Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölnissä

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Gladys
David Starsky
Viestit: 4508
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Gladys »

^^ Siinäpä varsinaiset asiantuntijat, ylikomisario Arto Autio ja Arabian kielen ja kulttuurin tuntija Sampsa Peltonen.

Arto hei, pahoittelen meidän kaikkien naisten puolesta sitä, ettemme ole ymmärtäneet olla kiitollisia näistä "naisia ylistävistä ja ihailevista kommenteista" ja että ne ovat lisäksi saaneet meidät naiset hämillemme. Ehkä voisitte vielä kertoa meille, kuinka ja kenelle meidän tulisi jatkossa kiitollisuutemme osoittaa.

Samoin pahoittelen sitä, että meillä naisilla menevät helposti "puurot ja vellit sekaisin" ja että meille on niin tavattoman vaikeaa ymmärtää, "onko kyse koskettelusta, lääppimisestä tai suomalaisille ei niin tavanomaisesta tavasta tehdä tuttavuutta muulla kuin omalla äidinkielellä". Pyydän lisäksi kaikkien meidän naisten puolesta anteeksi sitä, ettemme myöskään ole vielä oppineet täysin ymmärtämään ja omaksumaan sitä, että "lämpimissä maissa miehillä on rohkeampi ja myöskin erilainen tapa lähestyä meitä naisia". Ehkä sekin päivä vielä koittaa, kun opimme tuon tiedon "omaksumaan".

Ja Arabian kielen ja kulttuurin tuntija Sampsa hei. Vai että Espanja, Italia ja latinokulttuuri? Just.

Kyllä hiljaiseksi vetää tällainen asiantuntijuuden taso :shock:
All is pretty.
- Andy Warhol
Jokuroti
Martin Beck
Viestit: 767
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Jokuroti »

Tässäkin keskustelussa, vähän niinkuin kaikissa näiden aiheiden ympärillä, pistää silmään erikoinen piirre. Jokaiselle keskustelija ryhmälle omat mutu fiilikset ja oman "leirin" asiantuntijat ovat totuuden torvia kun taasen "vastapuolen" asiantuntijat aina jollain tavalla epäilyttäviä. Elleivät akateemisilta ja tieteellisiltä meriiteiltään niin ainakin henkilötasolla. Samoin mielenkiintoista on keskustelukulttuuriin kuuluva muiden keskustelijoiden uskottavuuden vähättely triviaalien ja henkilötasolla liikkuvien perusteiden pohjalta. Sanoisin että kauan kestää ennenkuin tässä ympäristössä saadaan jäsennettyä yhtäkään älykästä mielipidettä taikka aatetta joka kokoaisi konsensuksen aiheen ympärille. Harmi sinällään koska kaikki tahot vain hukkaavat aikaa ja energiaa pään seinään lyömiseen. Realismin aika tulee sitten myöhemmin.
Köpekman
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: To Marras 28, 2013 2:35 am

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Köpekman »

Jokuroti kirjoitti:Tässäkin keskustelussa, vähän niinkuin kaikissa näiden aiheiden ympärillä, pistää silmään erikoinen piirre. Jokaiselle keskustelija ryhmälle omat mutu fiilikset ja oman "leirin" asiantuntijat ovat totuuden torvia kun taasen "vastapuolen" asiantuntijat aina jollain tavalla epäilyttäviä. Elleivät akateemisilta ja tieteellisiltä meriiteiltään niin ainakin henkilötasolla. Samoin mielenkiintoista on keskustelukulttuuriin kuuluva muiden keskustelijoiden uskottavuuden vähättely triviaalien ja henkilötasolla liikkuvien perusteiden pohjalta. Sanoisin että kauan kestää ennenkuin tässä ympäristössä saadaan jäsennettyä yhtäkään älykästä mielipidettä taikka aatetta joka kokoaisi konsensuksen aiheen ympärille. Harmi sinällään koska kaikki tahot vain hukkaavat aikaa ja energiaa pään seinään lyömiseen. Realismin aika tulee sitten myöhemmin.
Koskee oikeastaan kaikkia mahdollisia aiheita, joissa voi olla eri mieltä. Ja tasan tarkkaan kaikesta löytyy eriäviä mielipiteitä. Jos joku ei suostu uskomaan esim. kuussakäyntiin, niin ei se usko mitään todisteita mitä sä sille syötät. Jos taas kuussakäyntiin uskovalle selität, että ei siellä käyty ja annat siitä mielestäsi kelvollisia todisteita, niin sinut ja "todisteesi" ristitään hihhuleiksi.

Mutta sekin on jännä juttu, että kaikissa näissä suurimmissa väännöissä (pakolaiset, salaliittoteoriat, homot, uskonnot, miedot huumeet jnejne) tuntuu, että toinen osapuoli ei joko kykene ollenkaan tai vaihtoehtoisesti kykenee aika heikosti perustelemaan kantansa jonkinlaiseen logiikkaan perustuen, vaan mennään tunteella silmät ja korvat kiinni. Siksi näitä onkin ihan pirun hauska seurata, tässä tapauksessa kaikki on tyhmiä suvakkeja tai kaljamahaisia rasisteja. Mitään välimuotoa ei ole. :lol:

Meni jossain määrin offiksi, pahoittelut siitä. Jatkakaa.
TuskaistaTietoa
Axel Foley
Viestit: 2312
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa »

Köpekman kirjoitti: Mutta sekin on jännä juttu, että kaikissa näissä suurimmissa väännöissä (pakolaiset, salaliittoteoriat, homot, uskonnot, miedot huumeet jnejne) tuntuu, että toinen osapuoli ei joko kykene ollenkaan tai vaihtoehtoisesti kykenee aika heikosti perustelemaan kantansa jonkinlaiseen logiikkaan perustuen, vaan mennään tunteella silmät ja korvat kiinni. Siksi näitä onkin ihan pirun hauska seurata, tässä tapauksessa kaikki on tyhmiä suvakkeja tai kaljamahaisia rasisteja. Mitään välimuotoa ei ole. :lol:

Voi sitä olla hauska seurata, jos ei asu Suomessa. Sinänsähän äärilaidoille viedyt mielipiteet eivät ole mitään vahinkoja, vaan pääasiassa hyvinkin tarkkaan mediakonsulttien kanssa mietittyä mielipiteiden muokaamista. Joilla on siis poliittiset päämääränsä. Suomessa on erityyppisiä poliittisia painostusjärjestöjäkin vähintään satoja. Ja monilla niistä on myös merkittävät taloudelliset resurssit päämääriensä ajamiseksi.
maileri
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Su Tammi 10, 2016 8:30 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja maileri »

