Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
mler
Harjunpää
Viestit: 309
Liittynyt: To Joulu 15, 2022 1:07 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja mler »

Olisiko jollakulla tarjoilla etsimättä sitä tiskin tuijotuskuvaa?

Ettei tämä nyt luisuisi pelkäksi ryhmäläisten kesken suunsoitoksi niin ajattelin "palata" taas lähtöpisteeseen eli Lapuahoviin, vähän toisenlaisen näkövinkkelin ja spekuloinnin kera.
Tosin Hovin kommentithan ei ole spekua, ne on täyttä faktaa siitä että juttua on "hieman" muuteltu.

Ravintolan omistajan valehteluja tänne aiemmin jo tänään listasin mutta löysin vielä tämänkin, poken kirjoitus joka oli Facebookissa:

"Pojalta on henkkarit kysytty ja niiden mukaan oli tänä vuonna täyttäny 18 v. Toinen selvennys on että poika on lähtenyt hyväkuntoisena pois. Keskustelin pojan kanssa vielä hetken ennen kuin hän poistui k kaupan suuntaan. Sikäli mikäli tämä on viimeinen varma havainto niin järjestäisin reilun etsintäpartion haravoimaan keskustan kaikki kolot.
Poika ei ollut sisällä ravintolassa montaakaan minuuttia joten on pieni pelko siitä että onko hänelle tarjottu jotain mitä ei markettien hyllyiltä löydy. Niin valitettava ilmiö kuin se onkin.
"

Mitä ihmeen höpönlöpöä tuossa selitetään? Ei ollut montaakaan minuuttia, on lähtenyt HYVÄKUNTOISENA pois mutta pelko siitä onko tarjottu jotain. Ja reilu etsintäpartio haravoimaan kaikki keskustan kolot... Voi hyvänen aika.
Jos joku nuori piipahtaa hyväkuntoisena nopeasti ravintolassa ja paria päivää myöhemmin etsintäkuulutetaan niin kenellä tulee ensimmäisenä mieleen että ravintolan jälkeen tarjottu huumeita ja löytyy kolosta? Ennemmin mieleen kai tulisi sama kuin liki kelle tahansa, poika on omatoimireissulla ja palaa kun routa ajaa kotiin? Ai niin, paitsi että tuo "huoli" kumpusi valheen takaa, hän tiesi paljon enemmän kuin kertoi. Valehteli, pokkana, omalla naamalla.

Kertokaa nyt hyvät kanssakeskustelijat. Olenko minä ainoa joka ei nyt purematta niele tuota Hovin touhua?!

Onko nyt niin että siellä ennalta sovittu isolla porukalla, mitä kerrotaan jos joku tulee kyselemään onko Rasmusta näkynyt? Ei olla arvattu että homma leviää käsiin, ei olla tajuttu että joku ei purematta niele harmitonta pikapiipahdusta vaan kiinnostuu valvontakameroiden sisällöstä? Että joku vuotaa tappelusta poliisin kanssa?

Jutut heillä on muuttuneet sitä mukaa kun juoruja ja videopätkiä on paljastunut ja nyt ollaan hipihiljaa ja toivotaan että enempää ei paljastuisi.

Entä jos videoilla on nimenomaan haluttu näyttää että tuo porukka vedättää nyt huolella? Tai ainakin yrittää. Ulkovideolla on kova keskustelu käynnissä kun Rasmus katoaa pimeyteen, poke, omistaja, Härsilä, hupputakkinen M.L. Sovittiinko siinä että "se sitten vaan kävi täällä eikä mitään tappelua ole ollut" ja muuta soopaa mitä omistaja ja poke ensin väitti.

Jokusen kommentin olen löytänyt liittyen tiskillä olleisiin tuijottajiin ja täälläkin taisi joku vinkata että kysykää Lapuahovin omistajalta, tuntee ainakin yhden niistä. No, mistä tuo omistaja on Suomeen tullut, Turkista. Näyttääkö se tiskin leukakarvatapaus nyt sitten kaikkien silmissä "seurueen" jäseneltä vai olisiko sittenkin omistajan kotiseutumiehiä?

