Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2224
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Ma Marras 19, 2018 9:57 pm

Lähellä viihdeuutista mutta aikas vahva mitä vittua nyt taas efekti tästä tulee.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/ ... bdd846d993
Sara Forsberg julkaisi kuvan uudesta hiustyylistään - aiheutti hurjan someraivon: ”Surullista, koska oikeasti pidin sinusta”

Artisti Sara Forsbergin pikkulettikampausta syytetään somessa kulttuuriseksi omimiseksi. Monet ovat nousseet puolustamaan tähteä kärkkäästi.

Sara Forsbergin hiusten väri ja mitta vaihtelee, sillä hän käyttää usein peruukkia.Sara Forsbergin hiusten väri ja mitta vaihtelee, sillä hän käyttää usein peruukkia.
Sara Forsbergin hiusten väri ja mitta vaihtelee, sillä hän käyttää usein peruukkia.

Kuvassa Saralla on pitkät, tummat hiukset, jotka on letitetty afroamerikkalaisten suosimaan tyyliin päänmyötäisesti pikkuleteille.

Ihastelujen ja kehujen lisäksi kuvan alle on kertynyt paljon englanninkielisiä kielteisiä kommentteja ja riitelyä. Monet kommentoijat pitävät Saran kampausta kulttuurisena omimisena, kun taas osa seuraajista rientää puolustamaan artistia.

Monet muistuttavat, että USA:ssa tummaihoisia lapsia on lähetetty kotiin koulusta, jos he ovat käyttäneet kyseistä kampausta. Jotkut jopa ilmoittavat lopettaneensa Saran seuraamisen somessa kuvan vuoksi.

– Mustilta aikuisilta perutaan töitä ja keikkoja heidän hiustyylinsä vuoksi. Tässä valkoista naista ylistetään tämän saman hiustyylin takia. Se luo ylemmyyttä ja on todella vahingollista, joku kommentoi.

– Olen pahoillani, mutta en enää kannata sinua ja kaikki, jotka tekevät noin, ovat rasisteja, joku pamauttaa.

– Lopetan seuraamisen. Tämä on surullista, koska oikeasti pidin sinusta.

– Tämä on pettymys. Olen seurannut sinua vuosia ja luulin, että olet tiedostavampi.

Monet puolustavat
Sara Forsberg kertoi Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa lihomisestaan. IL-TV
Vielä useammat kommentoijat riensivät puolustamaan Saran ja muiden valkoisten naisten oikeutta pitää juuri sellaista kampausta kuin he haluavat. Keskustelu yltyy kuvan alla melkoisesti riitelyksi.

– On tyhmää kertoa kokonaisella ihmisryhmälle, että he eivät voi laittaa hiuksiaan tietyllä tavalla, koska joillekin muille on tapahtunut jotain pahaa, yksi kirjoittaa.

– Tiedämme, että et tarkoita mitään pahaa. Silmiini tulee kyyneleet, kun näen, että jotkut ihmiset eivät enää seuraa sinua vain siksi, että päätit ottaa käyttöön tämän kauniin hiustyylin, joka näyttää mahtavalta sinulla, toinen tukee.

– Kukaan ei omista tiettyä tyyliä. Muoti on sitä, että otetaan konsepti ja muokataan siitä yksilöllinen, joku muistuttaa.

– Kauheaa, että jossain takaperoisessa maassa lapset lähetetään kotiin koulusta heidän hiustensa takia. Mutta miten Sara tekee siitä pahempaa?

Sara on tunnettu siitä, että vaihtelee hiustyyliään ahkerasti. Hänen omat hiuksensa ovat tällä hetkellä lyhyehköt, ja hän käyttää usein peruukkia.

ANNE LEINONEN
[email protected]
Kuinkahan moni someraivooja mahtaa itse olla tämän julman omimisen uhreja? Taitaa olla ihan kotimaisia kaikesta loukkaantujia, jotka tuolla saavat juurikin kokea sitä ylemmyyttä ja olla niin tiedotastavia ja parempia ihmisiä. Perkele, ne on hiukset. Mitäs jos vetää kaljuksi, eikös niitä jotain munkkeja ole joilta ajellaan letti pois. Jos oikeasti halutaan olla globaalia niin se on aivan sama minkä kuosin vedät niskaan tai millainen kampaus on. Samoin tämähän tunnustaa selvästi rotujen olemassaolon, tietyllä perimällä saat pitää pikkulettejä, toisella et. Askel sivystykseen olisi jos erilaisten ikonien, symbolien merkitykset rohkeasti sivuutetaan ja unohdetaan niihin liittyvät arvolataukset.

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1880
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Ti Marras 20, 2018 7:28 am

Doctor Lecter kirjoitti:Ministeriö haluaa muuttaa autoilua Suomessa radikaalisti vuoteen 2045 mennessä – Anne Berner ilmastonmuutoksesta: ”Kohtalonkysymys”

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk) mukaan ilmastonmuutos muuttaa tavan liikkua paikasta toiseen.


Iltalehti
8.10.2018 13:20

Koskeekohan tämä ilmastomuutoksen aiheuttama liikkumistapojen muutos myös nk siirtolaisten tapaa liikkua paikasta toiseen? Tarkoittaako tämä heille vain sitä, että ne kiikkerät veneet tullaan vaihtamaan vähemmän kiikkeriksi?

Vai onko syyllisten sekä maksajien rooli taas kerran varattu eurooppalaisille? Ja ne muut nähdään voimavarana, kultamunina sekä eläkkeittemme maksajina.