Ulrike kirjoitti:
Kysymykseni koski suomalaisen median harjoittamaa väitettyä sensuuria, ei ruotsalaisten paskalakkien toimia.
Ei pitäisi heti alkuun ruokkia trollia, eikä edes tarvitsisi sen jälkeen kun nimimerkki "peteräs" tyhjensi jo pankin tuossa pari sivua sitten. Ulriken aiempaan kommenttiin sensuroinnin epäuskottavuusesta on pakko tarttua, koska moni saattaa vielä oikeastikin uskoa että mediasta kuulee totuuden. Sitä vaan on sensuroitu ja kaunisteltu yleensä kahdessa vaiheessa. Ensin poliisi, sitten jos tieto pääsee läpi poliisilta, vielä toisen kerran mediassa. Ensin Saksa. Tässä Bildin artikkeli, josta en muuten ole yllättäen paljoa Suomessa nähnyt uutisoidun:

http://www.bild.de/news/inland/sex-uebe ... .bild.html

Eli poliisi on jättänyt kertomatta mm. jottei äärioikeisto saisi vettä myllyyn. Media pyysikin jo anteeksi sitä että ei ole kertonut aiheesta.

Ruotsin tilanne tuossa juuri käsiteltiinkin. Oli siis salattu, ettei ruotsidemokraattien kannatus nousisi. On tietysti hyvin kyseenalaista pitääkö poliisin tehdä politiikkaa vääristämällä tai salaamalla tietoa. Tarkoitus on muka ylevä, mutta tiedon pimittäminen johtaa yleensä vääriin johtopäätöksiin koska kaikki johtopäätökset tehdään yleensä saatavilla olevan tiedon perusteella. Oikeastaan sitä, että pyrkii vaikuttamaan mielipiteeseen tahallisesti tietoa vääristämällä tai sopivasti salaamalla, voidaan kutsua aivopesuksi.

Sitten Suomen tilanteeseen kun sitä kysyttiin. Jo minuutin googlettamisella löytyi mm. nämä:

"eikä poliisin pidä antaa asianosaisista esim. yksityiselämää, terveydentilaa tai etnistä taustaa koskevia tietoja, ellei niiden julkaisemisella ole oleellista merkitystä jutun tutkinnalle."

Vanhassa ohjeessa sanottiin: "Syylliseksi epäillyn etnisen alkuperän kertomista on vältettävä.

Jokaisen ihmisarvoa on kunnioitettava. Etnistä alkuperää, kansallisuutta, sukupuolta, seksuaalista suuntautumista, vakaumusta tai näihin verrattavaa ominaisuutta ei pidä tuoda esiin asiaankuulumattomasti tai halventavasti.

Samalla tunnistetaan vastuu siinä, ettei yksinkertaisteta asioita liikaa. Kun tunteet käyvät kuumina, jonkun pitää laittaa jäitä hattuun"

Lähteenä tässä:

http://nyt.fi/a1305885202146

Jatkoa:

"Henkilökunta on ihmetellyt erityisesti päivittäistiedottamista koskevaa ohjetta, jonka mukaan rikoksista uutisoitaessa ei saa mainita epäillyn asemaa turvapaikanhakijana."

http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/ ... 8_cm.shtml

Kun ihmeteltiin että miksi salalattaisiin, niin tuon oikeiston kannatuksen estämisen ja mahdollisesti ylempää annetun käskyn lisäksi muita mahdollisia inhimillisiä syitä salailuun ovat:

1. Ettei tulisi paha mieli. Mahdollisten konfliktien välttäminen. Samalla tavoin kuin alkoholistien tekemisistä vaietaan perheen sisällä ja puolison pahoinpitely pimitetään.

2. Aiempi sympatiseeraus. Kun on jo julistettu kerran maahanmuuton rikkautta, kaikkien ihmisten samanlaisuutta yms, iskee denial kun kehutut henkilöt tekevätkin jotain pahaa. Vaietaan se mielellään kuoliaaksi, jotta ei tarvitsisi myöntää virhettään. Aina voidaan perustella ja yrittää suhteuttaa tapahtunutta jotenkin siihen että kyllähän suomalaisetkin ainakin jollain tavoin yms. Virhettä ei ainakaan kukaan halua koskaan tunnustaa.

3. Rasismisyytösten pelko. Tästä syystä briteissäkin sai pakistanilainen pedofiillauma mellastaa kauan. Näin, vaikka tämä naisten asemasta johtuva joukkohäiriköinti ja joukkoraiskaukset eivät yleensä ole rotukysymys vaan uskonto/kulttuurikysymys. En ymmärrä miksei saisi sanoa että islaminuskon naiskuva voi aiheuttaa tuollaista käytöstä, islam ei kuitenkaan ole rotu vaan ajatuksia muokkaava ja valikoiva ideologia kristinuskon, muinaisuskon ja vaikka Hells Angelsin rinnalla. Myöskään esim meille asti tulleet turvapaikanhakijat eivät edusta mitään rotua tai edes kansalaisuutta, sen keskimääräisellä otannalla vaan ovat valikoituneet puolen maailman kokoisen seulan läpi. Jos Suomestakin voisi lähteä esim. Espanjaan hakemaan turvapaikkaa ja sen saatuaan elämään erittäin hyvää Suomalaista palkkaa vastaavilla sosiaalituilla, kunhan luonto antaa periksi vähän värittää tarinaa, niin lähtiskö Suomesta silloin turvapaikkaa hakemaan tavalliset perheenisät ja yritysten toimitusjohtajat vai koijarit ja pikkurikolliset? Aivan. Ei siis varmaan edustaisi keskimääräistä suomalaista tuokaan joukko. Tai valkoista rotua.

