Italialaisomisteinen Finnlines: työntekijöiden häirintää, turvapuutteita, organisoitua nuuskan ja tupakan salakuljetusta

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Avatar
Tarkastaja Levisi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1494
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Italialaisomisteinen Finnlines: työntekijöiden häirintää, turvapuutteita, organisoitua nuuskan ja tupakan salakuljetusta

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Työntekijöiden dissaamista, salakuljetusta, turvaongelmia. Trafi ja AVI hampaattomia. Italian mafian meinkiä saatu viimein myös Suomen ja Ruotsin väliseen lauttaliikenteeseen.

https://yle.fi/uutiset/3-11799032

Työntekijät kertovat MOT:lle taxfree-tuotteiden holtittomasta myynnistä Finnlinesin laivoilla: ”Puhutaan 50 kartongista tupakkaa yhtä matkustajaa kohden”

MOT:n haltuun saamat Finnlinesin sisäiset tilastot paljastavat, miten tupakan ja nuuskan myynti kasvoi viime vuonna rajusti.

Kun kilpailevien matkustuslaivojen liikenne loppui kuin seinään koronan takia, Finnlinesin alukset jatkoivat. Niiden pääbisnes on rahti, ei matkustus.

Vaikka pandemia sai myös Finnlinesin matkustajamäärät romahtamaan, verottomien tuotteiden myynti nousi Finnfellow ja Finnswan -aluksilla yllättäen pilviin.

Varustamon omien tilastojen mukaan tupakan myynti kasvoi vuodessa 30 prosentilla ja nuuskan myynti huikeat 165 prosenttia.

https://yle.fi/aihe/mot/
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.

Kummisetä
Neuvoja-Jack
Viestit: 536
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Italialaisomisteinen Finnlines: työntekijöiden häirintää, turvapuutteita, organisoitua nuuskan ja tupakan salakuljet

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

Ei kai verovapaan tupakan myyminen ja ostaminen ole rikollista?
Maahantuonti toki on rajoitettu.
Asiallinen kirjoitti:
Ma Marras 02, 2020 4:23 pm
Varmaa on luultavasti vain se, että päihteet liittyivät asiaan.

Vastaa Viestiin