Röyhkeät rosvot varastivat autoja Paltamosta hinaamalla

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
Avatar
Jazzermasser
Jack Bauer
Viestit: 944
Liittynyt: Ti Heinä 06, 2021 8:10 am

Röyhkeät rosvot varastivat autoja Paltamosta hinaamalla

Viesti Kirjoittaja Jazzermasser »

Paltamon Mieslahden vanhan koulun pihalta Heikkisenjoentieltä varastettiin keskiviikkona kaksi henkilöautoa, polttoainetta kolmen kuorma-auton tankeista sekä autonrenkaita.

Varastetut henkilöautot ovat molemmat hopeanvärisiä, toinen rekisterikilvetön Saab 9000 vuosimallia 1998 ja toinen vuoden 2002 pieni katumaasturi Hyundai Santa Fe, jonka rekisterinumero on CKS-484. Kumpikaan varastetuista henkilöautoista ei ole ajokuntoinen eikä niitä ole katsastettu.

Arviolta 1990-luvun tai 2000-luvun alun vuosimallia olevan viininpunaisen Mazda-henkilöauton nähtiin lähtevän entisen koulun pihasta keskiviikkona kello 18 aikoihin Saabia hinaten. Hinausyhdistelmä suuntasi Valtatie 22:ta pitkin kohti Kajaania.

Silminnäkijät luulivat aluksi, että auton hinaajat olivat luvallisella asialla, vaikka Mazdasta puuttuikin etukilpi. Silminnäkijät arvioivat, että Mazdaa kuljetti mahdollisesti nuorempi mieshenkilö, joka veti lakkinsa lippaa silmille kun auto ajoi vastaan. Hinattavassa autossa olleesta henkilöstä ei ole tarkempia näköhavaintoja.

Viininpunainen Mazda nähtiin koulun pihalla vielä iltakahdeksan aikaan.

VARASTETTU omaisuus kuuluu kuljetusyrittäjä Mikko Leinoselle , joka huomasi torstaina omaisuuttaan varastetun. Hän oli lähtenyt keskiviikkona klo 10 työajuun ja palannut koulun pihalle torstaina klo 12 aikaan.

Leinonen havaitsi pian, että kaksi autoa ja renkaita puuttui. Yhden kuorma-auton vierestä maasta löytyi letku, jolla oli imetty polttoainetta kuorma-autojen tankeista. Polttoainetta oli myös valunut maahan. Lisäksi pihamaalle oli heitelty varastettujen henkilöautojen sisällä olleita tavaroita.

– Aika röyhkeätä hommaa. Muutamissa satasissa on vaan (varastettujen tavaroiden) arvo, mutta onhan tämä periaatekysymys. Ja polttoaine maksaa tietenkin enemmän.

Leinonen miettii, olivatko rosvot mahdollisesti tarkkailleet tilannetta pidempään, sillä varkaudet tehtiin Leinosen ensimmäisen työajun aikana kesäloman jälkeen.

Asiasta on tehty rikosilmoitus. Silminnäkijähavainnot pyydetään ilmoittamaan poliisille.

https://www.kainuunsanomat.fi/artikkeli ... 231546725/

JanitaSlim
Christopher Lorenzo
Viestit: 1561
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Röyhkeät rosvot varastivat autoja Paltamosta hinaamalla

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

juhlapukuja viety.
KKO:n linjauksella Julus Lokka on natsipelle.

Tiinas: Eivät osaa lukea tai kirjoittaa ja ajokortikin saavat vain lahjomalla.

Tarkkaamo100
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: To Touko 27, 2021 11:27 am

Re: Röyhkeät rosvot varastivat autoja Paltamosta hinaamalla

Viesti Kirjoittaja Tarkkaamo100 »

mustalaiset leikii romumiehiä hinattu vähän matkaa sivutielle ja sieltä hiab illa kuormautonkyytiin ja rahaks mutta kaikki metalinkierätysfirmat ei osta manneilta

Yxkaksvaan
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 108
Liittynyt: Su Maalis 06, 2022 10:47 am

Re: Röyhkeät rosvot varastivat autoja Paltamosta hinaamalla

Viesti Kirjoittaja Yxkaksvaan »

Katteja, polttoainetta ja pyöriä.
Eli juuri sitä mikä helpoiten muuttuu rahaksi.
Hitto että pistää vihaksi !

Vastaa Viestiin