Jos muutenkin suomalainen ehdottaisi kavereilleen joukkoraiskausta, hän saisi pataan kavereiltaan. Näkemäni perusteella joissain muissa kulttuureissa, tai ainakin tänne valikoiduissa joukoissa se voi valitettavasti olla jopa coolia.
Jinx
Harjunpää
Viestit: 312
Liittynyt: Ti Touko 12, 2015 5:47 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Jinx »

On aivan selvä, että pakolaiskeskustelussa johtavia tiedotusvälineitä vaivaa pahanlaatuinen itsesensuuri. Tätä itsesensuuria tukevat ne maamme johtavat poliitikot, jotka ovat itse olleet aiheuttamassa tätä hallitsematonta pakolaistulvaa.Nämä pPoliitikot pelkäävät oman nahkansa puolesta etenkin jos vähänkään laajempia pakolaisvastaisia mielialoja alkaisi levitä kansan keskuudesta myös eri tiedotusvälineisiin. Poliitikkojen onneksi tiedotusvälineissä työskentelee jo valmiiksi pakolaismyönteisiä toimittajia, jotka oma-alotteisesti "sensuroivat" niitä uutisia joissa pakolaiset ja koko pakolaisongelma nähdään negatiivisessä valossa (rikokset, ilmiön muut haitat, raskaat taakat yhteiskunnalle, pakolaisaallosta "hyötyjät" ym.). Negatiivistä uutisointia pyritään siis välttämään viimeiseen asti kunnes joku pakolaisiin liittyvä tapaus saa "liikaa" huomiota esim. somessa tai paikallisella tasolla (esim. ahdistelu ja raiskaustapaukset). Ulkomaisiakin tapauksia pyritään vähättelemään niin kauan kuin mahdollista vrt. Kölnin tapauksen ensimmäisiä "lieviä" uutisointeja tämän hetken päivityksiin!

Tilanne on nykyisin lähes samanlainen kuin aikoinaan meillä "suomettumisen" aikaan, jolloin tiedotusvälineissä ei saanut kritisoida millään tavoin N:liittoa tai sen kommunististä järjestelmää. Poliitikot pelkäsivät N:liiton kielteisiä reaktiota ja koko lehdistön tuli tukea valtionvirallista ulkopolitiikkaa ja sen "oikeaa" asennetta N:liittoa kohtaan. Toimittajia ei juurikaan tarvinnut käskyttää tästä aiheesta kun kaikki kyllä tiesivät mitä ei sopinut kirjoittaa N:liitosta. Itsesensuuria helpotti myös monien toimittajien oma vasemmistolainen tausta. Tällä hetkellä vallitsee lähes sama tilanne ja tällä hetkellä monet toimittajat ovat enempi vähempi monikulttuurellisuuden kannattajia ja he näkevät koko tämän pakolaiaallon Suomea hyödyttänä ja "kulttuuria rikastuttavana ilmiönä".
disposal
Jane Marple
Viestit: 1014
Liittynyt: Ke Loka 09, 2013 10:51 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja disposal »

Suomalaisesta mediasta puheenollen. Ilta-sanomien toimitussihteeri Laura Korhonen (eli henkilö jonka kautta jutut lehteen tulevat) Julkaisi 11.1.2016 Ilta-Sanomien paperiversiossa kolumnin (s.18) otsikolla "lääppimisestä vaikeneminen loppuu nyt". Muutama suora lainaus kirjoituksesta, suluissa minun huomioni ja lisäykset.

Koskimäki on luultavasti oikeassa sanoessaan, että on uusi ilmiö että ulkomaalaiset tekevät näitä(ahdistelut). Kyllä se on täysin uusi ilmiö, ei meillä ole tälläistä ilmiötä aikaisemmin ollut(ulkomaalaisten suorittamat ahdistelut)

Sadat suomalaisnaiset ovat nyt jakaneet somessa kokemuksiaan "lääppijöistä"(kokemuksissa mainitaan vain kantasuomalaisten teot). Eräs ystäväni kertoi joutuneensa kantasuomalaisen miehen taholta seksuaalisesti häirityksi ensimmäisen kerran 9-vuotiaana

Raiskauskulttuuri ja naisen "omistaminen" ja esineenä kohtelu ei ole mitään tuontitavaraa vaan ikiaikainen ja karmea ilmiö

Kimppuuni on hyökätty öisellä kadulla, mutta onnistuin torjumaan kyseisen suomalaismiehen. Toistuvaa väkivallan uhkaa tarjoili armas Suomi-suomipoikaystävä

Miksi vaikenin? (erään puolueen suomalaismiehet olivat puristelleet reidestä terassilla) En kerta kaikkiaan ymmärrä. Ensikerralla ilmoitan lääppimisestä apulaispoliisipäällikö Ilkka Koskimäelle.
Koimies
Neuvoja-Jack
Viestit: 500
Liittynyt: La Syys 10, 2011 2:09 am

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Koimies »

Ajattelin ensin että seuraava on trolli:

"Al taharrush on saapunut myös suomeen, kysymyksessä on arabimiesten harrastama peli jossa harrastetaan äijäporukalla seksuaalista häirintää tai jopa raiskauksia. Al-taharrussin taustalla väitetään olevan maskuliinisuuden vaalinta ja ajatus että aitoon maskuliinisuuteen ei kuuluisi seksuaalisuuden kontrollointi, juuri al-taharrrruksen takia musliminaiset peittävät itseään enemmän kuin länsimaalaiset naiset.

Näillä pohjoisilla leveysasteilla ilmasto on sellainen että sitä vastaan pitää suojautua, rakentaa vahvat lämpimät seinät ja kerätä jatkuvasti varastoa että pärjää ja selviytyy, toisinsanoen pitää olla pesä. Käsittääkseni pesänrakennusvietti assosioidaan enemmän feminiiniseksi kuin kuin maskuliiseksi ominaisuudeksi, ainakin koti ja pesä on paikka joka on perinteisesti ollut enemmän naisten aluetta. Nyt kun pohjoisen miehet on vuosisatoja asuneet näissä naisten hallitsemissa pesissä, niin olisiko se muuttanut pohjolan miehistä seuransa kaltaisia feminiinisempiä ? Ja jossain tapauksessa jopa naismaisempi kuin naisista, siis ainakin ajattelultaan ja taktiikoiltaan. ja olisiko tästä todisteen esim se, että noitavainoissa Suomessa tapetut olivat lähes kaikki miehiä, pohjolassa myöskin naisilla on eniten valtaa.huomion arvoista on myöskin se että kulttuureista missä pärjää ilman varaston keräilyä tai pesänrakennusta on olemassa perinteitä kuten al-taharrus, eikä seksuaalisuutta kontrolloida niin voimakkaasti kuin täällä.

Mitä jos, siis JOS ajatus tasa-arvosta sukupuolten välillä on ajatuksena kaunis, mutta käytännössä mahdoton utopia, ja mokkakikkelit onkin oikessa ?"


