Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

sikakoira kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 11:13 am
ReissuLasse kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 11:05 am
sikakoira kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 10:25 am Näitä nähdään suuremmissa maissa tehokkaassa mellakkakäytössä rötöstelijöiden jäljiyksessä. Rötöstelijöiden ja poliittisten vastustajien jäljityksessä ja pois silmistä sulkemisessa. :lol: (kts. tilanne Israelissa ja USA:ssa)

Miten tuo toteutetaan käytännössä? Millä periaatteilla tuo toimii ja millaisella teknisellä toteutuksella?
Ovatko valtaapitävien vastustajat niin tyhmiä että asentavat vapaaehtoisesti jonkun seurantaohjelman itselleen tai eivät tiedosta sen olemassa oloa ja pyri harhauttamaan sitä tai estämään sen toimintaa? Vrt. puhuvatko rikolliset avoimesti rikoksista viestikanavissa, jos tietävät että heitä voidaan tarkkailla?
Materiaalia on saatavissa kuinka nämä on toteutettu. Nämähän eivät ole mm Israelissa vapaaehtoisia vaan pakollisia laitteita joilla väestöä kontrolloidaan. Tännekkin kyllä postailtu noita uutisia jo kuukausia sitten. Googleta jos epäselvää. Tietoa kyllä löytyy. :wink:
Saisko edes yhden linkin sellaisesta sovelluksesta joka on jokaisella kansalaisella oltava ja tämä antaa käytännössä mahdollisuuden seurantaan ja sen antamia tietoja on käytetty kansalaisten pidättämiseen? Pliis.
Pohkus
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: Pe Heinä 17, 2020 12:30 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Pohkus »

Ruskolla koronatartunta yläkoulussa – 40 altistunut

RAMI NIEMINEN
Turun Sanomat
30.08. 20.18

Ruskolaisen Maunun koulun oppilaalla on todettu koronatartunta. Ruskon johtava rehtori Kai Laitinen vahvisti tiedon Turun Sanomille sunnuntai-iltana. Laitinen kertoi saaneensa itse tiedon tartunnasta sunnuntaina, jolloin heti aloitettiin altistuneiden jäljittäminen. Noin 40 oppilasta ja muutama opettaja joutuu karanteeniin.

Laitisen mukaan koronaan sairastunut oppilas oli käynyt alkuviikolla koronatestissä, mutta oireiden lievennyttyä palannut perjantaina kouluun.

– Tuolloin oppilailla oli liikuntaa, jossa oli mukana kahden luokan oppilaita. Siksi olemme tulkinneet, että molemmat luokat katsotaan altistuneiksi.

Laitisen mukaan sairastuneen oppilaan perhe toimi THL:n uusimman ohjeistuksen mukaisesti.

– Lapsen kohdalla ei voida velvoittaa odottamaan negatiivista tulosta, vaan yhden oireettoman päivän jälkeen voi palata kouluun tai varhaiskasvatukseen.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, mistä oppilas on koronatartunnan saanut. Laitisen mukaan sekä karanteenissa olevat oppilaat että opettajat jatkavat koulutyötään etänä.

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5 ... altistunut

Pahoittelut jos muotoilu näyttää pahalta, en ole ennen kokeillut laittaa tänne mitään uutista. Pointti varmaan selviää kuitenkin. Eli eipä mennyt uusien ohjeistusten jälkeen kauaa, että saatiin kymmeniä ihmisiä karanteeniin. Lapset saavat nyt palata kouluun odottamaan testitulosta, jotta vanhemmat eivät joudu olemaan niin kauaa pois töistä. Sen seurauksena yli 40 vanhempaa on seuraavat pari viikkoa pois töistä lapsen karanteenin vuoksi.. Ohjeistus tuntuu aika kyseenalaiselta.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
^

No tässä tuosta Israelin päätöksestä käyttää puhelin dataa ihmisten jäljittämiseen joka siis lyötiin läpi poikkeuslain turvin ja joka ei kyllä tulevaisuudessakaan tule minnekkään poistumaan kun tämä "kriisi" on katseltu. Tämä siis lyötiin kiinni varhaisessa vaiheessa maaliskuussa.
That will mean citizens’ smartphones being not just a tool of mass surveillance but also a conduit for targeted containment — raising questions about the impact such intrusive measures might have on people’s willingness to carry mobile devices everywhere they go, even during a pandemic.

Yesterday the Wall Street Journal reported that the US government is considering similar location-tracking technology measures in a bid to check the spread of COVID-19 — with discussions ongoing between tech giants, startups and White House officials on measures that could be taken to monitor the disease.

