Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Niittaaja
Remington Steele
Viestit: 234
Liittynyt: Pe Syys 02, 2022 4:00 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Niittaaja »

Touhupuntti kirjoitti: Pe Syys 08, 2023 8:21 pm
Niittaaja kirjoitti: Pe Syys 08, 2023 7:34 pm
Touhupuntti kirjoitti: Pe Syys 08, 2023 7:05 pm

Onko takseissa kojelautakamerat (vai mikskä niitä kutsutaan)? Vois hyvin baarin edustalla joku taksi olla siihen aikoihin
Siitä ei ole tietoa kyllä.Mutta eihän sitä täällä minfossa tiedetä paljonko on kuvattu tallenteita yhteesä.Kaikki ei vaan ole jaettu missään.Esim mistä se kuva baaritiskiltä jutelleista tyypeistä on tullu jos ei näiltä yksityis tyypeiltä ketkä kävi kahtoo ja kuvaan hovin tallenteita.
Toikin kieltämättä aika erikoinen et kuka vaan saa nähdä tallenteita, et minkä tason yksityishenkilö siellä käynyt kurkkimassa
No nyt oli kuiteskin onni matkassa että joku sai talteen edes jotakin tallenteita.kyllä hovissa tuntuu kaikki olevan retuperällä.
Touhupuntti
Agentti Scully
Viestit: 661
Liittynyt: Ke Heinä 29, 2020 11:21 am

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Touhupuntti »



Totta. Mietin sitäkin et osasivatko siks mennä kuvaamaan kännykällä kun tiesi et et tulee katoamaan? Tai "katoamaan"? Onko aiemmilla kerroilla kans päässyt noin helposti sisään kattelemaan nauhoja jostain nujakoista et oli jo ns rutiinia laskea porukkaa sisään?
Sipi
Theo Kojak
Viestit: 1162
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Sipi »

Touhupuntti kirjoitti: Pe Syys 08, 2023 7:05 pm
Onko takseissa kojelautakamerat (vai mikskä niitä kutsutaan)? Vois hyvin baarin edustalla joku taksi olla siihen aikoihin
No tämäpä se ongelma onkin. Eli kun ei edelleenkään ole varmaa tietoa siitä, tuliko poika takaisin vai ei. Näin ollen on voitu haarukoida paikalla olleiden taksien kameroita aivan väärään ajankohtaan. Luotettu siihen, että poke puhuu totta toisesta tulemisesta, ja sen ajankohdan perusteella on (en usko että Pohjanmaan poliisi on mitään tehnyt, mutta olisi voinut) tutkittu mahdolliset silminnäkijät. Totuus voi kuitenkin olla, että Rasmus oli siinä vaiheessa jo kymmenien kilometrien päässä jossain auton takakontissa -jos siis ei koskaan palannut toiseen kertaan.

Joku autoon sieppaus tai kolkkaus kestää porukalla 10 sekukntia.
HKV
Olivia Benson
Viestit: 743
Liittynyt: Su Joulu 11, 2022 11:16 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja HKV »

Eikös jossain vaiheessa kirjoitettu että Saleilla olisi ollut porukkaa autoilla ja jälki koira hukannut jäljet siihen? Jos pitää paikkaansa ja noussut siinä auton kyytiin.
Kauankohan Kaupan kamera tallenteet säilyy? Yli 2vkoa? Kun ei ehditty LH nauhoihinkaan.
Oli taas niin sekava selitys että pelkkä kuseminen kenkäkaappiin ei riittänyt. Täytyi vääntää paskatkin.
Sipi
Theo Kojak
Viestit: 1162
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Sipi »