Keijona:
http://www.tiede.fi/keskustelu/66678/sh ... ali_hassan

Sitten vilkaisin "tiedemies-Keijonan" muita julkaisuja:

https://www.tiede.fi/users/keijona

Ei kai tuollaista kahjoa tekstiä ja outoa tyyliä löydy normisuomalaiselta. Olisikohan kyseessä kotoutettu aavikon ihminen, joka sairastaa culturalschizophreniaa - eli kotouttaminen länsimaiseen, suomalaiseen kulttuuriin on karvan verran kesken ja kaipaus omaan aavikkokulttuurin vielä vahvaa kuin märän unen näkö? Toki tyyppi voi trollikin olla, mutta hän on kyllä vähän parempi kuin jotkut tällä foorumilla spedeilleet tapaukset.
Miehen allekirjoitus: Kasvoista kasvoihin.
Berlin
Jack Bauer
Viestit: 937
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Berlin »

Tuo Autiohan on Oulun Poliisista, jossa on erittäin monia lestapoliiseja. Päällikkö Kuha on myös lesta eli Sipilän kaveri. Älkää siis ihmetelkö Aution kommentteja.

Lestat ja muslimit ovat molemmat aika samanlaisia ryhmiä: kummassakin ryhmässä naisen asema on huono, naisen tehtävä on olla hellan ja sängyn välissä- hiljaa. Kumpikaan ryhmä ei arvosta naista ja nainen ei saa ikinä olla eri mieltä kuin mies, mies määrää. Lestat kieltävät meikkaamisen ja vastaavan, muslimit pakottavat naisen hunnun alle. Eli molemmat alistavat naista nimenomaan ulkonäköön puuttumalla.

Molemmissa ryhmissä lasten ahdistelu ja raiskaaminen on hyväksyttyä ja sitä tapahtuu paljon.

Onko sitten ihme, että lestapoliisit puolustavat muslimien ahdistelua???
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?
Avatar
EjM
Nikke Knakkertton
Viestit: 189
Liittynyt: To Loka 01, 2015 1:14 pm
Paikkakunta: Pohojanmaa

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja EjM »

Media löytää "asiantuntijoita" kommentoimaan/puolustelemaan matujen tekosia. Tuntuu, että mitä korkeampi virkamies on kyseessä sitä naurettavammat kommentit tulee ja puollustusohjeet naisille entistä "viisaampia" :mrgreen:
pohojalaaset opetti ruattalaasekki puhumaan ruattia
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1885
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Nyt Dahlgren selittelee Iltalehdessä:
Tutkija kertoo taharrush gamae -ilmiöstä: "Halutaan häpäistä naisia"

Tiistai 12.1.2016 klo 07.00

Taharrush gamae on tutkijoiden tuntema ilmiö, jossa miesjoukko ahdistelee naisia julkisella paikalla häpäistääkseen heidät.

Taharrush-verbi tarkoittaa seksuaalista ahdistelua, ja kun siihen lisätään sana gamae, saadaan sana joukkoahdistelu. Termi on Egyptissä tunnettu.

Kyse ei ole englanninkielisestä sanasta game (suom. peli), joka on vilahtanut joissakin suomalaisviestimissä. "Mistään pelistä ei todellakaan ole kysymys", Susanne Dahlgren selventää.

Saksan keskusrikospoliisi BKA on nostanut esille Saksaan rantautuneen uuden ilmiön nimeltä taharrush gamae, joka tarkoittaa arabiaksi naisten seksuaalista joukkohäirintää julkisella paikalla.

- Se on seksuaalista ahdistelua, jossa miesjoukko piirittää naisen. Egyptissä alettiin puhua siitä julkisesti vasta 2000-luvulla. Taustalla on kuitenkin vanha ilmiö: katujen lääppimiskulttuuri, jota esiintyy monissa maissa, Tampereen yliopiston Lähi-idän ja islamin tutkija Susanne Dahlgren sanoo.

Dahlgrenin mukaan taharrush-ilmiötä on kahdenlaista: arkipäiväistä kopelointia tai lääppimistä kadulla tai joukkoliikennevälineessä. Joukkoahdistelua siitä tulee, kun miesryhmät käyttävät hyväkseen esimerkiksi ihmisvilinää päästäkseen yhdessä koskettelemaan naisia seksuaalisesti.

- Se on hyvin vastenmielinen ilmiö, yliopistonlehtori korostaa.

Suomen Lähi-idän instituutin Kairon toimiston edustaja Said Sadek pitää Kölnissä uudenvuodenaattona tapahtunutta taharrush gamaena.

- Tekijä ajattelee naisia vapaana seksuaalisena riistana, joka nauttii ahdistelusta. Egyptissä juhlien ja tapahtumien aikana joukko teinejä - yleensä alemmista sosiaaliluokista - piirittää ja pyrkii ahdistelemaan tyttöä julkisella paikalla ja juoksee sitten pois, kun poliisi yrittää puuttua asiaan, Sadek kuvailee.

Ilmiön taustalla on kulttuuri, jossa sukupuolten välinen kanssakäyminen on kiellettyä ennen avioliittoa.

- Yhteiskunnassa, jossa seksuaalisuus on tukahdutettua, se että pääsee vähän hipaisemaan naista, voi tuntua kiihottavalta. Ilmiönä siinä on kuitenkin kysymys naiseen kohdistuvasta väkivallasta, jossa halutaan häpäistä naisia, Dahlgren selvittää.

Joukkoahdisteluilmiössä halutaan Dahlgrenin mukaan osoittaa naiselle tämän paikka, joka ei ole julkisessa tilassa. Ilmiötä esiintyy monissa kulttuureissa, mutta uskonnon kanssa sillä ei ole tekemistä.

- Sosiaalisessa mediassa on ollut sellaista, että tämä halutaan liittää islamiin, mutta se ei pidä paikkaansa, Dahlgren sanoo ja mainitsee Intian joukkoraiskaukset esimerkkinä samasta ilmiöstä.

- Tämä on kulttuurinen piirre, jota esiintyy Aasian ja Lähi-idän maissa, joissa sukupuolten välistä kanssakäyntiä rajoitetaan.

Ei hyväksytä

Saksassa eri kaupungeissa ja erityisesti Kölnissä uudenvuodenaattona tapahtuneisiin joukkoahdisteluihin liittyi myös varkauksia. Se ei välttämättä liity taharrush gamae -ilmiöön. Kölnin tapahtumien tutkinta on vielä kesken, mutta poliisi on saanut yöltä yli 500 rikosilmoitusta. Näistä peräti 40 prosenttia oli seksuaalisia hyökkäyksiä. Kahta epäiltyä raiskausta tutkitaan.

Nordrhein-Westfalenin osavaltion sisäministeri Ralf Jäger sanoi maanantaina, että lähes kaikki rikoksista epäillyt olivat "ulkomaalaista alkuperää". Jo aiemmin on kerrottu, että epäillyistä ainakin 18 on vasta maahan saapuneita turvapaikanhakijoita. Kölnin rötöksistä epäillään erityisesti pohjoisafrikkalaisia nuoria miehiä.

