Tappoi ja tuli tapetuksi, LPR 90-luvun loppu

Testit ja kokeilut ja kysymykset tekniikasta. Voit myös hakea muuta tietoa esim. vanhoista uutisista tms.

Valvoja: Moderaattorit

T.I.Z-Murha
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 8:34 am
Paikkakunta: Gamlas

Tappoi ja tuli tapetuksi, LPR 90-luvun loppu

Viesti Kirjoittaja T.I.Z-Murha »

Lisätään seuraava juttu tänne jos jollain paikkakunnalla asuvalla olisi parempia muistikuvia. Tapahtui Lappeenrannan Simolassa (Ilomäentiellä) joskus 90-luvulla ja 2000-luvun alussa. Nimen alkukirjaimet olivat A.S ja ”Arskana” mies paremmin tunnettiin. Viinaan menevä ja suurin osa ajasta menikin sen harrastuksen parissa. Selvinpäin Arska oli ihan asiallinen ja viihtyi omissa oloissaan, mutta viinaksia ja lääkkeitä taas nautittuaan oli varsinainen perkele ja kiusankappale. Mä en muista tarkempia vuosia, mutta 90-luvulla yksi viinanhuuruinen ilta päättyi siihen että tämä Arska pisti naisystäväänsä veitsellä seitsemän kertaa kuolettavasti. Muistikuvien mukaan lusittavaa tuli taposta seitsemän vuotta, josta mies ensikertalaisena istui puolet.

Kauan ei Arska vapaudesta nauttinut, sillä tapetun naisystävän aikuiset pojat tekivät visiitin miehen luokse. Ja loppunäytös tälle vierailulle oli että Arska nautti omaa lääkettään saamalla seitsemän puukon iskua. Hamurabin laki toteutettiin.

Yritin Etelä-Saimaan ja HS:n sivuilta löytää tietoa tästä tapauksesta mutta siinä epäonnistuen. Täyttäköön joku paremmin muistava tarinassa esiintyvät aukot.
"La vie est belle, le destin s'en acarte"