HKV kirjoitti: Pe Syys 08, 2023 11:23 pm Eikös jossain vaiheessa kirjoitettu että Saleilla olisi ollut porukkaa autoilla ja jälki koira hukannut jäljet siihen? Jos pitää paikkaansa ja noussut siinä auton kyytiin.
Kauankohan Kaupan kamera tallenteet säilyy? Yli 2vkoa? Kun ei ehditty LH nauhoihinkaan.
Tämä. Ja nythän on ollut puhetta siitä, että KRP olisi löytänyt nauhoja, joita Pohjanmaan poliisi ei onnistunut löytämään. Itseäni ei lakkaa hämmästyttämästä, että miten voi melkein vuoden jälkeen vielä niitä löytää... ellei Pohjanmaan poliisi sitten jättänyt niitä tahallaan löytämättä. Tai jopa piilotellut tai väittänyt, ettei niitä ole. Luulisi KRP:lla olevan sellaista teknologiaa (valaiskaa viisaammat) jolla olisi mahdollisuus palauttaa tiedostoja. Jos ne on pilven kautta kiertäneet, siellä ne jossain ovat, ikuisesti. Niin kuin dick picit ja muu sonta, josta ei ikinä pääse eroon kun se kerran nettiin päätyy. Eri asia on, jos kyseessä olisi joku VHS jonka päälle on manuaalisesti nauhoitettu... mikä nyt ei tässä tapauksessa pidä paikkaansa.
Tessu
Christopher Lorenzo
Viestit: 1674
Liittynyt: La Tammi 05, 2013 2:51 am

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Tessu »

Tuo sitten paha jos on ollu lähipiirissä jo ennenkin rikollista toimintaa,kuten siellä joku kertoi,vaikeuttaa ja sekotta pakkaa entuudestaan,siihen vielä huumeet päälle on soppa valmis!
ihan mitä vaan on nyt sitten voinut sattua ja mistä syystä tahansa,sen verran tuntenu heitä joilla menneisyydessä ollu epämääräisyyksiä niin yleensä lisää on vaan tapahtunut ajan saatossa.
Jos ei tahdo itse olla erossa sellaisesta toiminnasta se vaan jatkuu,kaikkeen kun ei kannata mennä mukaan siellä kun sattuu ja tapahtuu...
Avatar
Etsivä Shitlock
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1483
Liittynyt: Ti Joulu 17, 2013 11:42 am

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Etsivä Shitlock »

mler kirjoitti: To Syys 07, 2023 11:03 pm
Zorro7 kirjoitti: To Syys 07, 2023 10:32 pm
Sipi kirjoitti: To Syys 07, 2023 10:21 pm

Onko tämä jamppa tunnistettu?
Nimikirjaimet tai ehkä jopa nimikin ollut täällä esillä? Ainakin silloin löysin hänen Facebook tilin niillä ohjeilla, mutta nyt ei enää nimeä muista.
E.S ja sattumaa tai ei, Facebookissa kaverilistalta löytyy youtuben kommentoija.
Mä muistan tuon kommentin talvelta, "siinä istuu tappaja vastapäätä" ja kommentoijaa en löytänyt toisen vastapäätä istuneen FB-kavereista, kommentoijan nimen muistin hyvin.
Saattoihan tuo videon kommentoija tarkoittaa tätä toista vastapäätä istunutta, eli ML:ää, eikä Smileytä?
ML taasen itse saamani käsityksen mukaan oli samaa Härsilän hirvipeijaísporukkaa ja siten ihmettelen, miten tämä oli ajautunut niskojen rutistuksiin Rasmuksen kanssa?
Lapuan terassivideo https://emalm.com/?v=lOXkX/
Avatar
Enneukko
Susikoski
Viestit: 41
Liittynyt: To Maalis 17, 2016 11:16 am

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Enneukko »

Muistuttaa jo Enneukon tarinointia Savolaisesta sivulla 37.
Ei ole kiinnostusta leikkiä täällä monilla nimimerkeillä ja minähän olen yhä sillä kannalla että piilossa on. Löysin mielestäni viisi hyvää vihjettä siihen suuntaan. Kun taas nuorison alamaailman touhuista ja huumekuvioista en tiedä mitään, niin siihen suuntaan en veikkauksia osannut laittaakkaan.
Niks
Lauri Hanhivaara
Viestit: 141
Liittynyt: Ma Touko 16, 2022 9:12 am

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Niks »