Dahlgrenin mukaan on hyvin aikaista sanoa, onko Suomessa tapahtunut taharrush gamaeta. Hän huomauttaa kuitenkin, että poliisi on nyt kertonut ahdistelutapauksia olleen Helsingissä pitkin syksyä.

Tutkija pitää ongelmallisena sitä, että Suomeen on saapunut turvapaikanhakijoina erityisesti nuoria miehiä yksin ilman perheitä.

- Tokihan he haluavat tehdä tuttavuutta naisten kanssa täälläkin, mutta se mikä on sallittua ja mikä ei, on varmasti epäselvää ja hämmentävää.

Dahlgren korostaa, että ilmiö ei ole hyväksytty missään muuallakaan, ei Pohjois-Afrikan maissa, Aasiassa tai Lähi-idässä.

- Ei todellakaan, ei missään tapauksessa. Aivan viime vuosina on alkanut julkinen toiminta tätä ilmiötä vastaan, ja naisiakin kehotetaan ilmoittamaan asiasta poliisille.

Sadek kertoo, että Egyptissä seksuaalisesta häirinnästä oltiin liian pitkään hiljaa, mutta nyt julkinen mielipide on sitä vastaan ja tilanne muuttumassa.

"Sääli poliisia"

Sadek ei usko ilmiön voivan rantautua samalla tavalla Suomeen kuin miten sitä esiintyy esimerkiksi Egyptissä. Sadekin mukaan suomalaiset naiset ja maan hallitus eivät vaikenisi ilmiöstä niin kuin arabialaisnaiset. Lisäksi Suomessa on kameravalvontaa julkisilla paikoilla, toisin kuin Egyptissä.

Helsingin poliisi on asiasta vielä melko ymmällään, mutta sen verran he ovat ymmärtäneet, että ahdisteluryhmät kuuluvat uuteen ilmiöön.

- Ahdistelu tapahtuu ryhmissä ja voi mennä julkisilla paikoilla pidemmälle kuin yksittäinen lääppäisy. Toiminnalla apulaispoliisipäällikkö Koskimäki viittaa mitä todennäköisimmin niin sanottuun taharrush gamae -toimintaan, jossa suuri joukkio ahdistelee naisia. Termi on itsellenikin täysin uusi, kirjoittaa nettipoliisi Marko "Fobba" Forss Facebook-profiilissaan.

Ylikomisario Jari Taponen Helsingin poliisilaitokselta ei tunne ilmiötä juurikaan.

- Emme ole puhuneet siitä, että Suomessa olisi tällaista ilmiötä. Nyt olemme kuulleet siitä, ja pitää varmaan tarkastella tarkemmin, voisiko siitä olla kyse Suomessakin. Emme rinnasta emmekä ole yhdistäneet sitä Suomen puistoilmiöön, Taponen kertoo.

Miten Suomessa viranomaisten tulisi kohdata tai tunnistaa tämä ilmiö?

- Jos nainen ilmoittaa tällaisesta, se tulisi ottaa vakavasti. Se on selvää. Toinen asia on se, että joukkokokoontumisiin voi hakeutua sellaisia ihmisiä, jotka haluavat lääppiä. Poliisia käy vähän sääliksi, koska eihän heillä voi olla resursseja, Dahlgren pohtii.

Tutkija haluaa, että ilmiö saadaan järjestykseen laajan kansalaiskeskustelun avulla, jossa myös uudet tulijat olisivat mukana: asiasta pitäisi puhua vastaanottokeskuksissa ja yhteiskunnassa laajemminkin.

- Poliisihan on sanonut, että on myös nuoria tyttöjä, jotka provosoivat näitä tulijoita. Sitäkään ei pidä hyssytellä. Näiden nuorten tyttöjen kannattaisi pohtia sitä, miten voi provosoida sellaista ihmistä, jonka reaktiosta ei voi olla varma.

(Lihavoinnit minun.)
Toisin kuin jutussa väitetään, naisten joukkoahdistelusta islamilaisissa maissa on alettu puhua vasta aivan hiljattain, surullista kyllä vasta sitten, kun länsinaisia joutui raiskatuksi arabikevään yhteydessä. Sitä ennen kaikki tiedot siitä ovat olleet kursorisia, koska vierasta kulttuuria ei ole haluttu arvostella, eikä naisten kohteluun islamilaisissa maissa puuttua kulttuurirelativismin ja öljymaiden persiinnuolennan nimissä. Arabivaltiot itse eivät ole nähneet ilmiössä niin suurta ongelmaa, että naisten olisi ylipäätään kannattanut tehdä rikosilmoitus, jos sattuivat joutumaan taharrushin kohteeksi - oma syy, jos sattui olemaan julkisella paikalla.

Vastaavaa häirintää, jossa ympäröivää väkijoukkoa käytetään hyväksi tilaisuutena naisten kourimiseen, esiintyy myös esimerkiksi Japanissa ja Intiassa, lähinnä joukkoliikennevälineissä. Näissäkin maissa se liittyy naisten huonompaan asemaan. Japanissa ilmiöön on pyritty puuttumaan valtiollisella tasolla.

Intian raiskauksiin kourimisilmiöllä ei ehkä ole niin suoraviivaista yhteyttä kuin jutussa annetaan ymmärtää. Intian väkivaltaisimmissa joukkoraiskauksissa merkittävä osa tekijöistä on ollut muslimeita ja raiskausten syynä ovat asenteet, kuten ao. linkeistä käy ilmi:

https://themuslimissue.wordpress.com/20 ... nt-page-1/

http://pamelageller.com/2015/03/muslims ... ndia.html/

http://www.firstpost.com/india/when-wil ... 72330.html

https://themuslimissue.wordpress.com/20 ... n-line-up/

https://en.wikipedia.org/wiki/Imrana_rape_case

http://www.jihadwatch.org/2014/04/india ... -be-hanged

http://www.aljazeera.com/indepth/featur ... 19501.html

Wikipedia kertoo, että Intiassa musliminainen on tilastollisesti suurimmassa vaarassa tulla raiskatuksi elämänsä aikana; todennäköisyys on melkein kaksinkertainen verrattuna kristittyihin ja hinduihin.

En tiedä, mikä osuus islamismin nousulla on Intian raiskauksissa, mutta ilmiö vaikuttaisi voimistuneen viime vuosina erityisesti joukkoraiskausten suhteen. Voi olla, että tämä on näennäistä ja vasta some on antanut äänen varsinkin musliminaisille. Imaamit ja muut uskonoppineet voisivat saarnata tekoja vastaan jos haluaisivat. Jostain syystä he vaikenevat (ks. myös linkit yllä).

