Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
Irvikissa
Remington Steele
Viestit: 246
Liittynyt: Ti Huhti 24, 2007 9:42 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Irvikissa »

Minä ajattelen myös niin, että Heikki on tehnyt kaikkensa Piian löytämiseksi. Podcastista selvisi, että hän on käynyt Turussakin näyttämässä Piian kuvaa nuorille, jos joku olisi nähnyt. Tämä muistikuva tuli jutussa mukana olleelta naiselta. Heikki on varmasti ollut autoritaarinen isä, mutta ei nyt kamalan ankara kuitenkaan, kun Piia sai kuunnella poppia ja pukeutua haluamallaan tavalla ja lähteä luokkaretkelle Ahvenanmaalle ja leikkiä naapurin ei-jehovan kanssa. Alkoholinkäyttökään ei lähtökohtaisesti haitannut, paitsi alkoholismi, kuten lähes kaikkia. Toimittajalla tuntui itsellään olleen se ajatus, että jehovat eivät saisi meikata tai olla kiinnostuneita maallisista asioista. En tiedä, saavatko vai eivät uskonnonuhrien tukijärjestön mielestä, mutta minun tuohon aikaan tuntemani jehovat olivat ulkonäöstään ja esimerkiksi lomamatkoista kiinnostuneita. Varmaan niitä alimman kastin jehovia sitten.
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6560
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Vanhakansa kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 1:26 pm
sikapäivät2020 kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 11:32 am
Tätä olen myös ihmetellyt.Kuulin tästä rähinä porukasta.Paimiosta lähti tätä varten poikaporukka Pontelaan.Heiltä kuulin kun tämä Piia juttu tuli ilmi.Että he olivat nähneet Piian Pontelassa.Mitä tulee tähän kylätappeluun silloin,niin siellä oli kyllä muutamalla ollut nenät punaisina.
Mä vielä tulkitsen tätä viestiä uudestaan, eli siis sulla oli (piikkiöläisiä?) tuttuja, jotka olivat Pontelassa tuona yönä. He kertoivat sinulle Paimiosta tulleesta rähinäporukasta ja kun tieto Piian katoamisesta tuli, he kertoivat myös, että Piia oli ollut siellä. Ymmärsinkö oikein? Eli rähinäporukkaa et tuntenut?
Tossa sanottiin että olisiko Piia kuullut diskon jytinän kotipihalleen ja suunnannut sinne? Kumma juttu muutenkin kun onhan näistä puhuttu mutta kukaan ei tunnu kylillä tietävän, niin tähän tullaan siihen mitä on ennekin mainittu eli porukkaa maksettu hiljaiseksi ja isolla rahalla, rahaa ja vaikutusvaltaa kyliltä löytyy tietyistä osotteista.
skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja skoone »

sikapäivät2020 kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 1:43 pm Minulla ei ollut Piikkiöläisiä tuttuja
.Tämä yhteenotto koski jotakin riitaa,joka oli syntynyt paimiolaisten ja piikkiöläisten nuorten miesten kesken ilmeisesti jos oikein muistan niin linja autossa.Käsittääkseni ammattiloululaisten jotka kävivät Turussa
.Oli jo aikaisemmin vähän nahisteltu, ilmeisesti täällä Paimiossa.Mutta mitään kunnollista ei saatu siellä silloin aikaan.Näitä paimiolaisia nuoria jututettiin sattumalta nakkarin parkkipaikalla täällä Paimiossa.Eli oltiin samassa kaljaringissä istuskelemassa.Mitään tarkkaa en millään jaksa muistaa,koska mulla on todettu jo muistin alenemaa.Mutta tuon Piiaa koskevan olen nää muistanut nämä vuosikymmenet.Käsittääkseni siinä kyläkahakassa silloin siellä Piikkiössä,sai siipeensä joitakin muualta tulleia kavereita,jotka olivat autolla liikkeellä.Siinä nää mitä ainakin nyt muistuu mieleeni.
Tämähän oli mielenkiintoinen tieto! Tässähän on paljon mietittävää...siis Piia kulki samassa bussissa näitten nahistelijain kanssa, ilmeisesti. Hänhän kävi ammattikoulua myös, siis Turussa.
kannattaisi nyt yrittää perata tätä linjaa...bussissa olleilla pojilla ei ollut vielä ajokorttia, mutta esim isoveljillä oli..
Muista lähdekritiikki!
MEG
Adrian Monk
Viestit: 2618
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja MEG »