Sipi kirjoitti: Pe Syys 08, 2023 11:42 pm Tämä. Ja nythän on ollut puhetta siitä, että KRP olisi löytänyt nauhoja, joita Pohjanmaan poliisi ei onnistunut löytämään. Itseäni ei lakkaa hämmästyttämästä, että miten voi melkein vuoden jälkeen vielä niitä löytää... ellei Pohjanmaan poliisi sitten jättänyt niitä tahallaan löytämättä. Tai jopa piilotellut tai väittänyt, ettei niitä ole. Luulisi KRP:lla olevan sellaista teknologiaa (valaiskaa viisaammat) jolla olisi mahdollisuus palauttaa tiedostoja. Jos ne on pilven kautta kiertäneet, siellä ne jossain ovat, ikuisesti. Niin kuin dick picit ja muu sonta, josta ei ikinä pääse eroon kun se kerran nettiin päätyy. Eri asia on, jos kyseessä olisi joku VHS jonka päälle on manuaalisesti nauhoitettu... mikä nyt ei tässä tapauksessa pidä paikkaansa.
Itse olen myös miettinyt tätä että miten KRP yhtäkkiä on löytäny jotain materiaalia mitä PP ei.
Haiskahtaa aika pahasti siltä että PP:tä ei oo tää koko katoamis tutkinta kiinnostanu yhtään tai sitten nimenomaan on yritetty salata jotain 🧐
Idiootitkin tarvitsevat ystäviä
Newintown
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 114
Liittynyt: Su Marras 20, 2022 2:15 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Newintown »

Badloser kirjoitti: To Syys 07, 2023 11:49 pm Lapualainen taksikuski sanoi että Rasmus ois viety pohjoiseen, ravintoloitsijalla kuulemma sinnepäin yhteydet.
Muistan täällä jonkun maininneen, että LH omistajalla facebookissa kaverina myös Antti H tapaukseen yhdistetty nimi, kytkös pohjoiseen?. Sattumaakin voi olla, mutta kaikki kivet olisi hyvä kääntää. Onko sattumaa, että molemmissa tapauksissa nimenomaan poliisi on haluton selvittmään tapauksia? Spekua spekua
Gartman69
Hetty Wainthropp
Viestit: 477
Liittynyt: Su Loka 03, 2021 12:17 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Gartman69 »

Niittaajalle sen verran - että poliisihan on voinut tallenteista katsella mitä vaan ja mitä vaan on jäänyt katselematta!!
Ja pääpointti edelleen että niitä tallenteita ei heillä ole tallessa pätkääkään ja Teivaanmäki kertoi että "Rasmus lähti kotia kohti"
Ja edelleen jo tammikuussa kerroin että "Ette tule näkemään tallennetta Rasmuksen toisesta tulemisesta koskaan"

Ilmoitan jos tilanne muuttuu!!!

Ja toinen pääpointti oli se, että
Vain Demir on kertonut että tallenteet säilyy vain 10 päivää - käsittääkseni poliisi ei ole tätä mitenkään erityisesti vahvistanu - ei ainakaan vielä?? Aika toivottavasti kertoo ja näyttää oliko ja onko asia ja tallenteiden säilyvyysaika edelleen tuo 10 päivää. Vai voisinko tänään 9.9. vielä käydä katsomassa ketä kävi syömässä esimerkiksi 22.8.????

Ps. Ja tunnustakaa ny helekutti kaikki että esim. huhtikuussa teista ei kukaan uskonut eikä ajatellut että poliisilla ei ole pätkän vertaa LapuaHovin tallenteita tallessa - ei sekuntikaan!!! Multa vain vaadittiin/tivattiin perusteluja kun väitin että sitä Rasmuksen toista tulemista ette tule koskaan näkemään. Voisittako jo edes ny kysyä poliisilta miksi toimivat noin?
Itte olen edelleen sitä mieltä että niitä nolotti, hävetti ja vitutti että tuo asia tallenteiden suhteen meni heidän osaltaan noin kun se meni!!! Mua ainakin tommonen moka vituttais yli äyräiden - ja vielä se että sitä julkisuudessa veivattais. Nyt kyllä ei ole minusta suuremmin veivattu - vielä sais vähä enemmän poliisia tästä kyvyttömyydestä laittaa tikun noukkahan!!
SineNomen
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: Pe Huhti 17, 2015 3:29 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja SineNomen »