En usko, että Suomessakaan millään kurssittamisella voidaan saada misogyynejä omaksumaan tasa-arvoisia, lakiemme mukaisia asenteita, jos heidän uskontonsa, jotka edustavat ihmisen syvimpiä tunteita ja ehdollistumista, antavat heille luvan kohdella naisia alempina olentoina. Nämä miehet eivät ole lapsia eivätkä vajaaälyisiä - he tietävät, mikä on naisen asema länsimaissa; he eivät vain hyväksy sitä, vaan haluavat opettaa länsinaiset tavoille.

Dahlgrein viimeinen kommentti nuorten tyttöjen osuudesta omaan ahdisteluunsa on aivan käsittämätön. Kun et voi kieltää itse ilmiötä, syytä ainakin uhria? Oksettavaa, ja vielä tieteen edustajalta. Nainen on naiselle/tytölle susi?

PS. Poliisia säälivien olisi syytä miettiä sitä tosiasiaa, että tällä hetkellä ainoa vastaus poliisivoimien vähyyteen ovat katupartiot eli neighborhood watch -tyyppinen toiminta.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
Avatar
Ulrike
Hetty Wainthropp
Viestit: 480
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2014 9:34 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Ulrike »

devil_doll kirjoitti:Dahlgrein viimeinen kommentti nuorten tyttöjen osuudesta omaan ahdisteluunsa on aivan käsittämätön. Kun et voi kieltää itse ilmiötä, syytä ainakin uhria? Oksettavaa, ja vielä tieteen edustajalta. Nainen on naiselle/tytölle susi?
Kaksi kulttuuria: toisessa seksuaalisuus on vapaata ja ylikorostunutta, toisessa taas vaiettua, kiellettyä ja peiteltyä. Kun tällaiset maailmat kohtaavat, on aivan selvää, että ongelmia syntyy.
Leisure Suit
Sabrina Duncan
Viestit: 358
Liittynyt: Ti Tammi 29, 2013 4:18 pm
Paikkakunta: Hki FiN

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Leisure Suit »

Ulrike kirjoitti:
devil_doll kirjoitti:Dahlgrein viimeinen kommentti nuorten tyttöjen osuudesta omaan ahdisteluunsa on aivan käsittämätön. Kun et voi kieltää itse ilmiötä, syytä ainakin uhria? Oksettavaa, ja vielä tieteen edustajalta. Nainen on naiselle/tytölle susi?
Kaksi kulttuuria: toisessa seksuaalisuus on vapaata ja ylikorostunutta, toisessa taas vaiettua, kiellettyä ja peiteltyä. Kun tällaiset maailmat kohtaavat, on aivan selvää, että ongelmia syntyy.
Ulrikelta järkipuhetta ja hieno omakuva.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10855
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja damfin »

Arlene kirjoitti:Apulaispöliisipäällikkö sai 15 minuuttisensa. Englantia myöten.
Helsingin Sanomat kirjoitti:
Turvapäällikkö ihmettelee poliisin kommentteja Senaatintorin uudestavuodesta: ”Ei laajamittaista häirintää”

Järjestyksenvalvojat pitivät illan aikana kirjaa tapahtumista Senaatintorilla. Näistä kirjauksista ei löydy tietoa useammista ahdistelutapauksista.

KAUPUNKI 9.1.2016 21:30 Päivitetty: 9.1.2016 23:54
Satu Vasantola
HELSINGIN SANOMAT

KAISA RAUTAHEIMO / HS

Senaatintorilla oli uuttavuotta juhlimassa 35 000 ihmistä eli 5 000 enemmän kuin viime vuonna.

Helsingin apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäki on aiemmin sanonut sekä brittilehti The Telegraphin että Helsingin Sanomien haastattelussa, että Senaatintorilla olisi ollut laajaa seksuaalista häirintää.

Aiemmin poliisi tiedotti, että pääkaupunkiseudulla olevilla turvapaikanhakijoilla oli Suomessa samanlaisia suunnitelmia kuin Kölnin rautatieasemalle kokoontuneilla miehillä. Saksan Kölnissä oli koolla noin tuhannen ulkomaalaistaustaisen miehen joukko, joista osan epäillään syyllistyneen kymmeniin rikoksiin. Kölnin poliisi kertoi lauantaina, että uudenvuodenyön tapahtumista on tehty lähes 380 rikosilmoitusta.


Senaatintorilta ilmoitettiin poliisille kolmesta ahdistelutapauksesta, joista kahdesta on tehty rikosilmoitus. Koskimäen mukaan poliisin tietoon on kuitenkin tullut, että tapauksia olisi ollut enemmän. Koskimäki kertoi Helsingin Sanomille, että poliisi on saanut nämä tiedot järjestyksenvalvojilta.

Senaatintorin tapahtuma oli Helsingin kaupungin järjestämä, ja sen turvallisuudesta vastasi Local Crew -yhtiö.

Turvapäällikkö Ville Ketonen Local Crewsta kertoo, että järjestyksenvalvojat seurasivat tilannetta tarkasti. Ketosen mukaan heillä ei ole tietoa laajamittaisesta ahdistelusta.

”Keskustassa oli poliisin arvion mukaan noin tuhat ja meidän arvion mukaan satoja turvapaikanhakijoita. Senaatintorin lavan edessä oli heitä noin 30–50 miehen joukko, joka käyttäytyi levottomasti. Siinä oli vähän levotonta touhua, pientä tönimistä ja suunsoittoa, mutta ei mitään sellaista, mikä olisi antanut syyn poistaa heitä paikalta”, Ketonen sanoo.

Ketonen kertoo järjestyksenvalvojien pitäneen joukkoa silmällä erityisen tarkasti, mutta he eivät nähneet ahdistelua.

”Miesjoukon lisäksi lavan edessä oli kuitenkin nuoria, teini-ikäisiä tyttöjä. Heistä kaksi tai kolme jäi konsertin jälkeen paikalle ja näytti kalpeilta ja järkyttyneiltä. Heitä oli ilmeisesti ahdisteltu, työnnetty kättä haaroväliin ja rintoihin.”

”Lisäksi oli yksi, arviolta 14-vuotias tyttö, joka oli yksin ison miesjoukon keskellä. Hänet järjestyksenvalvojat poistivat paikalta hänen oman turvallisuutensa takia. Tyttö itse olisi mielellään jäänyt”, Ketonen kertoo.