Jos syyllisenä on useita, niin osan heistä on varmaan kuluttava elämä jo vienyt. Mutta joku mukana ollut voi nyt jo yli 50vuotiaana tuntea tarvetta avautua ja kertoa jollekkin toiselle ihmiselle.
Autoahan sinä yönä on tarvittu ,Piian kuljetukseen elävänä ja/tai kuolleena. Luulen ,ettei ruumiin kätkennässä ole maltettu aamua odottaa ,vaan on ruumis korkeintaan auton valoissa pudotettu johonkin seudun runsaista joista. Vanhat santakuopat ovat myös oivallisia ruumiin kätköpaikkoja.
Avatar
LexVeritas
Michael Knight
Viestit: 4211
Liittynyt: Ke Loka 13, 2021 8:07 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja LexVeritas »

MEG kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 5:17 pm Jos syyllisenä on useita, niin osan heistä on varmaan kuluttava elämä jo vienyt. Mutta joku mukana ollut voi nyt jo yli 50vuotiaana tuntea tarvetta avautua ja kertoa jollekkin toiselle ihmiselle.
Autoahan sinä yönä on tarvittu ,Piian kuljetukseen elävänä ja/tai kuolleena. Luulen ,ettei ruumiin kätkennässä ole maltettu aamua odottaa ,vaan on ruumis korkeintaan auton valoissa pudotettu johonkin seudun runsaista joista. Vanhat santakuopat ovat myös oivallisia ruumiin kätköpaikkoja.
Moi. Ei tarvita autoa, jos Piia on pudonnut esim. Piikkiönjokeen esim. Pontelan sillalta (tie 110)... Tahallaan tai vahingossa. Ruumis ajelehtinut sitten virran mukana merelle tietymättömiin.

Pidän sellaista äksidenttiä hyvinkin mahdollisena. Etenkin silloin, jos Piia ollut kiihtyneessä mielentilassa.

Saattaa olla toki ruumis jossain lähistön santakuopassakin, tai pikkulammessa. Kaipa ne on jo etsitty, vai onko?
Viimeksi muokannut LexVeritas, Ke Marras 10, 2021 6:11 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
5 no viisia Perhettä
Puu elohim jahvella
-Ai, sä oot. Mä en, veli.
Jopi ja genesis
‏אלהים‎ Sten näin Isä
ykseydellä Raidaa
Sepä Elia Me ts. Kaa
naassa ja
Luminol-Lennard

In Omnibus Veritas Suprema Lex Esto
sossikran
Harjunpää
Viestit: 344
Liittynyt: Ma Loka 01, 2018 10:50 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja sossikran »

Olisiko Piia voinut tavata Pontelan lähistöllä Turun koulusta tuttuja nuoria ja lähteä heidän kanssaan Turkuun.

Turun koulukaverit käyty läpi onko myöhemmin rikoksista tuomittuja? Oppilasluettelot löytyvät koulusta.
Paketissa
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 119
Liittynyt: Ke Loka 20, 2021 4:41 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Paketissa »

