Rötöstelijöiden takaa-ajo Hyvinkäältä Pukkilaan - kiinniotetut vangittiin

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Heisenberg420
Parranpäristäjä
Viestit: 89
Liittynyt: Ti Elo 27, 2019 5:03 pm

Rötöstelijöiden takaa-ajo Hyvinkäältä Pukkilaan - kiinniotetut vangittiin

Viesti Kirjoittaja Heisenberg420 » Su Joulu 01, 2019 5:37 pm

Kaksikon auto suistui tieltä Pukkilantiellä.

Poliisin Myrskylässä takaa-ajon jälkeen lauantaina kiinni saamaa mieskaksikkoa epäillään useista aiemmin samana päivänä tapahtuneista rikoksista. Rikosepäilyistä tiedotti Itä-Uudenmaan poliisi sunnuntaina.

Poliiseja paenneen auton matkustaja ja kuljettaja loukkaantuivat, kun heidän henkilöautonsa suistui kovassa vauhdissa rajusti ulos tieltä.

Kaksikkoa epäillään muun muassa törkeästä pahoinpitelystä, ampuma-aserikoksesta, vaaran aiheuttamisesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Epäillyt ovat poliisin mukaan noin 30-vuotiaita miehiä.

Kaksikon auto suistui tieltä Pukkilantiellä lauantaina iltapäivällä.

Poliisi ilmoitti sunnuntaina, että tapauksen tutkinta on alkuvaiheissaan eikä siitä tiedoteta toistaiseksi enempää.
STT

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006327654.html

Otsikko tarkennettu uusien tietojen myötä
-NILS-

VJMP
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Su Joulu 01, 2019 2:16 pm

Re: Myrskylässä takaa-ajo: Kiinni otettua mieskaksikkoa epäillään useista rikoksista

Viesti Kirjoittaja VJMP » Ma Joulu 02, 2019 9:24 am

Mitähän taustalla? Huumerahojen perintää?

VJMP
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Su Joulu 01, 2019 2:16 pm

Re: Myrskylässä takaa-ajo: Kiinni otettua mieskaksikkoa epäillään useista rikoksista

Viesti Kirjoittaja VJMP » Ma Joulu 02, 2019 5:39 pm

Takaa-ajotilanne lauantaina - epäillyt poliisin huostassa
02.12.2019
Itä-Uusimaa
Itä-Uudenmaan poliisilla oli lauantai-iltapäivällä takaa-ajotilanne, joka lähti liikkeelle Mäntsälästä ja päätyi auton ulosajoon Pukkilassa.

– Tapahtumaan liittyy aiemmin lauantaina Hyvinkäällä Kenraalinkulmalla tapahtunut törkeä väkivaltarikos ja ilmoitus siitä, että epäillyillä kohdehenkilöillä on hallussaan ase ja he ovat sillä ampuneet. Paikan päältä Hyvinkäältä oli silminnäkijöiden mukaan poistunut harmaa Volvo merkkinen henkilöauto. Auto oli seuraavaksi nähty Hyvinkään Paavolassa, josta tuli myös ilmoitus kahdesta aseistautuneesta miehestä ja laukauksista. Seuraava ilmoitus autosta ja laukauksista tuli Monninlinjalta, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Markku Lylykangas

Tässä vaiheessa poliisilla oli jo tiedossa epäiltyjen käyttämän ajoneuvon rekisteritunnus ja kyseistä autoa ryhdyttiin etsimään. Tehtävälle liittyi useita Itä-Uudenmaan poliisin partioita. Poliisin partio sai autosta havainnon Mäntsälässä tie 25:lla Hirvihaaran kohdalla ja lähti seuraamaan sitä.- Pakoauton matka jatkui kohti Mäntsälää, josta se kääntyi Lahdentielle kohti pohjoista. Lahdentiellä auto teki u - käännöksen ja jatkoi matkaa kohti etelää. - Pakoauton vauhti vaihteli 100 ja 190 kilometrin tuntivauhdin välillä. Lahdentieltä auto kääntyi kohti Porvoota. Takaa-ajo päättyi Pukkilaan Myrskyläntielle, jossa auto suistui tieltä kovassa vauhdissa. Autossa olleet kaksi epäiltyä miestä kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi ja sen jälkeen kiinniotettuina poliisivankilaan, Lylykangas jatkaa.

Tapaus on nyt siirretty Itä-Uudenmaan poliisin tutkintaan ja sitä tutkitaan mm. rikosnimikkeillä törkeä pahoinpitely, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, ampuma-aserikos ja vaaran aiheuttaminen.