Spekuna:
Voisiko olla niin, että takavarikoidun kännykän tilalle annetussa kännykässä olisi "asetukset" laitettu niin, että sen avulla saataisiin tietoa Lapuan venkuloista.
R olisi tätä ääneen LH:ssa epäillyt tms. sillä seurauksella, että H yrittänyt tukkia R:n suun, ettei "operaatio" paljastuisi, ja siksi mennyt painiksi. Tällaisen taustan vuoksi H:n osuutta katoamiseen ei epäiltäisi eikä poliisi haluaisi asialle julkisuutta.
Kun uho kännykästä kuitenkin pantu merkille LH:ssa, se on päätetty ottaa R:lta ja siinä onnistuttu. Poke nimittäin vilauttaa kännykkää asian kuitiksi ulosheittovideolla.
Sen jälkeen tietysti piti vielä varmistaa, että R on asiasta hiljaa.
Touhupuntti
Agentti Scully
Viestit: 661
Liittynyt: Ke Heinä 29, 2020 11:21 am

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Touhupuntti »

SineNomen kirjoitti: La Syys 09, 2023 12:06 pm Spekuna:
Voisiko olla niin, että takavarikoidun kännykän tilalle annetussa kännykässä olisi "asetukset" laitettu niin, että sen avulla saataisiin tietoa Lapuan venkuloista.
R olisi tätä ääneen LH:ssa epäillyt tms. sillä seurauksella, että H yrittänyt tukkia R:n suun, ettei "operaatio" paljastuisi, ja siksi mennyt painiksi. Tällaisen taustan vuoksi H:n osuutta katoamiseen ei epäiltäisi eikä poliisi haluaisi asialle julkisuutta.
Kun uho kännykästä kuitenkin pantu merkille LH:ssa, se on päätetty ottaa R:lta ja siinä onnistuttu. Poke nimittäin vilauttaa kännykkää asian kuitiksi ulosheittovideolla.
Sen jälkeen tietysti piti vielä varmistaa, että R on asiasta hiljaa.
Voihan se olla et selanneet LH Rasmuksen lähdön jälkeen puhelinta ja huomanneet et siellä on jotain keskusteluja/viestejä yms ollut miksi lähteneet perään (esim. Ei olisi mennyt yks yhteen puheiden kanssa tai oikeastaan ihan mitä vaan, mikä riittänyt triggeröimään)
SamuliS
Alibin satunnaislukija
Viestit: 61
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2021 10:08 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja SamuliS »

Etsivä Shitlock kirjoitti: To Syys 07, 2023 8:59 pm
Eli KRP:kään ei tiedä mitään, muutenhan henkirikostutkinta olisi käynnistetty.
Mistäs tuon ylipäänsä tietää, onko hr-tutkinta aloitettu vai ei, jos KRP ei itse asiasta tiedota?
Omaisille varmaan tulee asiasta tieto ,mutta heillekään tuskin pikapostina, muille tahoille ei liene minkänlaista tiedonantovelvollisuutta?
Molo
Martin Beck
Viestit: 833
Liittynyt: Pe Joulu 30, 2022 6:59 pm

Re: Rasmus Takaluoma 16v Lapua 11.11.2022

Viesti Kirjoittaja Molo »

Tessu kirjoitti: La Syys 09, 2023 12:29 am Tuo sitten paha jos on ollu lähipiirissä jo ennenkin rikollista toimintaa,kuten siellä joku kertoi,vaikeuttaa ja sekotta pakkaa entuudestaan,siihen vielä huumeet päälle on soppa valmis!
ihan mitä vaan on nyt sitten voinut sattua ja mistä syystä tahansa,sen verran tuntenu heitä joilla menneisyydessä ollu epämääräisyyksiä niin yleensä lisää on vaan tapahtunut ajan saatossa.
Jos ei tahdo itse olla erossa sellaisesta toiminnasta se vaan jatkuu,kaikkeen kun ei kannata mennä mukaan siellä kun sattuu ja tapahtuu...
Juu kyllä, ja tuo saattaa aiheuttaa myös sen, että lakaistaan siihen osoitteeseen kaikki muutkin omien ja vieraiden sotkut, vaikka ei olisi osaa eikä arpaa pojalla mihinkään
"kun siellä sitä on ollut ennenkin". Siis siinä tapauksessa, että ollut joskus jotain ongelmaa lähipiirissä.
Vastaa Viestiin