UK: Joseph McCann sai 33 elinkautista raiskaussarjasta - uhrit 11-71-vuotiaita

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4098
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

UK: Joseph McCann sai 33 elinkautista raiskaussarjasta - uhrit 11-71-vuotiaita

Viesti Kirjoittaja poikani » Ma Joulu 09, 2019 10:24 pm

Iltalehti kirjoitti:”Klassinen psykopaatti” Joseph McCann sieppasi ja raiskasi naisia, lapsia ja vanhuksia kahden viikon ajan

Tänään klo 20:23

Brittimiehen nuorin uhri oli vain 11-vuotias, vanhin 71.

Kuva

Britannialainen sarjaraiskaaja Joseph McCann, 34, todettiin perjantaina syylliseksi oikeusistuimessa Lontoossa, kertoo BBC. Hän sai teoistaan 33 elinkautista vankeusrangaistusta.

Miehellä oli yhteensä 11 uhria vain kahden viikon aikana. Kolme uhriaan mies sieppasi aseella uhaten kadulta. Yhtä hän raiskasi 14 tunnin ajan.

Miehen nuorin uhri oli vain 11-vuotias, ja vanhin 71.

Tuomari Andrew Edis totesi, että McCann on ”uhka lapsille”, ”pedofiili” ja ”pelkuri”. Tuomion mukaan McCannin täytyy olla vankilassa vähintään 30 vuotta.

Tuomarin mukaan McCann on myös ”klassinen psykopaatti”. Hänen mukaansa pitää tutkia, miksi McCannin uhreja ei pystytty suojelemaan.

Virheellisesti vapaaksi

Murrosta tuomittu McCann pääsi virheellisesti vapaaksi helmikuussa. Huhtikuussa alkoi kaksi viikkoa kestänyt raju kokaiinin ja alkoholin sävyttämä putki, jonka aikana hän sieppasi ja raiskasi uhreja Watfordissa Lontoon lähellä, Lontoossa, Manchesterin alueella ja Cheshiressä.

21. huhtikuuta McCann sieppasi aseella uhaten 21-vuotiaan naisen, joka oli kävelemässä kotiin Watfordissa. Mies vei naisen kotiinsa ja raiskasi hänet.

Neljää päivää myöhemmin sieppauksen uhriksi joutui Lontoossa 25-vuotias nainen, joka oli kävelemässä kotiin puolen yön aikoihin. Hänet raiskattiin useassa eri paikoissa 14 tunnin ajan.

Myöhemmin samana päivänä mies sieppasi 21-vuotiaan naisen ja tämän siskon Lontoossa. He pääsivät pakoon lyötyään McCannia päähän vodkapullolla.

5. toukokuuta McCann onnistui pääsemään baarissa tapaamansa naisen kotiin. Mies sitoi naisen kiinni sänkyyn, ahdisteli seksuaalisesti tämän 11-vuotiasta poikaa ja 17-vuotiasta tytärtä. Tyttö pääsi pakoon hyppäämällä alasti ulos ikkunasta ja hälytti poliisit.

Tämän jälkeen McCann raiskasi 71-vuotiaan naisen ja käytti seksuaalisesti hyväkseen 13-vuotiasta tyttöä.

Poliisi sai miehen kiinni 6. toukokuuta sen jälkeen, kun mies oli kolaroinut autonsa poliisijahdin päätteeksi ja kiivennyt puuhun.

Miehellä oli yhteensä 11 uhria ja hänet tuomittiin 37 rikoksesta.

MARIKKI NYKÄNEN
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/26c ... 5d5b24a12b

Olisi voinut pyytää virka-apua Intian poliisilta. He ovat kuulemma hyviä rekonstruoimaan.
????? ?? ??????.