Yhä edelleen on pakko taivastella sitä, että Pontelassa ja lähitienoolla on ollut liikentteessä valtava joukko nuoria eikä yhdeltäkään olla saatu varmaa tietoa siitä, että Piia olisi nähty. Ei voi olla totta!! Tässä on kyllä jotakin perin outoa. Onko tiedustelut aikoinaan ja vähän myöhemminkin melkeinpä tekemättä vai mitä ihmettä tässä on tapahtunut? Vai onko mahdollista, että ei kukaan uskalla sanoa poliisille ääneen, että olisi satavarmasti Piian nähnyt? Tämä case ei ratkea ikinä, jos tuota tietoa ei saada. Nämä kaikki ihmiset ovat nyt jo keski-ikäisiä, luulisi jo olla aika avata suu, jos sitä ei ole uskaltanu tehdä nuorena. Yksi merkittävä seikka on myös vaikenemisen kulttuuri pienillä paikkakunnilla. Ikävä piirre, mutta niin totta ja on koitunut monen rikostapauksen selvittämisessä esteeksi. Varmaa on kuitenkin se, että porukkaa on ollut liikenteessä tuona iltana niin valtavasti, että mikäli Piia on kotinsa ovesta ulos kulkenut, niin aivan varmasti hänet on nähty.
Vekku11
Jane Marple
Viestit: 1013
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 10:54 am

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vekku11 »

En vaan oikein tiedä tuosta Pontelasta kun kuitenkin ollut sitä haukkumista ja kiusaamista.
Enkä nyt ole ihan tarkasti kartala etäuisyyksistä ym. Mutta väittäisin kuitenkin, että jos kello ollut jo esim 20 niin ei ne katuavlotkaan välttämättä niin häävisti ole valaisseet että kauempa aon erottanut kuka menee.
Aikas yleine vaate tuo farkuasu kuitenkin tuohon aikaan.., Eikös sitä aikoinaan Suosikissa ym ettiskelty sitä komeeta kundia tai muijaa joka hymyil mulle siellä diskossa farkkutakki päällä ja näin. no kun sielä oli muutama muukin iitä ollut sitten..

Enkä jaksa uskoa, että kotona olis jotain käynyt ainakaa tahallisesti. Vahingossa ehkä?
Tuli tuossa mielen aika erikoinen homma, kun täähän on nyttemmin murhatutkintaa Piian osalta ja vuosia meni, että kadonneet-mapissa.
Tuossa podcastissa oli, ettei Teijo muist mikä ohjelma pyöri kun kaukosta tapeltiin. Eikä toisaalta ole mitään mainintaa siitä jota aiemmin toin ilmi, että kaunako meni aikaa siiihen kun Heikki ilmestyi kysymään Piiasta vs lähtö ovesta.

Mut siis asia on se, että kun ei tuohon aikaan näitä ohjelmia nyt niin hirveesti ollut tarjolal pari-kolme kanavaa niin pystyskö tuon illan käymään läpi suht tarkan lähtöajan suhteen esim silä että pyöritetään Teijolle tuon illan telluohjelmat.
Uskoisin, että joku mieli/muistikuva voisi olla siitä mikä on viimeinen tapahtuma ruudulla kun Piia poistuu.
Ja jos jostain löytyisi ees jotain osviittaa kellonajalle koska mennyt Pontelan ohi (jos mennyt). Koskas se disco alkoi? porukkaa tais olla paikalla jo ennen?
Mutta huomioidaan nyt kuitenkin, että enempi Heikki on sanonut muistaakseni lähtöajaksi 20, jolloin on jo pimeetä. 18 paikkeil viä jotain mahiksia nähdä, 19 jo heikkoa.
Ja edelleen myös se, että mikä se lookki sitten oli? Punkkarilook jolloin kaiketi erottunut paremmin vai perussaunanjälkeenlook (vaikka ei saunassa tuona iltana käynytkään).
Diego
Hetty Wainthropp
Viestit: 468
Liittynyt: Su Kesä 28, 2015 10:27 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Diego »

LexVeritas kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 6:02 pm Moi. Ei tarvita autoa, jos Piia on pudonnut esim. Piikkiönjokeen esim. Pontelan sillalta (tie 110)... Tahallaan tai vahingossa. Ruumis ajelehtinut sitten virran mukana merelle tietymättömiin.