Ketosen mukaan järjestyksenvalvojat pitivät illan aikana kirjaa tapahtumista Senaatintorilla. Näistä kirjauksista ei löydy tietoa useammista ahdistelutapauksista.

”Itse vähän hämmästyin siitä poliisin lausunnosta. Minun tietooni ei ole tullut laajamittaista ahdistelua. En voisi mennä oikeuteen sanomaan, että sellaista on ollut.”

Ketosen mukaan uutta oli kuitenkin se, että ahdistelu tapahtui porukassa.

”Kyseessä oli selvästi porukka eikä irralliset yksittäistapaukset. Aiemmin olen törmännyt senkaltaiseen limudiskoissa, jossa on koolla 13–17 -kesäisistä pojista koostuvia porukoita. Nyt uutta oli se, että kyseessä olivat aikuiset miehet.”

Helsingin Sanomat ei lauantai-iltana tavoittanut apulaispoliisipäällikkö Ilkka Koskimäkeä kommentoimaan turvapäällikkö Ketosen kuvausta uudenvuodenaaton tapahtumista.
Palataanpa tähän asiaan vielä uudelleen, kun nyt joutuikin jo Ketonenkin pyörtelemään puheitaan, kun paikalla olleet turvamiehet eivät ilmeisesti suostuneetkaan myötäilemään Ketosen väitettä siitä että he eivät olisi nähneet ahdistelua.

Iltasanomat:
Järjestyksenvalvoja kertoo IS:lle, että nuoria tyttöjä kähmittiin törkeästi Helsingin Senaatintorilla uutenavuotena.

Uudenvuoden juhlinta Helsingissä Senaatintorilla on nostanut esiin epäilyjä seksuaalisesta ahdistelusta, jonka taustalla poliisi on arvioinut olevan ulkomaalaisia.

Järjestyksenvalvoja kertoi Ilta-Sanomille kuulleensa seksuaalisesta ahdistelusta ollessaan töissä Senaatintorin juhlissa ja puhuttuaan siellä kauhistuneiden nuorten tyttöjen kanssa. Järjestyksenvalvojan mukaan tyttöjen ahdistelijat olivat ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä.

– He olivat piirittäneet nuoria tyttöjä, joiden epäilisin olleen noin 14- tai 15-vuotiaita, mies sanoo.

Järjestyksenvalvoja kertoo, että viisi tyttöä päästettiin turvaan aidan taakse yleisön joukosta, kun tytöt olivat pyytäneet apua jouduttuaan porukan ahdistelemaksi keskellä juhlayleisöä.

– Tytöt sanoivat, että kähmintä oli törkeää. He olivat kiinni ihan joka puolella.

– Tilanne vaikutti hyvin pelottavalta, mies kertoo. Tyttöjen rintoja ja haaroja oli kosketeltu.

– He olivat ihan kauhuissaan. Tilanne oli aika hirvittävä.


Tyttöjä autettiin poistumaan alueelta
Ilta-Sanomien haastattelema järjestyksenvalvoja pitää mahdollisena, että vastaavaa ahdistelua on tullut muidenkin juhlan järjestyksenvalvojien tietoon.

Järjestyksenvalvoja kertoo, että apua pyytäneitä tyttöjä autettiin poistumaan alueelta turvallisesti, koska ahdistelijat yrittivät seurata tyttöjä. Lähistöllä ei ollut poliiseja, kun ahdistelusta tuli tieto.

Uudenvuoden juhlintaan Senaatintorille saapui poliisin arvion mukaan yli 35 000 ihmistä. Tilaisuuden järjesti Helsingin kaupunki ja sen turvallisuudesta vastasi Local Crew -yhtiö.


Tapahtumat poliisin tutkinnassa
Ilta-Sanomat kysyi Local Crew’n turvallisuuspäälliköltä Ville Ketoselta, autettiinko alueelta ulos nuoria tyttöjä, joiden epäiltiin joutuneen ulkomaalaisten miesten ahdistelemiksi.

– Tämän tapainen asia siellä on mahdollisesti käynyt, Ketonen kertoo.

Ketonen sanoi, ettei kerro yksityiskohtaisemmin tapahtumista, koska poliisi tutkii Senaatintorin tapahtumia.

Ketonen kertoo, että tapahtuman aikaan seurannassa oli 30–50 ”ulkomaalaistaustaisten porukka”, joka oli esiintymislavan edessä.

– Heitä seurattiin humalaisen ja vähän häiritsevän oloisen käytöksen perusteella.


Poliisi pyytää uhreja tekemään rikosilmoituksen
Ketosen mukaan jälkikäteen on tullut tietoja, joiden perusteella voidaan pitää mahdollisena porukan ahdistelleen, mutta varmaa tietoa asiasta ei ole.

Helsingin poliisipäällikön Lasse Aapion mukaan tapahtumasta saatujen tietojen perusteella on mahdollista, että Senaatintorilla tapahtui useita ahdisteluja. Poliisi toivoo, että uhrit tekevät aina rikosilmoituksen.

– Toivottavasti tulee ihmisiä, jotka uskaltavat tuoda asian esille. Osa ei halua tulla virallisesti asianomistajaksi, Aapio kertoo.

Helsingin poliisi tiedotti aiemmin, että poliisille on uudenvuoden tapahtumien osalta ilmoitettu kolmesta ahdistelutapauksesta, joista kahdesta tehtiin rikosilmoitus.

Poliisi tiedotti sunnuntaina tehneensä uuden rikosilmoituksen Senaatintorilla tapahtuneesta epäillystä ahdistelusta järjestyksenvalvojien tekemien havaintojen vuoksi.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 85186.html

Joku voisi nyt ihan suoraan Ville Ketoselta kysyä mikä oli hänen motiivinsa tulla julkisuuteen hämmästelemään poliisin väitettä ahdistelusta, ja yrittää väittää että turvamiehet eivät juuri mitään tällaista havainneet tapahtuneen ja miksi hänen aikaisempi versionsa tapahtumista poikkeaa huomattavasti paikalla olleen järjestysmiehen nyt esille tuomasta versiosta.
Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Tuhannen ulkomaalaismiehen joukko ahdisteli naisia Kölni

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Kiitos Kölnin hallitsemattomien satamäärin (jo yli 500 ilmoa viranomaisiin) käyneiden rikostapahtumien ja niiden laajuudesta ilmeisestikin johtuneen julkisuuden myötä (tässä mittakaavassa olevia tapahtumia vaikeampi hallita/vaieta hiljaisuuteen) - kiitos Kölnin otsikoiden, ovat muutamat muutkin länsimaat rohjenneet lopultakin tuoda julkisuuteen ulkomaalaistaustaisen seksuaalisen ahdistelemisen ilmiön, joka joukkomääräisenäkin harjoitetaan ja jonka poiskitkemisessä ovat suuria määriä muslimikulttuurin maista "miespakolaisia" ottaneet länsimaat nyt ymmyrkäisinä.

