaja janita » Pe Kesä 07, 2019 11:05 pm

Jos ne oli jotain vainajan tunteneita (tai toinen), jotka päätttivät pistäytyä vaan ex-tempore haudalla kesken työpäivän tai jonkun muun menon?

Kenen haudalla?

Calamity Jane
Wallander
Viestit: 1023
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Tapahtui hautausmaalla

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane » La Kesä 08, 2019 5:31 pm

Nuo kaulassa roikkuvat henkilökortit voi selittyä sillä ovat jotain työntekijöitä . Voisiko olla hautakiviliikkeestä?
Mormoneilla on nimikyltti pienellä rintapielessä. Ainakin mitä olen nähnyt.

Minuakin kiinnostaisi mikä henkirikos tässä on ?

Tay77
Tarkastaja Morse
Viestit: 953
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am
Paikkakunta: Takahikiä

Re: Tapahtui hautausmaalla

Viesti Kirjoittaja Tay77 » La Kesä 08, 2019 6:28 pm

^Hautakiviliikettä mietin itsekin mutta näiden henkilöiden käynti haudalla oli sen verran pikainen (kesti ehkäpä 20 sekunttia), että eivät ainakaan mitään mittoja tms voineet ottaa. Haudalla siis ei ole vielä hautakiveä.

Mitään tarkempaa tietoa minulla ei tästä henkirikoksesta ole. Minulle vaan on kerrottu, että näin olisi. Siis aivan luotettavilta tahoilta tullut tieto. Rikos kuulemma tapahtunut huhtikuun alussa (?). Ymmärtääkseni jokin tapaus, josta ei iltapäivälehdissä juurikaan ole kirjoiteltu. Nimeä en pysty kertomaan, koska paikalla ei siis ollut vielä hautakiveä...
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks

Avatar
sikakoira
James Bond
Viestit: 7107
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Tapahtui hautausmaalla

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Su Kesä 09, 2019 5:14 am

Kuten itse totesit niin helle ei kaikille tule yhdenvertaisesti. Saattaa keittää yli. :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

devil_doll
Komisaario Köster
Viestit: 1778
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Tapahtui hautausmaalla

Viesti Kirjoittaja devil_doll » Ti Kesä 11, 2019 12:53 am

Olisiko olleet ihan hautakiven myyjät ja toimittajat asialla? Keskikokoinenkin hautakivi voi painaa tyyliin puoli tonnia, joten on syytä varmistaa sen paikka ennen toimitusta, siirtely kun ei sitten onnistu käden käänteessä. Ja jos vaikka omaiset olivat tilanneet kaukopalveluna koko setin, niin liike voi käydä itse katsomassa senkin minkä kokoinen kivi haudalle sopii.

Tuskin nääs oli mikään MIB ... en ainakaan ole ennen kuullut että niillä olisi jotain suomalaisia henkirikoksen uhreja vastaan.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Kateellinen
Alibin satunnaislukija
Viestit: 117
Liittynyt: Ma Maalis 29, 2010 1:15 am

Re: Tapahtui hautausmaalla

Viesti Kirjoittaja Kateellinen » Ke Kesä 19, 2019 4:56 pm

Tästä tuli mieleen tarinat joita olen lukenut. On siis netissä ollut näitä jopa useita, että jossain vanhainkodissa vanhuksen luona käy kaksi mustapukuista miestä (pappia?? tms.). Jonkin ajan kuluttua vanhus kuolee. Nämä tarinat jostain syystä jääneet mieleen. Aina kuolevan luona käyvät kaksi tummapukuista miestä eikä kukaan tiedä keitä he ovat.

Tunturisusi
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 180
Liittynyt: Ma Tammi 02, 2012 4:33 pm

Re: Tapahtui hautausmaalla

Viesti Kirjoittaja Tunturisusi » Ma Loka 14, 2019 8:54 pm

https://www.tunturisusi.com/mattihaapoja/mathilda.htm

Mathilda Wreden haudan lähellä kertovat hyvin luotettavat silminnäkijät nähneensä useinkin "harmaan rouvan". Eräät heistä ovat kokemuksen jälkeen lähes menettäneet henkisen tasapainonsakin.

Wreden hautausmaa on kuin luotu yliluonnollisia kummitustarinoita varten. Päivällä, auringon kilossa ja leivosten livertäessä ja kumpupilvien alla leikkiä lyödessä, paikka on satumaisen kaunis ja kodikas. Mutta kun illan lähestyessä linnut vaikenevat, tuulet tyyntyvät, hämärä alkaa tihentyä ja varjot pitenevät - tunnelma alkaa muuttua tyystin toiseksi. Ainakin sellaisen ihmisen katsannossa, jolla on muutenkin taipumusta "yliherkkyyteen".

Synkän metsän siimeksessä on nähty naisen hahmon kulkevan haudalta toiselle.

Jos todella haluaa nähdä rouvan, täytyy menetellä seuraavasti:

Jos tämän tavattoman tunnelmallisen ja kauniin - mutta kieltämättä keskiyöllä pahaenteisen ja synkänkin - kappelin kiertää keskellä yötä 12 kertaa, koputtaen joka kierroksella oveen, alkaa sisältä kuulua luiden kolinaa. Kun sen jälkeen menee istumaan hautausmaan ruostuneelle rautapenkille, ilmestyy pian vierelle harmaa rouva.

Nämä tällaiset tarinat tuntuvat näin netistä luettuina huvittavilta. Mutta menepäs pimeänä syysyönä kiertämään lyhdyn kanssa yksin kappelia ja istu sen jälkeen rautapenkille! Aika harva menisi.

Vastaa Viestiin