Tapaus Abdirahim Hussein "Husu "Mohammed

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Karvaperuna
Nikke Knakkertton
Viestit: 195
Liittynyt: Pe Marras 18, 2011 8:13 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Karvaperuna »

Semmosta. Tää jätkä yrittää tuoda näköjään puheillansa tota saksan mallia tänne jossa ihan lain silmien edessä syrjitään muita kun se nyt vaan on parempaa syrjintä...
Liitteet
husu.PNG
husu.PNG (215.19 KiB) Katsottu 5813 kertaa
Koht sattuu Juhaa leukaan! KopS! Noniin, nyt on Juhalla leuka kipeä.

Paa
Jane Marple
Viestit: 1009
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Paa »

Minä haaveilen Suomesta, johon ei kuulu somalit.

Saako näin sanoa?
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)

Avatar
Taakibörsta
Harjunpää
Viestit: 309
Liittynyt: To Touko 11, 2017 3:21 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Taakibörsta »

Paa kirjoitti:Minä haaveilen Suomesta, johon ei kuulu somalit.

Saako näin sanoa?
Näin ei saa sanoa suomessa !! Somalit ovat vähemmistö kansanryhmä kun taas persut ja heidän äänestäjänsä eivät sitä ole.

Sakkoja vihapuheesta välittömästi, voit ne toki jo ennakkoon maksaa haluamallesi somaliyhdistykselle.

#kivapuhe #eirasismille #jaritaponen

Daddy Slam
Agentti Scully
Viestit: 669
Liittynyt: Pe Tammi 04, 2019 3:54 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Daddy Slam »

Husuttajan on ihan väkisin oltava persujen soluttautuja, eihän kukaan järkevä toisen puolueen edustaja muuten tälläista... eiku ainii joo... unohtakaa...

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Husu Hussein: Suomalaiset ovat yksinäisiä raukkoja

20/09/2019 Pt-media.org toimitusEtusivu / Suomi / Turvapaikanhakijat / Uncategorized53 kommenttiaartikkeliin Husu Hussein: Suomalaiset ovat yksinäisiä raukkoja
Husu Hussein on kirjoittanut pari päivää sosiaalisessa mediassa eräästä somalialaisesta, joka karkoitettiin eilen Somaliaan. Myös turvapaikka-aktivistit ovat olleet liikkeellä.
Kysymys on 26-vuotiaasta somalimiehestä, joka tuli Suomeen vuonna 2015. Sen jälkeen mies on avioitunut Suomen kansalaisuuden saaneen naisen kanssa ja ollut töissä viime vuodesta lähtien rakennusalalla tehden 40-50 tunnin työviikkoja 11 euron tuntipalkalla vuokratyöfirman listoilla. Kaiken kaikkiaan mies vaikuttaa mukavalta ja harmittomalta mieheltä, mutta Maahanmuuttovirasto oli toista mieltä.

Nyt Husu purkaa tuntojaan:Kuva
Mitä jäi eilisen tapahtumista mieleen?

Sitä, että kaikki te pakolaisten ja maahanmuuttajien vastustajia olette töissä likaisissa vaatteissa, teillä ei ole kännyköitä koska olette työttömiä ja Suomesta eilen käännytetty Najeebin kaltaisten nuorten miesten/naisten veroilla elätte täällä. Ette ikinä olleet rakastuneita ja olette aika yksinäisiä raukkoja.

Mikään pakolais/maahanmuutto (työssä/työtön) tyyppi ei kelpaa teille.

Et tiedä mistä puhun? Käy lukemassa eilisen postaukseni kommenteja!

Tästä kaikesta huolimatta, toivotan teille valoa ja rakkautta sekä tietysti töitä.

Oikein hyvä viikonloppua teille kaikille.

PS: Mikäli kirjoitukseni aiheuttaa sinulle närästystä, niin..en pysty sinua auttamaan. Voin yrittää auttaa, mutta tuskin minäkin kelpaan teille.

#Kiitos teille joka ikiselle rakkaalle suomalaiselle some ystävälle tuestanne eilisen keisista ja muistakin. Tiedän kuka te olette ja arvostan teitä!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Husua ja turvapaikka-aktivisteja luonnollisesti harmittaa. Molemmat haluaisivat Suomeen mahdollisimman paljon afrikkalaisia. Husu siksi, että kukapa ei haluaisi elää maanmiestensä kanssa, turvapaikka-aktivistien motiiveja en tässä nyt ala avaamaan.

Husu kysyy, että millainen pakolainen kelpaa suomalaisille?