Last week the UK government also held a meeting with tech companies to ask for their help in combating the coronavirus. Per Wired some tech firms offered to share data with the state to help with contact tracing — although, at the time, the government was not pursuing a strategy of mass restrictions on public movement. It has since shifted position.
While most governments lean toward privacy-focused apps that use Bluetooth signals to create an anonymous profile of a person’s whereabouts, others, like Israel, use location and cell phone data to track the spread of the virus.

Israel-based private security firm NSO Group, known for making mobile hacking tools, is leading one of Israel’s contact-tracing efforts.

Security researcher Bob Diachenko discovered one of NSO’s contact-tracing systems on the internet, unprotected and without a password, for anyone to access. After he contacted the company, NSO pulled the unprotected database offline. Diachenko said he believes the database contains dummy data.

NSO told TechCrunch that the system was only for demonstrating its technology and denied it was exposed because of a security lapse. NSO is still waiting for the Israeli government’s approval to feed cell records into the system. But experts say the system should not have been open to begin with, and that centralized databases of citizens’ location data pose a security and privacy risk.
https://techcrunch.com/2020/05/07/nso-g ... t-tracing/
Singapore’s TraceTogether, launched in March, was the first Bluetooth-based contact-tracing app. When a person tests positive for COVID-19, health authorities can look at the person’s Bluetooth history and, in Singapore’s case, call all the people on that list and order them to quarantine.
Some countries, notably China, have developed apps that collect personal health data, travel and other information useful for disease control and identifying individuals at risk. Chinese citizens must carry a “health code” app that rates their risk level to enter shops or ride on trains, for example.

India’s app has similar functions, and Colombia told Reuters it hopes to launch an app with a “digital passport” feature.

Private companies around the world may also require such apps for people to return to work.
https://www.reuters.com/article/us-heal ... SKBN22Q2KU
Apps that use phone location data
The GPS satellite system, as well as cellphone towers, make it possible for governments and network operators to track smartphones and many other types of mobile phones. Using a database, health authorities can then see when and where a person who tested positive crossed paths with other people.

The data isn't perfect: GPS can be inexact in a crowded high-rise, for example, and cell-tower data varies in precision. Systematic use of such data to track people is invasive and thus anathema to many people and governments.


https://www.firstpost.com/tech/news-ana ... 69731.html
.
Other methods of high tech contact tracing
Many law enforcement and spy agencies can track people without consent via phones, surveillance cameras and other methods. Such techniques have been used in China for COVID-19 tracking. Israel uses such systems also for that purpose, though not without controversy.

Commercial "spyware" companies have also tried to sell their systems for COVID-19 tracking.
Last month, Slovakia also passed a law, allowing phone location to be used to track people in quarantine.
EU privacy law and the General Data Protection Regulation (GDPR) does not prevent tracking for public health purposes - but officials say contact-tracing measures must protect privacy rights as much as possible.
Hommahan menee ongelmalliseksi siinä vaiheessa kun puheludataa aletaan käyttämään "jäljityksessä" kuten useassa maassa nähdään käytännössä.

Luonnollisesti sinun tulee luottaa ettei hallinto kajoa sinun henkilökohtaiseen dataan näiden sovellusten avulla ja ihan vapaasti vaan puolestani mutta hyvä tiedostaa se että kyse ei ole mistään pandemiasta näiden taustalla

Kyse ei siis ole mistään muusta kuin vakoilu sovelluksesta jonka mukana saat heittää viimeisetkin rippeet yksityisyydestäsi.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Muistakaa sitten suhtautua kaikkiin vieraisiin ihmisiin potentiaalisena Coronalevittäjänä koska koskaan ei voi tietää. Testaukset tosin vaikuttavat tuottavan negatiivisia lopputulemia mutta ei anneta sen häiritä hyvää pandemiaa :lol:




https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/ ... 0cc3703039
KSML: Jopa 200 altistunut yksityistapahtumissa Jyväskylässä – ”Kannattaa suhtautua vieraisiin ihmisiin niin, että heillä voi olla korona”

Tässä kesälomien aikana mahtoi aikamoinen määrä ihmisiä altistua ihan rauhassa ja vapaasti ilman mitään ulkopuolisten puuttumista mutta kun syksy saapuu ja tosiasiat alkavat puhua puolestaan on pakko keksiä jotain millä pelko saadaan pysymään rahvaan lähellä.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

↑ ↑

Joka tilanteessa tarvitaan jokin alusta jota jäljitettävän on käytettävä tai kannettava mukanaan tai oltava sen piirissä.
Joten halutessaan voi olla jäljityksen ulkopuolella.
Puma4493
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: La Elo 08, 2020 8:18 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Puma4493 »

Nyt on koronavilkku ladattu ja asennettu. Itse pidän äpistä, mukavan pieni, yksinkertainen ja helppo käyttää.