Jospa siellä oli todella noutaja Rasmusta varten, kylän sheriffi vaan sattui osumaan väärään aikaan ravintolaan (jos ei muulla tavalla liity katoamiseen) ja sai suunnitelmat sekaisin. Paniikkitila on valmis jos vasikan noutaja odottaa, poliisi riehaantuu ja meinaa lopuksi lähteä pojan perään.

Puhelimen tarina päättyy niille sijoilleen. Vietiinkö Rasmus Hovilta jonnekin vai... Hoviin?

Mitä tuo porukka peittelee ja miksi? Kuinka moni puhuu näitä valmiiksi sovittuja asioita jos joku kysyy?

Koko ajan on mediassa ja tiedotteissa toistettu että kyseinen hotelli-ravintola ei liity Rasmuksen katoamiseen. Saanen kysyä, mihin tämä FAKTA perustuu? Henkilökunnan valehteleviin lausuntoihin?

Toki, korostan että tämä on vaan taas sitä kuuluisaa spekulointia. Jos tuo paikka ei mitään salaa tai peittele, niin lääkäriin kannattaa toimittaa ainakin kaksi, muistisairaus on heillä tainnut edetä jo huolestuttavan pitkälle.
Xbb15
Remington Steele
Viestit: 209
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2023 8:59 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Xbb15 »

mler kirjoitti: Ke Tammi 25, 2023 2:20 am Olisiko jollakulla tarjoilla etsimättä sitä tiskin tuijotuskuvaa?

Tässä linkki download/file.php?mode=view&id=30094&si ... 1d2ebcdc84

Edit; Tässä Mätlokin ystävällisesti kokoamat linkit

ulosheitto https://v.ylilauta.org/2e/23/2e235c936b45bf4e.mp4
paini1 https://www.youtube.com/watch?v=u5nY8aqsu-c
paini2 https://www.youtube.com/watch?v=hlEVEL9G6OM
tiski1 (kuva) https://postimg.cc/WhnR3psq
tiski2 (kuva) https://imgur.com/clgk9nk
Vainut

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Vainut »

Upponalle kirjoitti: Ti Tammi 24, 2023 5:10 pm
urpo-anneli kirjoitti: Ti Tammi 24, 2023 10:32 am
Vainut kirjoitti: Ti Tammi 24, 2023 8:18 am Oon alkanut miettiä kuinka lyhyt matka Rasmuksen olisi ollut ky taloon matkata. Jäämättä yhteenkään kameraan. Huumeet liikkuu ainakin vahvasti ky porukassa mikä selittää sekoilun ja lisäksi pojat olleet pienestä asti hyviä kavereita. Mutta itse en usko että J.K olis saanut mitään tälläistä aikaiseksi jälkiä jättämättä kun sekoilu on tätä luokkaa ja kerrostalo keskellä keskustaa. Mietin vaan et Rasmuksen läheiset kuitenkin paukkas ekana tämän sukulaisten oville kovistelemaan. Että semmoinen haisu tuli ekana mieleen. Jäikö kuitenkin jotakin huomaamatta alku hässäkässä? Ja kuitenkin kun poikaa on vasta viikon kahden päästä alettu etsiä niin siinä on ollut kauan aikaa siivoskella sotkujaa.

Vanhemmat alkoi huolestua vuorokautta myöhemmin katoamisesta vaikka tiesivät että ollut kahakkaa mikä on todella vastuuntunnotonta ja silti äiti antaa valheelista haastattelua että kaikki hyvin!!?? Kunnes yhtäkkiä myöntikin takavarikoidun puhelimen, salattavia asioita ja epäilyn henkirikoksesta.