Voin hieman avata asiaa Husulle. Suomalaisille kelpaa esimerkiksi nuoret naiset ja lapset. Myös vanhuksia, vammaisia ja sairaita voisi mahdollisesti ottaa vastaan. Ja muutenkin kaikkein haavoittuvimmimmassa asemassa olevat ovat näin länsimaisen näkökulman mukaan niitä, joita voisimme auttaa. Näitä ryhmiä nyt vaan ei ole näkynyt hoodeilla.

Sen sijaan maahan lonnii nuoria raavaita miehiä, joiden pitäisi olla laittamassa Somalian asioita kuntoon. Husu väittää nyt kuitenkin, että nämä miehet pitävät Suomea yllä ja ovat paikkaamassa Suomen työvoimapulaa. He elättävät suomalaisia työttömiä, joiden verorahoilla maahanmuuton vastustajat muutenkin elävät.

Tosiasia kuitenkin on, että Suomi ei tarvitse somalialaisia työntekijöitä, mutta Somalia tarvitsee heitä sitäkin enemmän. Somalia tarvii nyt karkoitetun nuorukaisen kaltaisia rakennusalan ammattilaisia, jotka nostavat Somalian infran kuntoon. Kuka Somalian nostaa jaloilleen jos eivät somalialaiset itse?

https://pt-media.org/2019/09/20/husu-hu ... -raukkoja/

pt:n keskustelussa
fatwantarkistaja sanoo:
21/09/2019 03:06
Olette aivan oikeassa. Husua ei tule uhkailla/muuten pyrkiä vaientamaan. Hänestä ei kannata ilmoittaa poliisille. Häntä ei saa lyödä, eikä edes katsoa pahasti. Husu on paras kansansa puolestapuhuja. Hän nostattaa miälettömän vihan somalimuslimeja kohtaan, siihen ei yhtäkään rasistia kaivata väliin. Tietenkin levitätte sen twiittejä ja muuta suoltamaansa paskaa ja kaveripiirissä voi haaveilla mitä hyvänsä, mutta muuten sen täytyy antaa temmeltää kukkona tunkiolla, tuo kusee asiansa aina vaan paremmin kannaltamme. Ja näistä voi aivan hyvin keskustella avoimesti, sillä vaikka onkin somalien älykkäin tapaus, on se niin vitun vajaa, ettei tajua taktikointiamme, vaikka sen suoraan hänelle itselleen ilmoitamme. Lopuksi vielä husuterveiset: jos sulla Husu on lattialämmitys kylppärissä, ota siitä lattiakaivosta kansi pois, väännä torttu sinne ja sulla on aamupuuro lämmitettynä, kun heräät ”töihin”. Töitähän somali ei tee, sen elämisen aina muut maksavat.

Leisure Suit
Sabrina Duncan
Viestit: 358
Liittynyt: Ti Tammi 29, 2013 4:18 pm
Paikkakunta: Hki FiN

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Leisure Suit »

Sitä, että kaikki te pakolaisten ja maahanmuuttajien vastustajia olette töissä likaisissa vaatteissa, teillä ei ole kännyköitä koska olette työttömiä
Töissä likaisissa vaatteissa, työttöminä.

Husu pistää kovaa settii.

Avatar
Villeri
Adrian Monk
Viestit: 2998
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Maahanmuuttovirastolla lienee jokin syy karkoitukseen, mutta ilmeisesti karkoitus on Husun ja aktivistien mielestä aina väärin, eikä syy ole sikäli relevantti. Ehkä turvapaikalle ei ole ollut perustetta, ehkä on syyllistytty rikoksiin.

Mutta Husulla tuntuu vauhti kiihtyvän. Aina kun homma menee tunteisiin tai jonkun rasistin alatyyli kirpaisee, niin hupiukkeli alkaa herjaamaan kantiksia ja kertomaan, miten ne somalit paiskivat töitä maksaakseen työttömien kantisten oleilun tmv. Siinä ei faktat paljoa paina: jokainen ymmärtää, ettei tapauksen 11 euron tuntiliksalla elätetä edes itseä.

Veikkaan, että Husulla lähtee mopo vielä kunnolla alta, ja hän sanoo jotain, mitä ei voi enää demarit ja oikeuslaitos ohittaa.

JammuSetä

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

11€/h elättää itsensä haja-asutus aluella mutta ei suurkaupungeissa eikä varsinkaan Sompanssien pääasutusalueella Helsingin seudulla. Mutta onko tämäki kaiffari ollut niinsanotusti töissä eli kusettamalla. Kuten näitä nyt on moni ollut. Eli keksitään työ ja kaveri tekee pari tilisiirtoa pizzafirmasta tms. Ja luulen että sompansseilla on joku maanmiehensä perustama ”vuokratyöfirma” joka generoi näitä ”työpaikkoja” oleskeluluvan tms toivossa.