Toivon mukaan mahdollisimman moni myös lataa sovelluksen. Kaikki eivät tietenkään sitä tule lataamaan, mutta jokainen joka lataa tekee sovelluksesta aina hieman toimivamman.
Sinikka
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: Su Elo 02, 2020 12:23 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Sinikka »

USA:ssa on kolme erilaista skenaariota koronan aiheuttamista kuolemantapauksista joulukuun alkuun mennessä riippuen rajoituksta ja suojautumisesta. Nythän kuolleita on noin 190 000. Jos toimia jatketaan nykyiseen tapaan, koronaan menehtyneitä olisi silloin 317 000.

https://covid19.healthdata.org/united-s ... &tab=trend
Schumi
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Su Tammi 26, 2014 4:21 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Schumi »

Joka päivä jo hetken aikaa on siirrytty tähän altistuneista puhumiseen kun muut luvut ovat niin naurettavia. "Yhdellä todettii korona - jopa 170 altistui"
Tiedemiehillä on aina silmälasit ja huumekauppias panee aina kun se ratsataan
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6825
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Kun Norjassa porukka ääliöitä ahtautuu ilmatiiviiseen bunkkeriin juhlimaan ja on vaarassa tukehtua, oikeistopopulistin mielestä sekin on koronan syytä.

https://yle.fi/uutiset/3-11518949

Järjestäjä ei kadu vaikka laittomat juhlat olivat johtaa kuolemiin Norjassa – poliisi ei reagoinut varoituksiin, oppositio syyttää hallitusta

Arviolta kaksisataa nuorta tunkeutui suljettuun bunkkeriin, jonne tulvi häkää ilmeisesti dieselaggregaattien vuoksi.

Norja 31.8.2020 klo 12.21

Norjassa on aloitettu poliisitutkinta ja poliittinen väittely 25 ihmistä sairaalahoitoon sunnuntaina vieneiden rave-juhlien vuoksi.

Oppositiossa istuva oikeistopopulistinen Edistyspuolue syyttää VG-iltapäivälehden mukaan tapahtuneesta hallituksen tiukkoja koronarajoituksia. Puolueen mukaan ne estävät norjalaisnuoria juhlimasta turvallisissa olosuhteissa.

Konservatiivipuolue Høyreä edustava terveysministeri Bent Høie tyrmää Edistyspuolueen arvostelun asiattomana.

Osin sattuma saattoi pelastaa jopa useiden ihmisten hengen, kun Oslossa partioineet poliisit törmäsivät lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sekavasti käyttäytyneisiin nuoriin.

Poliisit ryhtyivät selvittämään näiden käytöksen syytä ja selvitys paljasti useita muitakin hengenvaaralliseen tilaan joutuneita nuoria, jotka olivat juhlineet käytöstä poistetussa valmiusbunkkerissa.

Sairaalaan vietäessä seitsemän ihmistä oli tajuttomana ja viiden tila oli vakava. Nyt kukaan ei viranomaisten mukaan ole enää hengenvaarassa. Poliisi vetosi sunnuntaina muun muassa Twitterissä, että juhliin osallistuneet ja oireita saaneet ottaisivat yhteyttä terveydenhoitoon.

Nuoret olivat tunkeutuneet suljettuun bunkkeriin St. Hanshaugenissa ja järjestäneet siellä laittomat rave-juhlat. Bunkkeribileissä oli enimmillään jopa 200 juhlijaa, jotka olivat vieneet suljettuun tilaan mukanaan muun muassa kaksi dieselaggregaattia.

VG-iltapäivälehti on julkaissut videon (siirryt toiseen palveluun) juhlinnasta bunkkeriluolassa.

Viranomaiset epäilevät, että aggregaateista levisi bunkkeriin hiilimonoksidia eli häkää, joka myrkytti bilettävät nuoret. Yhteensä 25 ihmistä joutui varhain sunnuntaina sairaalahoitoon. Heidän joukossaan kaksi poliisia, jotka auttoivat bunkkerissa olleita nuoria.

