Tapon yritys Porin Käppärässä - 20-vuotias nainen vangittu

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Doctor Lecter
James Bond (Roger Moore)
Viestit: 15664
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Tapon yritys Porin Käppärässä - 20-vuotias nainen vangittu

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Poliisilla näyttävä operaatio Länsi-Porissa lauantaina, katso lukijan kuvat tapahtumapaikalta – nuorta naista epäillään vakavasta väkivaltarikoksesta

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi nuoren naisen, mutta eri nimikkeellä kuin poliisi oli vaatinut.

Poliisi tutkii Porissa tapahtunutta epäiltyä tapon yritystä. Epäiltynä on 20-vuotias nainen, jolla ei ole ainakaan Satakunnan käräjäoikeuden tuomioiden perusteella aiempaa rikostaustaa.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juho Rinne kertoo epäillyn rikoksen tapahtuneen yksityisasunnossa Porissa. Teossa on käytetty tekovälinettä, tarkemmin sanottuna teräasetta.

Poliisi ei tarkemmin yksilöi tapahtumapaikkaa. Satakunnan Kansan luotettavista lähteistä saamien tietojen mukaan poliisilla oli rikostutkintaan liittyvä näyttävä operaatio Käppärässä Kalevanpuistossa lauantaina. Paikalla oli ainakin kaksi poliisiautoa ja ensihoitoyksikkö.

POLIISI ESITTI SATAKUNNAN KÄRÄJÄOIKEUDELLE vaatimuksen naisen vangitsemisesta rikoksesta epäiltynä. Käräjäoikeus kokoontui pakkokeinoistuntoon keskiviikkona aamupäivällä.

Käräjäoikeus vangitsi naisen, mutta astetta lievemmästä, joskin silti hyvin vakavasta rikoksesta epäiltynä. Käräjäoikeus vangitsi naisen todennäköisin syin epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä.

TAPON YRITYKSEN ja törkeän pahoinpitelyn raja teräaseella tehdyssä väkivallassa kulkee oikeuskäytännössä yleensä siinä, onko teräaseella isketty sellaiseen kehon osaan, johon lyömisen seuraus on todennäköisesti uhrin kuolema.

Tapon yrityksestä on siten yleensä kyse esimerkiksi keskivartaloon osuneissa iskuissa, kun taas raajoihin osuneet iskut katsotaan usein törkeäksi pahoinpitelyksi.

Poliisi ei kommentoi tarkemmin Porissa tehdyn epäillyn väkivaltarikoksen uhrin vointia tai vammojen vakavuutta.
...

Porin viikonlopun epäillyn väkivaltarikoksen tutkinta on vasta alkuvaiheessa ja rikosnimikkeet saattavat vielä muuttua.

Käräjäoikeus määräsi asiassa syytteennostamisen määräpäiväksi 20. tammikuuta 2023.
Satakunnan Kansa
7.12.2022 13:13

Mikä suomalaista nuorta naista vaivaa?
- Päihteiden intensiivinen käyttö (alkkoholi, huumeet, lääkkeet), some (tykkäykset, ulkonäkö, tekemiset, viestit, erilaiset tikotokotuku-videot jne), yhteisön paine (kaveriporukka koostuu kaltaisistaan hönöistä), parisuhde (rikollinen kumppani, väkivaltainen suhde), rakkaus (sitä ei ole koskaan ollutkaan), matala koulutustaso (peruskoulu jäänyt kesken, olematon luku- ja kirjoitustaito), vuorovaikutustaidot (niitä ei ole, ärsyyntyminen pienestäkin vastoinkäymisestä, kaikki paska on muiden syytä-asenne), naiskuvan muotoutuminen vääränlaiseksi ("äitiys ei oo mun juttu", "kaikki miehet ovat sikoja", tahto olla haluttu; se että kelpaa persaukisille neekereille ja alistaville arabeille hyödylliseksi idiootiksi on naisten mukaan merkki haluttavuudesta).
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Tuttiritari
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: La Kesä 18, 2022 10:51 pm

Re: Tapon yritys Porin Käppärässä - 20-vuotias nainen vangittu

Viesti Kirjoittaja Tuttiritari »

Jotenkin tuntuu et nykyään nää nuoret likat haluaa lähes samaan tapaan larppaa gangstaa "baddie-muijaa" siinä missä saman ikäiset pojat. Imetään vaikutteita suomesta ja ajattelematta asiaa enempää pidetään asiaa ok:na.

Sienisalaatti
Sofia Karppi
Viestit: 446
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2021 5:34 pm

Re: Tapon yritys Porin Käppärässä - 20-vuotias nainen vangittu

Viesti Kirjoittaja Sienisalaatti »

Tuttiritari kirjoitti:
To Joulu 08, 2022 5:47 pm
Jotenkin tuntuu et nykyään nää nuoret likat haluaa lähes samaan tapaan larppaa gangstaa "baddie-muijaa" siinä missä saman ikäiset pojat. Imetään vaikutteita suomesta ja ajattelematta asiaa enempää pidetään asiaa ok:na.
Tätähän se, tosin en tiedä liittyykö tähän tapaukseen.

Ja kuinka noloa ja epäuskottavaa vieläpä, selkeästi keskenkasvuisten toimintaa. Oikeasti hurjia naisia ei varmaan Buttin Virpin lisäksi ole ollutkaan.
Oikeudesta viis, kunhan laki säilyy!

Vastaa Viestiin