Avatar
poikani
Sherlock Holmes
Viestit: 3473
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Myrskylässä takaa-ajo: Kiinni otettua mieskaksikkoa epäillään useista rikoksista

Viesti Kirjoittaja poikani » Ma Joulu 02, 2019 11:19 pm

Harmi, että seurue ei loukkaantunut tuon vakavammin.
????? ?? ??????.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12580
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Myrskylässä takaa-ajo: Kiinni otettua mieskaksikkoa epäillään useista rikoksista

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ke Joulu 04, 2019 8:02 pm

Väkivaltaa ja ammuskelua eri puolilla Hyvinkäätä, takaa-ajon päätteeksi kiinni jäänyt epäilty vangittiin

Noin 30-vuotias mies vangittiin keskiviikkona Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä, ampuma-aserikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta.

HYVINKÄÄLLÄ ja muualla Itä-Uudenmaan alueella viime lauantaina tapahtuneeseen rikosvyyhteen liittyvä epäilty vangittiin keskiviikkona.

Poliisin mukaan samaan kokonaisuuteen liittyvät Hyvinkäällä tapahtunut väkivaltarikos ja ammuskelut sekä ulosajoon Pukkilassa päättynyt takaa-ajotilanne.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa keskiviikkona vangittu mies on noin 30-vuotias. Hänet vangittiin todennäköisin syin epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä, ampuma-aserikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta.

Poliisi epäilee, että rikoksiin liittyy myös toinen noin 30-vuotias mies. Hänen osuuttaan tapahtumiin selvitetään edelleen.

POLIISIN selvitysten perusteella Hyvinkään Kenraalinkulmalla tapahtui lauantaina törkeä väkivaltarikos, minkä lisäksi tuli ilmoitus siitä, että epäillyillä tekijöillä olisi ollut hallussaan myös ase. Sivullisten havaintojen mukaan aseella myös ammuttiin.

”Paikan päältä Hyvinkäältä oli silminnäkijöiden mukaan poistunut harmaa Volvo-merkkinen henkilöauto. Auto oli seuraavaksi nähty Hyvinkään Paavolassa, josta tuli myös ilmoitus kahdesta aseistautuneesta miehestä ja laukauksista. Seuraava ilmoitus autosta ja laukauksista tuli Monninlinjalta”, tutkintaa johtava rikoskomisario Markku Lylykangas Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta tiedotti aiemmin tällä viikolla.

POLIISI sai pian tietoonsa epäiltyjen käyttämän auton rekisteritunnuksen, ja Volvoa ryhdyttiin etsimään. Lauantaina iltapäivällä auto tulikin poliisin näköpiiriin Mäntsälässä. Kuljettaja aloitti pakenemisen ja kääntyi Lahdentielle kohti pohjoista.

”Lahdentiellä auto teki u-käännöksen ja jatkoi matkaa kohti etelää. Pakoauton vauhti vaihteli 100:n ja 190 kilometrin tuntivauhdin välillä.”

Lahdentieltä auto kääntyi poliisin mukaan kohti Porvoota. Takaa-ajo päättyi Pukkilassa Myrskyläntiellä, jossa auto suistui tieltä kovassa vauhdissa. Viranomaiset kuljettivat autossa olleet kaksi miestä ensin sairaalaan tarkistettavaksi ja sen jälkeen kiinniotettuina poliisivankilaan.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa.
Helsingin Sanomat
4.12. 17:11

Ketjun otsikko on jossain määrin harhaanjohtava.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Sonderkommando
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 55
Liittynyt: Pe Syys 13, 2019 1:35 am

Re: Myrskylässä takaa-ajo: Kiinni otettua mieskaksikkoa epäillään useista rikoksista

Viesti Kirjoittaja Sonderkommando » To Joulu 05, 2019 12:49 am

Olikohan Volvo vm. 2011 taikka uudempi ja ruotsinkilvissä? Vai puhki raiskattu 2000-luvun alun rotisko. Mustalaiset Vs Elämän kova koulu?
-Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla.

luppokala
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: To Kesä 04, 2009 8:04 pm

Re: Myrskylässä takaa-ajo: Kiinni otettua mieskaksikkoa epäillään useista rikoksista

Viesti Kirjoittaja luppokala » Pe Joulu 06, 2019 4:28 pm

Sonderkommando kirjoitti:
To Joulu 05, 2019 12:49 am
Olikohan Volvo vm. 2011 taikka uudempi ja ruotsinkilvissä? Vai puhki raiskattu 2000-luvun alun rotisko. Mustalaiset Vs Elämän kova koulu?
Kuva

Lisää kuvia autosta Itäväylän jutussa:
https://www.itavayla.fi/teksti/poliisin ... 1ee9e3fd72

Vastaa Viestiin