Tuo huomiohuora Husu pitäs tosiaan ignoorata ihan täysin. Toimii väärällä tavalla huomiota hakeviin lapsiinkin joten miksei lapsen tasolla olevaan sompanssiin.

Ja mietitäänpä jos kantasuomalainen kirjottais ihan saman tekstin laittamalla sanan ”somali” oikeisiin kohtiin? Tulisko vihapuhe/rasismituomio?

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17033
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kun edellinen keksitty kohu painui unholaan, niin Husu tarvitsee uuden 15 minuuttisensa ja taas mennään:
Husu Hussein kertoo joutuneensa rasismin kohteeksi ajaessaan taksia – heitti asiakkaan ulos moottoritiellä: ”En ota rasisteilta rahaa”

Husu Hussein kertoo tapauksesta Twitterissä.

Helsingin kaupunginvaltuustossa istuva Abdirahim ”Husu” Hussein (sd) kertoo Twitterissä rasismista, jota hän kohtasi työtehtävissään taksinkuljettajana.
– Eilen taksikyydissäni ollut haukkui minut pystyyn ja kehotti minua palamaan kotiin Somaliaan puolustamaan isänmaatani. Pysäytin auton moottoritiellä ja pyysin häntä poistumaan kyydistä. Hän oli ihmeissään, ettei minulle kelvannut hänen rahansa. Sanoin, etten ota rasisteilta rahaa, Hussein kirjoittaa.

Husu Hussein
@husu78
Eilen taksikyydissäni ollut haukkui pystyyn ja kehotti minua palamaan kotiin Somaliaan puolustamaan isänmaani. Pysäytin auton moottori tiellä ja pyysin tämän poistumaan kyydistä. Hän oli ihmeissään, ettei minulle kelvannut hänen rahoja. Sanoin, etten ota rasisteilta rahaa! ✌️🙏

370
16.30 - 3. marrask. 2019 · Helsinki, Finland
Twitter Ads -tiedot ja yksityisyys
75 ihmistä puhuu tästä


Hussein on puhunut kohtaamastaan rasismista aiemminkin julkisuudessa.

Viime kesänä hän joutui keskelle kohua kirjoitettuaan Twitterissä, että kaikki perussuomalaiset ja heidän kannattajansa ovat rasisteja. Perussuomalaiset suuttuivat kirjoituksesta, ja kirjoituksen tuomitsi myös Husseinin oman puolueen SDP:n johto eli pääministeri Antti Rinne.

Hussein on kertonut saaneensa tapauksen jälkeen vihapostia. Elokuussa hän sai muun muassa kaupunginvaltuuston kokouksen jälkeen kirjeen, joka sisälsi hirttosilmukan.

Vuonna 2017 Hussein sanoi STT:lle, että 1990-luvulla tummaihoisen piti Suomessa varoa, missä, kenen kanssa ja mihin aikaan liikkuu.
– Näin ei ole enää. Nykyisin rasismi on muuttunut enemmän verbaaliseksi, sanahelinäksi. Sosiaalinen media on antanut sille kanavan, hän sanoi tuolloin.
Iltalehti
3.11.2019 19:07

Luulisi noiden kokemusten jälkeen jo muuttaneen sinne missä rasisteja ei ole - Somaliaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että onneksi ei lähde, sillä "me elätämme teitä". *

Jos kantaväestö olisi yhtä ahkeraan marisemassa vähemmistöjen heihin kohdistamasta rasismista, niin internet menisi tukkoon.

* Husun toteamus siitä kuinka Suomi nykyään pärjää heidän ansioistaan.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Doctor Lecter kirjoitti:
Su Marras 03, 2019 9:18 pm
Kun edellinen keksitty kohu painui unholaan, niin Husu tarvitsee uuden 15 minuuttisensa ja taas mennään:
Husu Hussein kertoo joutuneensa rasismin kohteeksi ajaessaan taksia – heitti asiakkaan ulos moottoritiellä: ”En ota rasisteilta rahaa”

Husu Hussein kertoo tapauksesta Twitterissä.

Helsingin kaupunginvaltuustossa istuva Abdirahim ”Husu” Hussein (sd) kertoo Twitterissä rasismista, jota hän kohtasi työtehtävissään taksinkuljettajana.
– Eilen taksikyydissäni ollut haukkui minut pystyyn ja kehotti minua palamaan kotiin Somaliaan puolustamaan isänmaatani. Pysäytin auton moottoritiellä ja pyysin häntä poistumaan kyydistä. Hän oli ihmeissään, ettei minulle kelvannut hänen rahansa. Sanoin, etten ota rasisteilta rahaa, Hussein kirjoittaa.

