Henkistä väkivaltaa käyttävä vastuuvalmentaja

Testit ja kokeilut ja kysymykset tekniikasta. Voit myös hakea muuta tietoa esim. vanhoista uutisista tms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

vaivaishiiri
Alokas
Viestit: 22
Liittynyt: La Joulu 31, 2016 6:51 pm

Henkistä väkivaltaa käyttävä vastuuvalmentaja

Viesti Kirjoittaja vaivaishiiri » Ma Tammi 20, 2020 1:09 am

Vuosien törkeä käytös ja henkinen väkivalta muodostelmaluistelussa johtanut nyt pieneen soo soo-jeesusteluun, kun "valvova" taho pakotettu reagoimaan. Hyvä että tälläinen räikeä epäinhimillinen toiminta on päässyt nyt kunnolla otsikoihin. Syyllinen kiistää. Menestykseen keinoja kaihtamatta ? Sakinhivutusta ja "tapa ittes" kommentteja aikuiselta lapsille/nuorille. Tälläiselle tyypille kyökkipsykologi löytää aika äkkiä useammankin diagnoosin. :evil: :evil:

Avatar
WpwfLzpqM9srCxs
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 173
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 8:27 pm
Paikkakunta: Karvahaara

Re: Henkistä väkivaltaa käyttävä vastuuvalmentaja

Viesti Kirjoittaja WpwfLzpqM9srCxs » To Tammi 23, 2020 1:39 pm

vaivaishiiri kirjoitti:
Ma Tammi 20, 2020 1:09 am
... Hyvä että tälläinen räikeä epäinhimillinen toiminta on päässyt nyt kunnolla otsikoihin. Syyllinen kiistää. Menestykseen keinoja kaihtamatta ? Sakinhivutusta ...
Äkkiseltään voisi arvella, että tämä aihe kuuluisi pikemminkin politiikkaosaston suuntaan. Erityisesti kysymys siitä, miten menestykseen hivuttaudutaan. Toki poliittisetkin kysymykset, ja erityisesti niihin reagoimisen keinot, saattavat saada rikosoikeudellisia merkityksiä, joskus jopa suuremmassakin määrin.

Joku onkin aivan viimevuosina sanonut -- menneisyydestä ehkä innoitusta ammentaen -- että aikamme yhteiskunnista, räikeästi yleistäen, puuttuu aatejärjestelmien sekä poliittisten diskurssien välinen humanismin täydellisyyteen tähtäävä kilpailu. Joku ehkä kutsuisi tätä unipolarismin tragediaksi, joillekin se on silti vain implementointikysymys.

Rohkea avaus kuitenkin, näin torstain aluksi, vaikkei se sisällöllisesti ehkä riittäisi kokonaista palopuhetta täyttämään, tiedä sitä sitten.
// Lihan kanssa ei kannata hosua //

Vastaa Viestiin