Oulu, Kaukovainio: Asuntoon tunkeutuneelle 5 v vankeutta

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
HerlockSholmes
Alibin satunnaislukija
Viestit: 60
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 10:11 am

Oulu, Kaukovainio: Asuntoon tunkeutuneelle 5 v vankeutta

Viesti Kirjoittaja HerlockSholmes »

Kaleva kirjoitti:Jä­reäs­ti va­rus­tau­tu­nut kom­man­do­pi­poi­nen mies tun­keu­tui ker­ros­ta­lo­asun­toon Kau­ko­vai­niol­la – tuo­mit­tiin vä­ki­val­tai­suuk­sis­ta vii­dek­si vuo­dek­si van­ki­laan

Oulun käräjäoikeus antoi keskiviikkona tuomionsa Oulussa viime helmikuussa tapahtuneesta väkivaltavyyhdestä.

Siinä vuonna 1983 syntynyt mies rikkoi ikkunan ja pääsi sen avulla Kaukovainiolla sijaitsevan kerrostalon rappukäytävään. Hän tunkeutui siellä asuntoon, jossa oli useita henkilöitä.

Mies oli esittänyt heitä kohtaan tappouhkauksia. Saapuessaan hän oli varustautunut neljällä puukolla, kirveellä, golfmailalla ja nippusiteillä ja hänellä oli päässään kommandopipo.

Asunnossa tunkeutuja löi siellä ollutta miestä kaksi kertaa puukolla ylävartaloon. Hän yritti lyödä tätä useammankin kerran, mutta uhri sai torjuttua lyöntejä.

Tunkeutuja löi myös toista miestä golfmailalla jalkaterään ja viilsi teräaseella käteen. Lisäksi hän rikkoi asunnossa omaisuutta.

Mies oli kertomansa mukaan tekohetkellä sekavuustilassa, joka johtui neljän vuorokauden valvomisesta sekä huumaus- ja lääkeaineiden käytöstä. Tapahtumien taustalla oli mustasukkaisuutta.

Käräjäoikeus tuomitsi Harri Kalevi Materon tapon yrityksestä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta, pahoinpitelystä ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta viideksi vuodeksi vankilaan.

Tekoaseet määrättiin valtiolle. Tuomittu määrättiin maksamaan erilaisia korvauksia yli 11 000 euron edestä.

https://www.kaleva.fi/jareasti-varustau ... ke/3704611
Vaikka Kaukovainon hoodeilla asustelenkin, niin missannut tällaisen tapauksen kokonaan. Kellään lisää juoruttavaa?
Kaikilla on menneisyys - minun menneisyyteni on takana päin.