Paljon täälä tuumataan miksei lapualaisia kiinnosta tämä keissi vai onko turvat tukittu kiinni niin EI. Täälä ei vaan ns. Puoliakaan kiinnosta ky sakin touhut. Poikaa käy sääli ja tottkai kaikki haluaa et tilanne raukeaa mutta muuten on niin erikoista sakkia et huh huh. Jos tuo edellä mainittu liittyy tapaukseen niin siinä on lapuan dalttonit vs dalttonit tilanne.

Läheusten käytös kertoo myös paljon huolestuttavia piirteitä. Aina kertonut mutta nyt varsinkin kun koko suku on suurennuslasin alla.
Äiti on lomallaillut jo tiedettävästi ainakin kahdesti. Lapsi 7 lk. meuhkaa koulussa ja kylillä sillävälin. Alkoa ja tupakkaa saaneet nämä lapset kotona jo alakoulu ikäisinä ja rikollisuuden ympäröiminä eletty ja lopputulos on hyvä esimerkki tästä edellä mainitusta pojasta joka puukotti äitinsä. Äiti isä setä tädit juhlii ja matkustelee ja elää täysin normaalia elämää ja rähinäpäissään lähdetään hoviin tappelemaan. Vaikutteet R saanut kotoaan.

Väkisinkin täälä mietitään kuinka he pystyy jatkaa näin nyt kun on tilanne ns.päällä? Ja alusta saakka läheiset julkaisee somessa normaalin elämän lomassa nyyhkyrarinaa missä kehotetaan poikaa palaamaan kotiin ja lopettamaan tämä piina!!??? Pyysikö R ikinä vanhempiaan lopettamaan? Mitä helvettiä?! Menee niin tunteisiin tämä. Moni asia on ristiriidassa.

Tämän kertomuksen J.K ei ole R.K poika vaan tois puolen jokee.
Tuollasen käsityksen hommasta on saanut suurinpiirtein, jos on jaksanut tehdä muutakin kun tuputtaa omia totuuksiaan muille kommentoijille. Kiitos kun jaksoit vähän avata sitä minkälainen perhe on kyseessä ja mitä nimenomaan paikalliset heistä ajattelevat. MIelestäni jo ensimmäinen video kertoi todella paljon, ja Rasmuksen kaverihan sen sanoikin ääneen; päissään vkloput ja aina nyrkit pystyssä. Tuollasella käytöksellä ei kovin pitkälle pääse elämässä, ja ihmettelen suuresti miksi ei pojan vanhemmat ole painaneet lapsensa puolesta jarrua ja pistäneet selviä rajoja.

Minua ainakin hävettäisi sen verran että hakisin pojan joka ilta kotiin ellei muuten uskoisi, ja pistäisin stopin tuollaiselle pelleilylle. Mutta ei, ja nyt tuloksen voi lukea lehdistä - poika kadotettu/kadonnut. Ja vielä se, että äiti esitti toivovansa ettei katoamisilmoitusta jaettaisi. Mitä vittua? Oma lapsi kateissa.

Elleivät jostain ihme syystä itse piilottele Rasmusta niin todella outoa käytöstä. Paino sanoilla TODELLA ja OUTOA. Lapsi oireilee monella tapaa jos ei kotona ole kaikki kunnossa. Kuinka helvetin sokea ja välinpitämätön täytyy ihmisen olla ettei oman lapsensa eteen näkisi sen vertaa vaivaa että voisi rauhassa nukkua yönsä ja olla ylpeä siitä miten on lapsensa kasvattanut. En ymmärrä. Suututtaa jopa vähän.

