Albuquerque, NM, USA: [Koronavirus]preppaus loppui haulikon jyrähdykseen

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Albuquerque, NM, USA: [Koronavirus]preppaus loppui haulikon jyrähdykseen

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Maalis 21, 2020 10:17 pm

Anthony Padilla, 19v, on syytettynä 13-vuotiaan serkkunsa murhasta.png
Anthony Padilla, 19v, on syytettynä 13-vuotiaan serkkunsa murhasta.png (114.15 KiB) Katsottu 3301 kertaa
Anthony Padilla, 19, ampui ilmeisesti vahingossa 13-vuotiaan serkkupoikansa Patricio Arroyon haulikolla eli aseella, minkä turvin hänen oli tarkoitus selvitä koronaviruksesta preppausvalmiuksiensa tukemana. Tapahtumalla oli silminnäkijöitä. Anthonyn äiti ei tosin yleensä sallinut aseita kotiinsa, joten hän säilytti haulikkoaan yleensä tädin ja sedän talossa, mutta Anthonyn kokema koronavirusahdistus laittoi hänet toimimaan toisin. Nyt vaan kävi niin, että elämä näytti heti pikkumeksikaanille*, että preppausleikit on häneltä leikitty, ennen kuin ehti alkaakaan ja, että Tony-pojan oli aika muuttaa miehiä pursuilevaan tahdonvastaiseen asuntolaan, siis piirikunnan suureen vankilaan (Albq. Metropolitan detention center) odottamaan oikeudenkäyntiä, mikä on ehkäpä huonoimpia paikkoja ainakin koronaprepparin olla? Olet paikassa, missä on paljon miehiä kylki kyljessä ilman mitään mahdollisuutta pyrkiä itse pienentää tartuntariskiä siinä vaiheessa, kun joku tartunnan saanut vanki tai vartija tulee laitokseen kera köhän. Hienosti vedetty prep-show, Tony boy!

On se vaan perkele, kun pitää niitä aseita räplätä ilman (ihan yksinkertaisia) asianmukaisia varotoimia, vaikka tarkoitus muka tälläkin laihalla läskillä oli elämän pidentäminen!

https://metro.co.uk/2020/03/20/coronavi ... -12433155/

*) Käytin adjektiivia pikku, koska halusin solvata älykääpiötä, mutta oikeasti hän on melkoinen möhkäle - melkein 190 cm pitkä ja turvonneen läskipään perusteella painoa on pitkälle toistasataa! Oletan hänen olleen roskaruoan ja -kulttuurin suurkuluttaja ja nyt hän ruokki ainakin idioottirikoksia polttoaineenaan käyttämää true crime -genreä ihan itse, omalla turpealla itsellään. Siinä mielessä Padillan poeka onnistui, että toimitti serkkupojan kuuden jalan syvyyteen, ja kauas koronaviruksesta (ellei joku roiski ysköstä avoimeen arkkuun, mikä tuolla suunnalla usein tapana, joskaan en Arroyojen suvun hautajaisseremonioista ainakaan tähän hätään nyt tiedä?)

Tuolta löytyy muuten Anthony Padillan tämänhetkisen vankilan covid19-faq ja muutenkin melko kattava atk-systeemi näyttäisi olevan, näkee esim. uudet sisäänotetut, olisi meillä opittavaa tuostakin!
https://www.bernco.gov/metropolitan-det ... -faqs.aspx (laitoksen koronaan liittyvää infoa ulospäin)
http://app.bernco.gov/arrest_list/Default.aspx (lista pidätetyistä syineen ja pidättäneen poliisin nimi, Padilla löytyi myös sieltä sinisten puolelta)
Burn
Loot
Murder

Avatar
SYLWAR
Hercule Poirot
Viestit: 2229
Liittynyt: La Elo 20, 2011 1:24 am
Paikkakunta: Huvikumpu

Re: Albuquerque, NM, USA: [Koronavirus]preppaus loppui haulikon jyrähdykseen

Viesti Kirjoittaja SYLWAR » Su Maalis 22, 2020 12:28 am

Mikähän helkkari jenkkeillä ylipäätään aiheuttaa ongelmia älynjuoksun kanssa.
Se että tämä poju on etnisesti meksikaani, ei kyllä yhtään selvennä asiaa, yhtä toheloa porukkaa kaikki turvan väriä katsomatta.
Nykyaseissa, myös haulikoissa on aika liki poikeuksetta varmistin, jota ei normaaliälyinen aseen käyttäjä poista ellei ole ampumassa, eikä heilu muutenkaan aseen kanssa miten sattuu.
Sama juttu autojen kanssa, kun kaksi autoa ajaa kolarin 4 kaistaisella motarilla, niin nämä torvevelot ajaa oikea koipi suorana sen abt. 50-100 autoa siihen samaan kasaan, aloittaen siltä samalta kaistalta jossa nämä autot on nipussa, vaikka sen tilanteen näkee puolisokeakin sillä suoralla tiellä vähintään sen puolen mailin päähän ja viereiset kaistat on auki.
Silloin kun nämä ei ammu itseään tai kaveriaan koipeen tai hengiltä, tai torveloi autonsa kanssa, niin sitten nämä teloo itseään työkalujen kanssa kotonaan tai ottaa sähkötällejä verkosta, elleivät sitten menetä sormiaan tiskialtaan jätemyllyssä tai kypsennä kissojaan mikroaaltouunissa tai pese niitä pyykkinoneessa.
Joku kumma tuossa maassa aiheuttaa akuuttia redardi syndroomaa, onko syynä kenties juomavesi vai mikä, mutta ei ole kyllä vieläkään avautunut tuon kansan pohjaton tyhmyys ja holtittomuus. Siis eihän siellä kaikki ole idiootteja suinkaan, mutta jotekin se muihin kansakuntiin nähden korostuu tuossa maassa aika silmiinpistävästi.
"Pahempiakin eristyksiä on ollut – nyt on sentään omat avaimet käytössä"
- - Remu Aaltonen - -

Anoteus
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 162
Liittynyt: Su Tammi 20, 2019 8:12 pm

Re: Albuquerque, NM, USA: [Koronavirus]preppaus loppui haulikon jyrähdykseen

Viesti Kirjoittaja Anoteus » Su Maalis 22, 2020 11:47 am

Itse veikkaisin televisiota ja siihen uskomista. Uskon että realiteetit menevät vähän viihteen kanssa sekaisin. Esim. otetaan mallia South parkista aivan kuin se olisi joku remontti- tai parisuhdeohjelma. Siellä tulee aivan uskomatonta tuubaa telkkarista, mistä monet eurooppalaiset eivät edes ole kuulleet, siihen kun vielä lisätään nämä uskonnolliset kanavat, niin saadaan se amerikkalainen unelma

Vastaa Viestiin