Pidän sellaista äksidenttiä hyvinkin mahdollisena. Etenkin silloin, jos Piia ollut kiihtyneessä mielentilassa.
Tämä on mielenkiintoinen ja yksinkertainen vaihtoehto. Piia olisi joutunut joko onnettomuuden tai päähänpiston seurauksena tai sitten työnnettynä jokeen, josta ruumis olisi ajautunut merelle. Sillalta alas heittämisiäkin on juuri nuorison kesken tapahtunut myöhemmin, joten tavatonta ei olisi sekään.
Diego
Hetty Wainthropp
Viestit: 468
Liittynyt: Su Kesä 28, 2015 10:27 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Diego »

Paketissa kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 6:39 pm Yhä edelleen on pakko taivastella sitä, että Pontelassa ja lähitienoolla on ollut liikentteessä valtava joukko nuoria eikä yhdeltäkään olla saatu varmaa tietoa siitä, että Piia olisi nähty. Ei voi olla totta!! Tässä on kyllä jotakin perin outoa. Onko tiedustelut aikoinaan ja vähän myöhemminkin melkeinpä tekemättä vai mitä ihmettä tässä on tapahtunut? Vai onko mahdollista, että ei kukaan uskalla sanoa poliisille ääneen, että olisi satavarmasti Piian nähnyt? Tämä case ei ratkea ikinä, jos tuota tietoa ei saada. Nämä kaikki ihmiset ovat nyt jo keski-ikäisiä, luulisi jo olla aika avata suu, jos sitä ei ole uskaltanu tehdä nuorena. Yksi merkittävä seikka on myös vaikenemisen kulttuuri pienillä paikkakunnilla. Ikävä piirre, mutta niin totta ja on koitunut monen rikostapauksen selvittämisessä esteeksi. Varmaa on kuitenkin se, että porukkaa on ollut liikenteessä tuona iltana niin valtavasti, että mikäli Piia on kotinsa ovesta ulos kulkenut, niin aivan varmasti hänet on nähty.
Tai ehkä se havainto Pontelassa on sitten ollut vain huhu, jos kukaan ei ole kertonut varmuudella nähneensä Piia. Silloin ei tarvita vaikenemisen kulttuuria. Siinä tapauksessa jos Piia on noussutkin autoon heti kodin nurkilla, ei häntä välttämättä ole nähnyt kukaan.
Mrs Strike
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Ke Helmi 03, 2021 11:23 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Mrs Strike »

Piikkiönjoki on kovin pieni ja matala. Toki syksyn runsaat sateet voivat saada sen virtaamaan vähän vuolaammin, kunnon virtaus on lähinnä kevättulvien aikaan. Sanoisin: jos ruumis pudotettaisiin sillalta jokeen sillä ajatuksella, että virta vie ja virta todellakin vie, on ajoitus (tuuri) ollut täydellinen. Lisäksi jokivarressa on paljon asutusta, ollut jo tuolloin 80-luvulla. Aivan sillan pielessä ja siis jokivarressa oli myös Kestitupa (tällä nimellä sitä meillä kutsuttiin), vihreä rakennus, johon mielestäni podcastissa viitattiin. En muista milloin se purettiin, mutta nykyään paikalla on uusia rivitaloja. Jos ko. rakennuksen alueelle olisi jotain piilotettu, olisi se varmasti löytynyt rakennusvaiheessa.

Katuvalaistus oli hyvä nosto: yhtään en muista miten paljon katuvaloja oli tuohon aikaan ja mihin asti illalla ne paloivat. Näkyvyys on todennäköisesti ollut vähintään huono ellei olematon.

Ja vielä. Jos Pontelassa oli Paimion lukion disco, eivät siellä olleet Piiaa tunnistaneet tai tienneet kiusaamisesta. Alueella mahdollisesti notkuneet paikalliset kyllä.