Kiitos ja anteeksi. Sitä niittää mitä kylvää.
Urpo-Anneli, kirjoitat asiaa. Minua ihmetyttää myös tuon eroperheen kasvatuksellinen 'rajattomuus'. Myös jotenkin se, että äiti oli tuunattuna ja puunattuna aika tyynen oloisena maakuntalehdessä antamassa haastattelua Rasmuksen katoamisesta. Isästä ei koko keississä juuri mitään, jossain sivulauseessa mainintaa, että poika kävi työharjoittelussa puljussaan.Mietityttää, mitkä on perheen sisäiset välit, ja kumman vanhemman vastuulla poika oli, vai oliko kummankaan, ajelehti vain vapaasti kuten tuon ikäisen ei missään nimessä kuuluisi olla. Äidillä perj viimeinen havainto, huolestuminen vasta sunnuntaina, entäs isä, huolestuiko jos silloinkaan, vai tiesikö mistään mitään ?Ei edes mökkijupakan jälkeen mitään seuraamuksia alaikäiselle diilerille, kuten jatko selkeästi osoittaa. :roll:
Mökki tapauksen vuoksi poika muutti isälleen. Mikä ihan helvetin huonoa säkää et muutat pariksi viikkoa isällesi ja katoat.
Äiti kertonut että R ollut kaikki Hyvin nyt kun kävi kymppiluokkaa ja työharjoittelussa isällä ja sedällään. Valhetta!! (Että kaikki hyvin koska mökki keissi takana. Yms muut ongelmat. Päihteet jne.)
Viikkokunnassa pitkin suomen. Ja isä ja setä on...No on mitä on. Molemmat rikollisia. Taustalla väkivalta talous varkaus ja huumerikollisuutta. Vankilassa molemmat ovat olleet.
Toinen näistä tyypeistä syyttää että tapahtumat mökillä, silloin takavarikoitu puhelin ja överit vetänyt tyttö laukaisivat r katoamisen. Se on kunnianloukkaus! Siihen on sekoitettu Lapsi!

Olen täysin vakuuttunut siitä että jos velat( omat tai jonkun)liittyvät tapaukseen on isän ja sedän pakko tietää jotain kuviosta. Siksi tarjosivat suurta summaa sovitteluksi. Tällaisia rahoja ei tarvitse normaalisti tarjota.

Jospa nyt sinisilmäisetkin näkisi että äiti valehtelee lehdistölle!! Josko se senkin takia lopetti haastattelujen antamisen kun huomasi itsekin että puhuu ihan totuuden vierestä. Oikoi huhun että 10v saanut R huumeita kun todellisuudessa tyttö olikin15v.

Ja nyt jatkossa se joka väittää toisten juttuja paskapuheiksi niin voi oikaista jutun samaan hengenvetoon.
Zorro7
Jane Marple
Viestit: 1000
Liittynyt: La Helmi 05, 2022 7:14 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Zorro7 »

Mler käyttäjällä hyvää pohdintaa.
Myös Vainut hyvää pohdintaa .


Kyllähän se Hovin toiminta ihmetyttänyt, ja se sama kommentti pokelta missä kertoi että hyväkuntoisena lähti mutta loppuosa oli viestin alkuosaan "sopimatonta" kun olisikin lopulta ollut niin huonossa kunnossa että kaikki paikat pitäs etsiä.

Epäillyt myös että ainaki jotai mahdollisesti Hovin porukka vois tietää asioista.
Ja se Antti yhteyskin siinä häiritsee. Ei ole kuitenkaan selvinny kuka se henkilö joka yhdistyisi myös Antti Hanhivaaran tapaukseen.
Viimeksi muokannut Zorro7, Ke Tammi 25, 2023 9:18 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
angel_vm78
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: To Joulu 01, 2022 6:53 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja angel_vm78 »

Liitteet
Screenshot_20230125-074725_Chrome.jpg
Screenshot_20230125-074725_Chrome.jpg (55.16 KiB) Katsottu 1548 kertaa
Newintown
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 114
Liittynyt: Su Marras 20, 2022 2:15 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Newintown »

Zorro7 kirjoitti: Ke Tammi 25, 2023 8:49 am Mler käyttäjällä hyvää pohdintaa.
Myös Vainut tuntuu tietävän asioista.
(Omaa spekulaatiota ja näkökulmaa)

Kyllähän se Hovin toiminta ihmetyttänyt, ja se sama kommentti pokelta missä kertoi että hyväkuntoisena lähti mutta loppuosa oli viestin alkuosaan "sopimatonta" kun olisikin lopulta ollut niin huonossa kunnossa että kaikki paikat pitäs etsiä.

