Tapahtui Keravalla: Kantasuomalainen mies usutti taistelukoiran naisen puudelia raatelemaan

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Deckarist_3
Alokas
Viestit: 17
Liittynyt: To Maalis 28, 2019 7:50 pm

Re: Tapahtui Keravalla: Kantasuomalainen mies usutti taistelukoiran naisen puudelia raatelemaan

Viesti Kirjoittaja Deckarist_3 » Pe Loka 25, 2019 2:06 pm

URSA kirjoitti:
Ke Loka 23, 2019 5:01 pm
Pakko huomauttaa tähän väliin, etten usko puudelin kerjänneen verta kuonostaan. Ne on ihan eri rotujen pikkukoiria, joille saa väärin kasvattamalla epävakaan luonteen ja olemattoman itsesuojeluvaiston. Villakoirat ovat yksi kaikista älykkäimmistä koiraroduista, ja siksi niitä mm. käytetään paljon sirkuksissa esiintymässä. En osaa kuvitella luonnostaan niin älykästä koiraa ärsyttämässä vaarallista koiraa tai lähestymässä sitä uhkarohkeasti.

Mitä tulee fleksin toiseen päähän, niin ei joku ryssä estä kenenkään liikkumista julkisella paikalla riippumatta piskin rodustta.

Itselläni on ollut eri rotuisia koiria ja villakoira on yksi helpoimmin koulutettavista roduista sen iloisuuden ja miellyttämisinnon ansiosta. Ne ovat fiksuja, eivät hyökkää, osaavat varoa vaarallisia tilanteita, mutta fiksuudesta ja iloisuudesta johtuen saattavat ärsyttää tyhmempiään.

Pahin luonne mitä minulla on tullut ikinä vastaan on peloton ja syntymästään ääridominantti chihuahua, joka on ruoanantajalleen 100% lojaali, mutta jo muulle perheelleen pomo. Tosin sekin oli ruoka-ahneena koulutettavissa, mutta oli käynyt aiemmin mm. hevosen ja muutaman ison koiran päälle. Muut koirat pelkäävät sitä.


Muistan Helsingin edustan jäältä tilanteen jossa raamikas hoonoa suomea puhuva venäläismies päästi törröhuulisen tyttöystävänsä kanssa dobermanninsa vapaaksi jäälle, jääden itse Hietaniemenrannan kalliolle.

Koira hyökkäsi suoraan jäällä hihnassa olleen spanielin kimppuun, heitellen sitä ilmaan. Spanielin omistajat itkivät, eivät uskaltaneet mennä väliin. Minä lähdin huutaen hakemaan dobermannin omistajaa paikalle pikkukengissään. Tatuoidulta sutenöörin näköiseltä hepulta vei aikaa liukastella paikalle, siinä vaiheessa pikkukoira oli jo aika hiljaista koiraa.

Tyyppi itsekin epäröi tarttua koiraansa kiinni, huutoja lopettaa tämä koira ei verikiihkoissaan edes kuullut. Mies raahasi koiran kaulapannasta rannalle, löi ja haukkui koiraa. Spanielin omistajat olivat shokissa ja yhteystiedot jäivät vaatimatta.

Tapahtumasta on aikaa mutta point taken - kaikki koirat eivät ole sopivia kaikille ihmisille, vaan ne ovat väärissä käsissä vaarallisia ja kuin tappokoneita.

Haluaisin itse koira-ajokortin ja rekisterin, pakolliset merkinnät ihmisille jotka ottavat vaaralliseksi osaamattomissa tai väärissä käsissä jo ennalta tiedettyjä rotuja. Tai ko. rodut kielletyiksi, osin kuten nyt on tehty susimixien kanssa.

Jaakko Terävä
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 227
Liittynyt: Ma Joulu 31, 2007 1:16 am
Paikkakunta: Vantaa

Re: Tapahtui Keravalla: Kantasuomalainen mies usutti taistelukoiran naisen puudelia raatelemaan

Viesti Kirjoittaja Jaakko Terävä » Pe Loka 25, 2019 5:20 pm

kaarmis kirjoitti:
Ke Loka 23, 2019 4:45 pm
No nytkö se onkin jo Tuusulassa tapahtunut!
Jaahas. No Järvenpään raja on kuitenkin oletetusta tapahtumapaikasta noin kuuden kilometrin päässä, kun taas aiemmin oletettu Keravan Killan kaupunginosa on yhden kadun (Jukolantie) ylittämisen päässä Tuusulasta. Keravan postinumeroaluekin jatkuu tuosta melkein 2km Tuusulan puolelle, joten tuota tiedotetta katsoisin sillä silmällä että on kunnanraja ehkäpä ylitetty ja epäilys tapahtumien sijainnista on poliisille tarkentunut sinne Tuusulan puolelle?

On se tarkkaa nykyään. Jäke, Kerava vai Tuusula? Usutti, karkasi vai tuliko puudeli iholle? Kantasuomalainen, töiden vai muiden syiden takia sukulaiskansoihin kuuluva? Mies vai miesoletettu? Taistelukoira vai koira vaan jotain rotua vai peräti sekarotuinen? Perustuuko oletetun naisen sukupuoli vain hänen itsensä ilmoittamaan tietoon? Entäpä tämä puudelinimitys, onko kyseinen rakki oikeutettu/velvoitettu kantamaan puudelinikettä? Raadeltiinko, purtiinko vai vain nahisteltiin verisesti?

Nämä kysymystarkennukset tässä ensimmäiseksi tuli mieleen. Väärän termin käytöstä seuraa yhteisörangaistus joka vaihtelee paheksunnasta vankeusrangaistukseen sekä päivän bannista perseraiskaukseen seuraavaksi tavattaessa.

Tästä saisi tehtyä hyvää neliödiagrammia tyyliin SWOT teistä kirjoittajista?
Tuohon osoitteeseen: Tosiaan Mattilan alue noin noilla main kuuluu Tuusulaan - mutta alueen postiosoite on 04200 Kerava. Noin ainakin oli ennen wanhaan.
Elämässä on mielenkiintoisia asioita enemmän kuin mitä on aikaa niihin perehtymiseen

Vastaa Viestiin