Itse 80-luvun lopun Piikkiössä liikkuneena, en koskaan kokenut seutua vaaralliseksi. Tavallinen tuppukylä, jonka ”keskustan” läpi kulki ”ykköstie”, valtaväylä Turun ja Helsingin välillä. Tätä valtaväylää käyttivät kaikki.
Vanhakansa
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Heinä 02, 2018 12:05 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vanhakansa »

Mrs Strike kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 8:04 pm Piikkiönjoki on kovin pieni ja matala. Toki syksyn runsaat sateet voivat saada sen virtaamaan vähän vuolaammin, kunnon virtaus on lähinnä kevättulvien aikaan. Sanoisin: jos ruumis pudotettaisiin sillalta jokeen sillä ajatuksella, että virta vie ja virta todellakin vie, on ajoitus (tuuri) ollut täydellinen. Lisäksi jokivarressa on paljon asutusta, ollut jo tuolloin 80-luvulla. Aivan sillan pielessä ja siis jokivarressa oli myös Kestitupa (tällä nimellä sitä meillä kutsuttiin), vihreä rakennus, johon mielestäni podcastissa viitattiin. En muista milloin se purettiin, mutta nykyään paikalla on uusia rivitaloja. Jos ko. rakennuksen alueelle olisi jotain piilotettu, olisi se varmasti löytynyt rakennusvaiheessa.

Katuvalaistus oli hyvä nosto: yhtään en muista miten paljon katuvaloja oli tuohon aikaan ja mihin asti illalla ne paloivat. Näkyvyys on todennäköisesti ollut vähintään huono ellei olematon.
Joo, joki on paljon sanottu tosta mutapurosta. Virtaamaa lähinnä keväällä lumien sulaessa ja tietty jos on ihan kaatamalla satanut. On se saattanut ruumiin lahdelle kuljettaa silti, mutta kyllä siinä aikaa on silti mennyt. Lisäksi Piikkiönlahdelta on ihan hemmetinmoinen matka ajautua merelle, saaria ja tiheään asuttuja rantoja on ihan loputtomasti.

Kestitupa purettiin joskus 90-luvulla, 1988 se oli vielä toiminnassa ainakin keväällä, syksystä en ole varma. Siinä oli jonkinlainen pieni kyläkauppa, jonka pöhinää seurasin aina odotellessani bussia Turkuun tien toisella puolella.
Vanhakansa
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Heinä 02, 2018 12:05 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vanhakansa »

Mrs Strike kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 8:04 pm
Katuvalaistus oli hyvä nosto: yhtään en muista miten paljon katuvaloja oli tuohon aikaan ja mihin asti illalla ne paloivat. Näkyvyys on todennäköisesti ollut vähintään huono ellei olematon.
Valaistus tossa urheilukentän / Pontelan / kiekkoringin ympäristössä oli muistaakseni hyvä, ainakin sen ajan mittapuulla. Valot myös paloivat läpi yön tai ainakin yömyöhään ja urheilukenttienkin takia piti valoa olla, kun talvi-iltoina pelattiin kiekkoa ja muuta. Muistan myös, kun tuli lama 90-luvun alussa ja silloin valot kytkettiin yöksi pois päältä, mistä tietysti tuli kylillä porua.
Avatar
LexVeritas
Michael Knight
Viestit: 4211
Liittynyt: Ke Loka 13, 2021 8:07 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja LexVeritas »

Vanhakansa kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 8:46 pm
Mrs Strike kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 8:04 pm
Katuvalaistus oli hyvä nosto: yhtään en muista miten paljon katuvaloja oli tuohon aikaan ja mihin asti illalla ne paloivat. Näkyvyys on todennäköisesti ollut vähintään huono ellei olematon.
Valaistus tossa urheilukentän / Pontelan / kiekkoringin ympäristössä oli muistaakseni hyvä, ainakin sen ajan mittapuulla. Valot myös paloivat läpi yön tai ainakin yömyöhään ja urheilukenttienkin takia piti valoa olla, kun talvi-iltoina pelattiin kiekkoa ja muuta. Muistan myös, kun tuli lama 90-luvun alussa ja silloin valot kytkettiin yöksi pois päältä, mistä tietysti tuli kylillä porua.
Sikäläisenä osaat varmaan kertoa todennäköisimmän paikan hypätä tarkoituksella, tai pudota veteen vahingossa. Mikä olisi sellainen paikka, mahdollisimman lähellä Ristikankareen kotia?