Epäillyt myös että ainaki jotai mahdollisesti Hovin porukka vois tietää asioista.
Ja se Antti yhteyskin siinä häiritsee. Ei ole kuitenkaan selvinny kuka se henkilö joka yhdistyisi myös Antti Hanhivaaran tapaukseen.
Voi vain spekuloida yhden henkilön yhteydellä molempiin tapauksiin. Yhtä hyvin voi olla vain sattumaa. En muista kummassa ketjussa tästä mainittiin, mutta ihan tuo itse löydettävissä on tuo yhteys..
Zorro7
Jane Marple
Viestit: 1000
Liittynyt: La Helmi 05, 2022 7:14 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Zorro7 »

Newintown kirjoitti: Ke Tammi 25, 2023 9:15 am
Zorro7 kirjoitti: Ke Tammi 25, 2023 8:49 am Mler käyttäjällä hyvää pohdintaa.
Myös Vainut tuntuu tietävän asioista.
(Omaa spekulaatiota ja näkökulmaa)

Kyllähän se Hovin toiminta ihmetyttänyt, ja se sama kommentti pokelta missä kertoi että hyväkuntoisena lähti mutta loppuosa oli viestin alkuosaan "sopimatonta" kun olisikin lopulta ollut niin huonossa kunnossa että kaikki paikat pitäs etsiä.

Epäillyt myös että ainaki jotai mahdollisesti Hovin porukka vois tietää asioista.
Ja se Antti yhteyskin siinä häiritsee. Ei ole kuitenkaan selvinny kuka se henkilö joka yhdistyisi myös Antti Hanhivaaran tapaukseen.
Voi vain spekuloida yhden henkilön yhteydellä molempiin tapauksiin. Yhtä hyvin voi olla vain sattumaa. En muista kummassa ketjussa tästä mainittiin, mutta ihan tuo itse löydettävissä on tuo yhteys..
Joo spekulaatiota se tosiaan onkin. Mielenkiintoinen sattuma kuitenki.
Itse en löytänyt sitä yhteyttä enkä ole sen jälkeen enää yrittänyt tutkia. Antin tapausta en ole niin paljon seurannut jos sieltä ketjusta löytyy.
Sala666
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Pe Tammi 06, 2023 11:52 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Sala666 »

Itse en siihen millään tasolla usko,mutta väkisin tulee mieleen että voiko se oikeasti olla totta että olisi suojeluohjelmassa?:0 jos rasmuksen keissiä vertaa muihin jotka kadonneet lähiaikana on poliisi niihin lähtenyt huomattavasti isommalla mentaliteetilla tutkimaan,vai onko vika vain siinä että pohjanmaan poliisi osaamaton:S
Topelius
Nikke Knakkertton
Viestit: 183
Liittynyt: Ke Tammi 13, 2021 4:18 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Topelius »

Sipi kirjoitti: Ti Tammi 24, 2023 11:50 pm
Paamu kirjoitti: Ti Tammi 24, 2023 11:45 pm Tietysti ihanteellisessa tapauksessa sen vaihteen luulisi pian vaihtuvan jos edes summittaista olinpaikkaa ei ala kuulua (koska nuoret harvoin osaa pitää suutaan kiinni) eikä varmistettuja havaintoja tule. Yleensähän hatkalaisten katoamisilmoituksissa on edes joku osviitta missä saattaa liikkua, mutta tässä sellaista ei ole tiettävästi ilmennyt ja sen pitäisi olla poliisillekin iso "red flag".
Tämä juuri. Kuinka ison sen red flagin pitäisi olla, että alettaisiin tutkia omaehtoisen katoamisen sijaan henkirikoksena tai edes tehostetusti siten, että kadonnut olisi vaarassa oleva henkilö? Katoamisesta on kuitenkin kulunut 3 kuukautta ja kyseessä on lapsi. Tämä ei mene järkeeni.
Ei tutkita henkirikoksena kun ei ole pienintäkään oikeaa todistetta siihen viittaavana. Huhuja ja foliohattujen teorioita on monen moisia, mutta mistään ei ole minkäänlaista todistetta. Poliisilla on varmasti paljon enemmän tietoa kuin me luullaan tai he julkisuuteen antavat.
Ei jokaisen huuhaa teorian mukaan voi asioita muutella henkirikoksiksi kun ei ole asiasta mitään näyttöä.
Pidetään nyt kaikki edelleen järki päässä näiden asioiden kanssa.
Ran-Tan-Plan
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: Su Tammi 01, 2023 1:25 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Ran-Tan-Plan »