Husu Hussein
@husu78
Eilen taksikyydissäni ollut haukkui pystyyn ja kehotti minua palamaan kotiin Somaliaan puolustamaan isänmaani. Pysäytin auton moottori tiellä ja pyysin tämän poistumaan kyydistä. Hän oli ihmeissään, ettei minulle kelvannut hänen rahoja. Sanoin, etten ota rasisteilta rahaa! ✌️🙏

370
16.30 - 3. marrask. 2019 · Helsinki, Finland
Twitter Ads -tiedot ja yksityisyys
75 ihmistä puhuu tästä


Hussein on puhunut kohtaamastaan rasismista aiemminkin julkisuudessa.

Viime kesänä hän joutui keskelle kohua kirjoitettuaan Twitterissä, että kaikki perussuomalaiset ja heidän kannattajansa ovat rasisteja. Perussuomalaiset suuttuivat kirjoituksesta, ja kirjoituksen tuomitsi myös Husseinin oman puolueen SDP:n johto eli pääministeri Antti Rinne.

Hussein on kertonut saaneensa tapauksen jälkeen vihapostia. Elokuussa hän sai muun muassa kaupunginvaltuuston kokouksen jälkeen kirjeen, joka sisälsi hirttosilmukan.

Vuonna 2017 Hussein sanoi STT:lle, että 1990-luvulla tummaihoisen piti Suomessa varoa, missä, kenen kanssa ja mihin aikaan liikkuu.
– Näin ei ole enää. Nykyisin rasismi on muuttunut enemmän verbaaliseksi, sanahelinäksi. Sosiaalinen media on antanut sille kanavan, hän sanoi tuolloin.
Iltalehti
3.11.2019 19:07

Luulisi noiden kokemusten jälkeen jo muuttaneen sinne missä rasisteja ei ole - Somaliaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että onneksi ei lähde, sillä "me elätämme teitä". *

Jos kantaväestö olisi yhtä ahkeraan marisemassa vähemmistöjen heihin kohdistamasta rasismista, niin internet menisi tukkoon.

* Husun toteamus siitä kuinka Suomi nykyään pärjää heidän ansioistaan.
Husun mennessä Somaliaan se varmaan tapettais - siellä ei ymmärtääkseni oikeen diggailla näistä "käännynnäis karkureista", jonkalaiseksi lasketaan länsimaiseen kulttuuriin sitoutunut.
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Motarille ei saa pysähtyä ja eikös asiakas ole aina oikeassa.

kaarmis
Hetty Wainthropp
Viestit: 466
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja kaarmis »

Taksikuskilla tapahtui heitteillejättö, vieläpä alueelle jolle ihmisoletettujen jättäminen on laitonta ja rangaistavaa.
Viimeksi muokannut kaarmis, Su Marras 03, 2019 10:20 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja poikani »

Doctor Lecter kirjoitti:
Su Marras 03, 2019 9:18 pm
Kun edellinen keksitty kohu painui unholaan, niin Husu tarvitsee uuden 15 minuuttisensa ja taas mennään
Minä en ainakaan pidä tätä moottoritietapausta keksittynä, vaan uskon joka sanan. Eihän kaikista elämän tapahtumista vain voi olla todisteita esitettäväksi. Esimerkiksi itse jouduin tiistaina Vasemmistoliiton naisten joukkoraiskaamaksi, mutta milläs moisen näytät toteen?
????? ?? ??????.

kaarmis
Hetty Wainthropp
Viestit: 466
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja kaarmis »

poikani kirjoitti:
Su Marras 03, 2019 10:14 pm
Doctor Lecter kirjoitti:
Su Marras 03, 2019 9:18 pm
Kun edellinen keksitty kohu painui unholaan, niin Husu tarvitsee uuden 15 minuuttisensa ja taas mennään
Minä en ainakaan pidä tätä moottoritietapausta keksittynä, vaan uskon joka sanan. Eihän kaikista elämän tapahtumista vain voi olla todisteita esitettäväksi. Esimerkiksi itse jouduin tiistaina Vasemmistoliiton naisten joukkoraiskaamaksi, mutta milläs moisen näytät toteen?
Mä näin tästä vaan unta. Mä oon kade.

muerte,muerte
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Pe Syys 20, 2019 3:22 am

Re: SDP:n Husu haukkuu kaikki PS äänestäjät rasisteiksi

Viesti Kirjoittaja muerte,muerte »

kaarmis kirjoitti:
Su Marras 03, 2019 9:47 pm
Taksikuskilla tapahtui heitteillejättö, vieläpä alueelle jolle ihmisoletettujen jättäminen on laitonta ja rangaistavaa.
Tässä on tapahtunut toinenkin rikos, henkilö jonka ajokortti oikeuttaa ainoastaan kamelin ajamiseen on ajanut autoa.

Vastaa Viestiin