"Meitä alkoi huimata tosi pahasti"

Bunkkeriluola on noin 500 neliömetrin laajuinen. Rave Cave -nimen saaneeseen tilaan johti vain yksi kulkuväylä, jonka korkeus ja leveys oli vain yksi metri. Nuoret olivat ilmeisesti itse puhkaisseet kulkuaukon.

Norjan yleisradioyhtiön NRK:n (siirryt toiseen palveluun) haastattelema sairaalahoitoon joutunut parikymppinen nainen kertoo tunnelman juhlissa olleen todella hyvä. Kello 23 jälkeen lauantai-iltana alkaneet bileet kuitenkin muuttuivat eloonjäämiskamppailuksi noin neljä tuntia myöhemmin, kun sähköt katkesivat ja musiikki keskeytyi.

NRK:n haastatteleman naisen mukaan sähköä tuottaneet aggregaatit olivat bunkkerissa erillisessä tilassa, jonne johti metalliovi. Kun ovi avattiin, tulvahti kasvoille "kaasua" ja huoneesta löytyi kolme tajutonta nuorukaista.

– Meitä alkoi huimata tosi pahasti, nainen muistelee yön tapahtumia.

Huimauksesta huolimatta nainen ryhtyi yhdessä muiden kanssa raahaamaan tajuttomia miehiä turvaan.

– Se oli todella pelottavaa, nainen sanoo NRK:lle.

Juhlien järjestäjä torjui häkää teipillä ja jätesäkeillä

NRK on haastatellut myös yhtä laittomia juhlia järjestämässä ollutta miestä, joka hänkin joutui sairaalahoitoon. Miehen mukaan aggregaattihuoneen kaasut oli pyritty pitämään erossa juhlijoista teippaamalla oveen jätesäkkejä.

Joku juhlijoista kuitenkin irrotti teipit ja jätesäkit kesken kaiken.

Juhlia järjestämässä ollut mies ei omien sanojensa mukaan tunne katumusta.

– En kadu itse juhlien järjestämistä, mutta olisimme voineet järjestää asiat toisella tapaa. Olisimme voineet asettaa jonkun vahtiin ovelle ja olisimme voineet valita paremman paikan, mies sanoo ja lisää paikan näyttävän pohjapiirustuksen perusteella turvalliselta.

Mies väittää, että aggregaattihuoneessa olisi ollut toimiva ilmanvaihto. Viranomaisten tiedossa tällaista ilmanvaihdolla varustettua tilaa ei kuitenkaan ole, uutisoi VG-lehti (siirryt toiseen palveluun).

– Jos joku osallistujista ei olisi avannut suljettua ovea, niin tapahtuma olisi ollut menestys, juhlajärjestäjä vakuuttaa NRK:n haastattelussa.

VG-lehden sairaalassa haastattelema 24-vuotias bilejärjestäjä sanoo, että juhliin piti tulla noin sata ihmistä, mutta lopulta paikalle ilmestyi kaksinkertainen määrä juhlijoita. Juhlia oli mainostettu ainakin Facebookissa, jossa oli annettu myös saapumisohjeita.

– Siitä piti tulla hauskaa, mutta ihmisiä tuli vain lisää ja lisää. Tilanne karkasi kontrollista, mies kertoo VG:lle.

"Poliisi ei reagoinut varoituksiin"

Norjassa on herännyt tapahtuneen jälkeen keskustelu myös poliisin toiminnasta laittomien rave-juhlien suhteen. Tietoa bunkkerijuhlista oli jaettu sosiaalisessa mediassa ja ilmoituksen nähneet olivat ottaneet yhteyttä poliisiin sekä etukäteen että bileiden ollessa käynnissä.

Valittajia oli huolestuttanut etenkin juhlien järjestäminen korona-aikana. Ilmoituksiin ei kuitenkaan esimerkiksi VG-lehden mukaan reagoitu poliisissa.

– Varoitusta ei otettu niin vakavasti kuin olisin toivonut. Se oli lyhyt keskustelu, ja poliisi osoitti vain vähäistä kiinnostusta siihen, mitä sanottavaa minulla oli, poliisiin yhteyttä ottanut nainen kertoo NRK:n haastattelussa (siirryt toiseen palveluun).