mler kirjoitti: Ke Tammi 25, 2023 2:20 am Olisiko jollakulla tarjoilla etsimättä sitä tiskin tuijotuskuvaa?
Täällä joku vinkkasi baaritiskikuvan yhteyteen Lapuan S-Marketin ja päivämäärän. Sitä kautta löydetyllä hlöllä on kyllä suuri yhdennäköisyys kuvan "tuijottajan" kanssa. Siitä, kuinka tiukasti (ja vihaisesti) hlö tuijottaa, en ole enää itse niin varma, koska kuvakulma on ylhäältäpäin ja valaistus saattaa tehdä tepposet. Itsehän näytän kiukkuiselta koko ajan. Sitä vain ihmettelen, että jos hlö on todella hän, jota epäilen, paikalliset kyllä varmastikin tietävät hlön. Silti kuvaa on jaettu kuvatekstillä "tunnetko/tiedätkö tämän henkilön". Joko kyseessä ei ole sama hlö tai sitten joku haluaa hämmentää ja aiheuttaa kuhinaa, koska politiikka. Tai sitten kuvan levittäjä on ulkopaikkakuntalainen. Ja sitten taas myös se, miten hlö edes liittyy mihinkään.
Amando
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Su Joulu 17, 2017 5:30 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Amando »

Onko täällä paikallisia kertomaan millainen on tyypillinen illankulku Lapuan yöelämässä? Onko sielä muita baareja, jotka ovat auki yli puolenyön?
Lapuanhovi suljetaan klo 3.

Mihin porukka lähtee jatkoille klo 3 jälkeen? Onko jossain aina tiedossa kotibileet, onko jatkot usein hotellihuoneessa tai kokoonnutaanko ulos?

Mikä on normaalikuvio jos kiva kaveri lentää ulos kesken iltaa? Yritetäänkö saada sisään toista reittiä johonkin toiseen tilaan esim. hotellihuoneiden puolelle?

Onko tämä normaalikuvio sama aikuiselle ja alaikäisille Lapualla?
———————————————
Oliko sielä baarissa olevalla Rasmuksen jollakin juttukaverilla hotellihuone? Pääsikö Rasmus jonkun hotellihuoneeseen jatkoille tai vaan lepäämään. Ketä edes olisi kiinnostanut ottaa 16-vuotias tappelija huoneeseen?
Ghost hunting
Angus MacGyver
Viestit: 6556
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Varmaan Lapuan nuorisolla on sama meininki kuin muuallakin, ajetaan paikasta A paikkaan B, letkassa sitten raktorit, mopoautot, mönkkärit, mopot, aina on parkki missä saa tietoa kotibileistä ja muista herkuista.
Oliko Wanha apteekki, Lapuan hovin parkki läheiset parkit yksi tällänen kokoontumis paikka, kulkiko ajoreitti Lapuan hovin nurkilta?
Lapuan nuoriso saa vastata. 8)
Sle
Scooby-Doo
Viestit: 29
Liittynyt: Ke Tammi 04, 2023 11:11 am

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Sle »

Arto Suanto luki lehtijuttua Jussin katoamisesta ja koki oudon tunteen – näin hän ratkaisi mysteerin veljensä kanssa: ”Piti istahtaa”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7390 ... 152c076948

Nämä veljekset voisivat käydä joesta tutkimassa,jos siellä sattuisi olemaan..