Onko mahdollisuutta jäädä kadoksiin vesistöön siten, että jäisi ensin junan alle kenenkään huomaamatta? Onko olemassa tapausta, jossa junan törmäämänä veteen päätynyt olisi löydetty vasta vuosien päästä, keskeltä taajamaa vieläpä? Miten junaliikenne Piikkiössä vuonna -88 kulki, menikö iltaisin junia?
5 no viisia Perhettä
Puu elohim jahvella
-Ai, sä oot. Mä en, veli.
Jopi ja genesis
‏אלהים‎ Sten näin Isä
ykseydellä Raidaa
Sepä Elia Me ts. Kaa
naassa ja
Luminol-Lennard

In Omnibus Veritas Suprema Lex Esto
Vanhakansa
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: Ma Heinä 02, 2018 12:05 pm

Re: Piia Ristikankare, katosi kotoaan - Piikkiö 1988 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vanhakansa »

LexVeritas kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 9:32 pm
Vanhakansa kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 8:46 pm
Mrs Strike kirjoitti: Ke Marras 10, 2021 8:04 pm
Katuvalaistus oli hyvä nosto: yhtään en muista miten paljon katuvaloja oli tuohon aikaan ja mihin asti illalla ne paloivat. Näkyvyys on todennäköisesti ollut vähintään huono ellei olematon.
Valaistus tossa urheilukentän / Pontelan / kiekkoringin ympäristössä oli muistaakseni hyvä, ainakin sen ajan mittapuulla. Valot myös paloivat läpi yön tai ainakin yömyöhään ja urheilukenttienkin takia piti valoa olla, kun talvi-iltoina pelattiin kiekkoa ja muuta. Muistan myös, kun tuli lama 90-luvun alussa ja silloin valot kytkettiin yöksi pois päältä, mistä tietysti tuli kylillä porua.
Sikäläisenä osaat varmaan kertoa todennäköisimmän paikan hypätä tarkoituksella, tai pudota veteen vahingossa. Mikä olisi sellainen paikka, mahdollisimman lähellä Ristikankareen kotia?
Eipä taida sellaista hyppypaikkaa ollakaan, jossa edes todennäköisesti lähtisi hypätessä taju. 110-tien liittymäkohdan silta on korkein ja lähinnä, muut sillat matalampia. Siinä 110-tien alla mahdollisesti myös kivipohjaa, muut paikat taitaa olla enempi mutavelliä. Ainakin siinä 110-sillan vieressä (n. 20 metriä sillasta pohjoiseen) on myös kivikkoista pohjaa. Mutta aika epätodennäköinen paikka saada hypätessä itseltään taju pois tuo 110-tien siltakin on.

Lisäksi, ei tuon podcastin perusteella Piia ollut pätkääkään itsemurha-aikeissa. "Pimanthalla" oli mitä (en nyt tarkistanut), viisi ihastusta neljältä eri paikkakunnalta, varmaankin Ahvenanmaalta yksi isompi, ehkä Turusta uudesta ammattikoulusta yksi, mahdollisesti Paimiosta uskonnollisista piireistä kolmas ja sitten Piikkiöstä parikin. Tiedä sitten. Mutta podcastin päiväkirjamerkintöjen ja Tiinan kanssa käydyn kirjeenvaihdon perusteella oli elämää täynnä. Takana tietty oli vaikea ylä-asteaika, ahdistavat uskonnolliset piirit ja tuittupäinen luonne vielä bonuksena.
Vastaa Viestiin