– Tiedossa on, että järjestelyistä olisi varoitettu etukäteen. Meidän pitää nyt tutkia, millaisesta varoituksesta oli kyse ja miten se arvioitiin, sanoo poliisitarkastaja Emil Lorch-Falch.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
muk

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja muk »

sikakoira kirjoitti: La Elo 29, 2020 12:24 pm ^
Olet siis samaa mieltä mitä tuossa ylempänä todetaan ,tätä tässä on koitettu selventää. Mistä johtuu inttäminen vastaan.:lol:
”Jos joku olisi sanonut vuoden alussa, että kansalaisvapaudet peruutetaan pandemian takia lähes kaikkialla maailmassa, häntä olisi pidetty hulluna. Jos joku olisi sanonut, että ihmiset vaativat lisää rajoituksia vielä silloin, kun tartuntojen ja kuolemien määrä on alhaisempi kuin normaalin kausi-influenssan aikana, häntä olisi pidetty tärähtäneenä”.
En ollenkaan intä vastaan. En olisi vuoden alussa moista kuvitellut, kuten ei Risto EJ Penttiläkään. Tuo kohta Lehtisen kirjoituksesta on siis lainaus Risto E.J Penttilän kirjoituksesta. Ansiokkaassa kirjoituksessa Penttilä viittaa mm. Venäjän totalitääriseen hallintoon, toivoen, ettei täällä olla nyt menossa siihen suuntaan. Lehtisen kirjoituksen aiheena siis oli, että hallitus voi käyttää pakkokeinoja vain rajoitetusti, vaikka oppositio ja lampaat vaativat vaikka mitä. Penttilä tai Lehtinen eivät suhtaudu ollenkaan vähätellen koronaan tai hallituksen toimiin, kuten molemmat kirjoittavat. Lehtinen suosittaa maskien käyttöä. Aika säälittäväksi menee jo, kun pitää irrottaa kirjoituksesta lause ja olla siitä "samaa mieltä".
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Niin tai siis siinä oltiin huolissaan ollaanko täällä menossa Venäjän ja Kiinan tyyliin lähinnä :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Puma4493 kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 1:27 pm Nyt on koronavilkku ladattu ja asennettu. Itse pidän äpistä, mukavan pieni, yksinkertainen ja helppo käyttää.

Toivon mukaan mahdollisimman moni myös lataa sovelluksen. Kaikki eivät tietenkään sitä tule lataamaan, mutta jokainen joka lataa tekee sovelluksesta aina hieman toimivamman.
Onneksi olkoon,et koskaan kulje yksin :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Sinikka kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 1:51 pm USA:ssa on kolme erilaista skenaariota koronan aiheuttamista kuolemantapauksista joulukuun alkuun mennessä riippuen rajoituksta ja suojautumisesta. Nythän kuolleita on noin 190 000. Jos toimia jatketaan nykyiseen tapaan, koronaan menehtyneitä olisi silloin 317 000.

https://covid19.healthdata.org/united-s ... &tab=trend
Nyt sitten kannatta katsoa mikä on se taho joka tällaisia ennustelee ja mikä on se agenda :lol: Racism is the public health issue jne .................. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Sinikka
Olivia Benson
Viestit: 726
Liittynyt: Su Elo 02, 2020 12:23 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Sinikka »

sikakoira kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 3:57 pm
Sinikka kirjoitti: Ma Elo 31, 2020 1:51 pm USA:ssa on kolme erilaista skenaariota koronan aiheuttamista kuolemantapauksista joulukuun alkuun mennessä riippuen rajoituksta ja suojautumisesta. Nythän kuolleita on noin 190 000. Jos toimia jatketaan nykyiseen tapaan, koronaan menehtyneitä olisi silloin 317 000.

https://covid19.healthdata.org/united-s ... &tab=trend
Nyt sitten kannatta katsoa mikä on se taho joka tällaisia ennustelee ja mikä on se agenda :lol: Racism is the public health issue jne .................. :lol:
IHME eli The Institute for Heath and Evaluation on osa Washingtonin yliopistoa, sijaitsee Seattlessa, arvioitu maailman 20 parhaan joukkoon, erikoistunut lääketieteeseen, teknologiaan ja tietotekniikkaan. IHME:een agenda on vähentää epäoikeudenmukaisuutta terveydenhuollossa ja arvioita panostusten opimaalisuutta. Todella monipuoliset sivut mm. USA:n terveydenhuollon suurista kuluista ja vaikuttavuudesta. Laitan linkin, josta voi tutustua IHME:seen. Sivulta löytyy myös ansioituneen henkilöstön esittely, jne.

http://www.healthdata.org/about
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Otetaan toi video ylös

https://peertube.su/videos/watch/75e737 ... d98c03a815

Tervetullut ilmiö tuo ACU, vastaavia pitäisi perustaa muuallekin. Mielenkiinnolla seuraan mitä tuolta tullaan selvittämään. :wink:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Vastaa Viestiin