Lisätty uutisen otsikko linkin takaa
-NILS-
Gartman69
Hetty Wainthropp
Viestit: 477
Liittynyt: Su Loka 03, 2021 12:17 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Gartman69 »

Poliisi ei nyt ehdi järjestä etsintöjä yhden lapsen katoamisen vuoksi - sitäpäitsi kohta pitää alkaa haravoida ennemmin epäiltyjä ruumiita Airiston alueen meren pohjasta. Siinä melko kallis urakka tulossa - josko sieltä pari kadonnutta löytyisi?

Ps. Lapuahovin yrittäjä vaihtuu todennäköisesti vuoden sisällä tästä päivästä lukien (nyt on 25.1.2023)
Vieläkö poliisit käy siellä lounaalla???

ja tietääkö kukaan onko Härsilä tällä hetkellä "lomautettuna" vaiko ei ole???
Ja tietääkö edelleen kukaan milloin? Demir Zafer on saanut tietää että Rasmuksen henkilöpaperit on väärennetty Seinäjoella - ja keneltä/miten ja miksi hän on tämän asian saanut tietoonsa? Zafer "tunsi Rasmuksen vain asiakkaana"

Paperit oli kyllä loistavasti väärennetty kun pitkän linjan poke ja henkivarija Hanssikaan ei niitä tunnistanut vääriksi - ja miksi muka paperit nyt kysyttiin sekä ovella että tiskillä - kun kerran Rasmus oli tuttu jo ennestään asiakkaana monen käyntikerran ansioista/seurauksena???
Paperien tarkistaminen varmaan näkyy jossain talon videolla - saisko senkin tänne todisteeksi?? haha!!
Kun kroppa löytyy - niin väärennetyt paperit varmaan löytyy Rasmuksen taskusta?

Ja vielä - Poliisi vois "perata" kameroista vähä niitten autojen rekisterinumeroita joita on liikkunut "Lassilantien" risteyksessä välillä 00.30 - 02.00
Odotan päivää kun tätä aletaan tutkia henkirikoksena.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009247641.html
Viimeksi muokannut Gartman69, Ke Tammi 25, 2023 11:06 am. Yhteensä muokattu 5 kertaa.
Upponalle
Poliisikoira Rex
Viestit: 259
Liittynyt: Su Joulu 18, 2022 4:31 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Upponalle »

Amando kirjoitti: Ke Tammi 25, 2023 9:44 am Onko täällä paikallisia kertomaan millainen on tyypillinen illankulku Lapuan yöelämässä? Onko sielä muita baareja, jotka ovat auki yli puolenyön?
Lapuanhovi suljetaan klo 3.

Mihin porukka lähtee jatkoille klo 3 jälkeen? Onko jossain aina tiedossa kotibileet, onko jatkot usein hotellihuoneessa tai kokoonnutaanko ulos?

Mikä on normaalikuvio jos kiva kaveri lentää ulos kesken iltaa? Yritetäänkö saada sisään toista reittiä johonkin toiseen tilaan esim. hotellihuoneiden puolelle?

Onko tämä normaalikuvio sama aikuiselle ja alaikäisille Lapualla?
———————————————
Oliko sielä baarissa olevalla Rasmuksen jollakin juttukaverilla hotellihuone? Pääsikö Rasmus jonkun hotellihuoneeseen jatkoille tai vaan lepäämään. Ketä edes olisi kiinnostanut ottaa 16-vuotias tappelija huoneeseen?
Hotelliyöpyjähän kertoi täällä, että nuoriso kirmasi yöllä pitkin käytävää neukkariin jatkoille. Että semmonen paikka tuo hovi, tuskin ne siellä kuivin suin joutui istumaan.
Vastaa Viestiin