(Kiitos Kölnin tosiaankin..... vrt: esimerkiksi Helsingin poliisin tiedotustilaisuus syystalvella antoi tiedotuksen odottaa tiedossa jo silloin olleesta ulkomaalaisten harjoittamasta ahdisteluilmiöstä, muistan miten toimittaja kysyi toistamiseen onko ahdistelua ja missä määrin, poliisipäällikkö väisteli eikä vastannut asiaan - pimitettiin asioita ja kerrotiin tietyt julkisiksi käyneet raiskaustapaukset jotka oli "pakko" kertoa, kun olivat vuotaneet mediaan mutta ei menty turvaamaan ja tiedottamaan ihmisiä laajemmasta ahdisteluilmiöstä ( väärin tehtyä, toivotaan jatkossa rehtiyttä viranomaisiin).)

Seksuaalisen ahdistelun ja väkivallan taustalla sanotaan/uumoillaan muutamissa artikkeleissa olevan se, että seksuaalisuus ja sukupuolten asiat ovat tietyissä liian patriarkaalisissa ja naisia toisarvoisina pitävissä kulttuureissa tukahdutettuja ja samalla halutaan ylläpitää valtaa ja häpäisyä naisiin, jotka eivät älyä pysyä poissa julkisilta paikoilta. Ymmärtämistä ja symppaamista seksuaalisesti turhautuneille miehille varoittava jakamasta, eivätHÄN 8) saman kulttuurin turhautuneet naisetkaan harrasta vastaavaa ja kokevatHAN tasa-arvoisemmista kulttuureistakin tulevat miehet (ja varmaan naisetKin) seksuaalista turhautumista jos eivät saa pitkiin aikoihin seksiä/seurustelukumppania etenkin nuoruuden aikoinaan - elikkä taustalla jyrää hormonaalista turhautumista syvempi syy: asenneongelma joka kattaa halveksunnan ja vallankäytön naispuolisia kohtaan ja jossa sukupuolinen hierarkia on kulttuurisesti legitimoitua ja näin ollen on matalampaa kynnystä kohdella tyttöjä ja naisia huonosti ja olla välittämättä heidän tunteistaan (ei ole samaa ihmisarvoa). Näistä asioista on jankutettava vokeissa ja tehtävä selväksi, miten asiat ovat ja miten käyttäydytään maassa, vaikkakin luultavasti tietävät rikokset ei-sallituiksi 8) JA olisi tarpeen tiukentaa karkottamissäädöksiä, jotta raiskariporukat saadaan ulostettua länsimaista, pois kylvämästä seksuaalista sodankäyntiä ja turvattomuutta.
Luultavasti eivät saa Saksassakaan karkoitetuksi poliisin haaviin (murto-osa) rikollisia, koska karkottamissäädökset on tehty vaativiksi ja näitä Merkel nyt sanoo haluavansa muuttaa mutta puhe on halpaa ja vikkelää kuin sukkahousuihinsa lurahtanut materiaali á la Kölninvesi. :mrgreen:
Ollaan vakavien asioiden äärellä. Mainitsemattakaan muista laajoista ongelmista kuten lähes miljardin laskusta kansan kustannettavaksi, kiitos järjettömän "pakolais"politiikan ja EU-päätännän. EU:n ulkohuussi vuotaa seulanaan ja lännessä kaikuu siellä täällä ihmisten tuskan parahdus.


Ja kohti kevättä mennään. Ei tarvitse kummoisempi ennustaja olla oivaltaakseen että viimeistään vappuna tyttöjä ja naisia taas raiskaroidaan ja pelotellaan, ahdistellaan. Kesä tulee kuumottavan ahdistelu- ja raiskausbuumin "uusiin ulottuvuuksiin." Vanhempien kannattaa pitää silmällä lapsiaan ja olla selvillä missä liikkuvat. Viranomaisten kannattaa jo nyt suunnitella ennaltaehkäiseviä toimintasuunnitelmia jatkoon. Todennäköisenä uutena rikosvyyhtinä saattaa Suomeenkin (vrt Iso-Britannia) pesiytyä ulkomaalaistaustaisten usein Lähi-idän kultuurista peräisin olevien (joidenkin) harjoittama alaikäisten länsimaisten tyttöjen organisoitu hyväksikäyttö/prostituutio, jossa "groomataan" kohteet ensin ihastumaan ja sitten juotetaan, huumataan ja jaetaan/prostituoidaan ringin miehille - erityisessä vaarassa ns. turvattomammat nuoret ja lapset.
Toivotaan että ulkopuolinen ympäristö ihmisineen osaisi puuttua asioihin, jos nähtävillä on jotakin huolestuttavaa.... Toisaalta voi ajatella niinkin, että jos tarpeeksi ikävää alkaa käydä länsimaissa, tolkuttomia ja laajamittaisia hirveyksiä - sitä nopeammin tilanne menee eskaloitumisen myötä kohti selviämistä (kuin että vuosikausia ns. hiljaisella kytemisellä siedettäisiin).

Saksan kriisiytynyttä tilannetta (miljoona pakolaista tervetulleina) on kiintoisa (joskin turhauttavaa ja ikävääkin) seurata, siellä tulee käymään vielä kaikenlaista - luultavaa on että valitettavasti terrori-iskujakin ennen muita länsimaita, koska maa lienee turvallisuuspoliittisesti Iik !- tilassa. Varmaan Ruotsi on helisemässä liitoksissaan jaetulla kakkossijalla Ranskan kanssa . Pysyykö Eiffel-torni pydingissä, entäpä Ruotsissa jokin vastaava rakennelma, kansallinen ylepyden aihe (ei tule mieleen esimerkkejä).


Jälkiviisautta kun olisi saatu ammennettua etukäteen länsimaiden valtaa pitävien kupoleihin. Ei olisi ensinkään otettu niitä määriä vastaan, kun olisi tarkkaan katsottu mitä populaa ja missä määrin tulee ja mistä, jezidi-naisia ja perheitä olisi voitu ottaa suurimman hädän väkenä yms. No, eipä voi jossitella enää, kun valtapolitiikassa niin maan kuin EU:n tasolla on "tehty mikä tehty". Harmillista että ei saada poliitikkoja tilille maita tuhoavista päätöksistään, rikosluokitus menisi vakavaan sarjaan.....
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.
Vastaa Viestiin