Onneksi ei enää tuolloin tarvitse liikkua mihinkään moisen kepu-visionäärin harhojen varassa.

Hassua, että vain hyvin harva ilmastonmuutosuutinen syyllistäisi kehitysavun jakajat sekä afrikkalaiset. Aina se syyllinen löydetään jostain muualta.

Autoilua ideologisesti vastustava, sekä ilmastonmuutoksen varjolla toimiva rahastamiskampanja (^Berner) saa lisää vettä myllyynsä, kun hullunpiirteitä selkeästi osoittava kansanedustajan lausunto saa palstatilaa valtamediassa:- ”Kenellä pitää olla jatkossa oikeus yksityisautoon?”


https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005904999.html
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Marras 25, 2018 5:15 pm

Helsingin Sanomat on taas tehnyt uutisen maahanmuuttoagendalleen sopivaksi:

Kainuulaisessa vaunu­tehtaassa olisi hitsattavaa niin, ettei työvoima­pulaan tahdo löytyä kuin yksi ratkaisu – ”Koulutetaan maahan­muuttajista hitsaajia”

21.11. 2:00 , Päivitetty: 24.11. 16:44

1) Nämä "sittenkin varsin koulutetut"*, ns. akavalaiset*, tuskin lähtevät raitiovaunuja tekemään Kainuuseen
2) Artikkelissa syyllistetään suomalaisia siitä kun työ ei kiinnosta
3) Kuvitellaan, että maahanmuuttajat (lue islaminuskoiset geelitukat) olisivat hitsareita tai heitä kiinnostaisi moinen työ. Jos oikeasti halutaan hyviä hitsareita, niitä löytyy kyllä EU:sta - tosin entisen itäblokin maista
4) Haittamaahanmuuttajat - näitähän artikkelissa tarkoitetaan - eivät kuuna päivänä muuta Helsingistä Kainuuseen, koska vähemmän pöhinää; ostoskeskuksia, omaa porukkaa, suomalaisia teinityttöjä
5) Artikkelin kommenteissa sanotaan, että suomalaiset eivät halua muuttaa Kainuuseen, mutta Helsinkiin tuppautuvista haittamaahanmuuttajista ei sanota mitään

* ministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok) väite
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4903
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA » Pe Marras 30, 2018 4:32 pm

Joulu on tulossa rikollisillekin ja lahjat hankittava? Vai myöhästyivät Black Fridaysta?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005915487.html
Miehet kahmivat kasan elektroniikkaa ja kaahasivat poliisia karkuun – hengenvaarallinen pako päättyi romuralliin Helsingin keskustassa

Pakomatka päättyi kolarointiin.

Julkaistu: 29.11. 12:51

Helsingin poliisilaitos tiedottaa lisätietoja Helsingin keskustassa nähtyyn lyhyeen takaa-ajotilanteeseen liittyen. Takaa-ajon aikana vaurioitui yhteensä kuusi ajoneuvoa.
Helsingin poliisi kertoo, että Jätkäsaaressa sijaitsevan elektroniikkamyymälän vartijat ilmoittivat viime lauantaina noin kello 20 aikaan, että myymälästä poistui kaksi miestä, joilla oli mukanaan myymälästä anastettua omaisuutta.

IS:n saamien tietojen mukaan miehet olivat kahmineet mukaansa suuret määrät elektroniikkaa, sulloneet ne autoon ja kaahanneet pakoon.

Myymälän työntekijä näki, että miehet poistuivat pihasta henkilöautolla. Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan henkilöauton vain hetkeä myöhemmin punaisissa liikennevaloissa Porkkalankadun ja Mechelininkadun risteyksessä.

Miehet eivät kuitenkaan luovuttaneet helpolla. Kun poliisipartio laittoi hälytysvalot päälle, auto lähti karkuun punaisia päin pohjoisen suuntaan. Poliisi joutui aloittamaan takaa-ajon.

Takaa-ajoon osallistui useita poliisipartioita.

Lukuisia vaaratilanteita – valui lopulta poliisiauton keulaan

Takaa-ajo eteni Pohjoiselle Rautatienkadulle, jossa pakeneva auto ajoi vastaantulevien kaistalla ja aiheutti läheltä piti -tilanteen linja-auton kanssa. Matka jatkui Runeberginkadun ja Arkadiankadun kautta Mannerheimintielle.

– Auto ajoi huomattavaa ylinopeutta. Mannerheiminkadun ja Postikadun risteyksessä auto teki U-käännöksen ja osui samalla kahteen henkilöautoon, poliisi tiedottaa.

Poliisi sai takaa-ajoon apuvoimia, sillä tehtävään liittyi useita poliisipartioita. Takaa-ajo jatkui Töölöntorin ympäristöön. Auto ajoi pakomatkan aikana yksisuuntaisia katuja väärään suuntaan ja poikkesi jalkakäytävälle. Jalankulkijat joutuivat hyppäämään pois alta väistääkseen törmäyksen.

Pako päättyi lopulta Sandelsinkadulle, jossa auto törmäsi vielä kahteen henkilöautoon ja valui lopulta poliisiauton keulaan.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi autoa kuljettaneen miehen


Poliisi löysi autosta muutaman tuhannen euron arvosta anastettua elektroniikkaa ja myymälän vetokärryt. Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa: mies ja nainen. Kyydissä ollutta miestä epäillään varkaudesta. Naista ei epäillä mistään rikoksesta.

Poliisi kertoo, että pakoauton vuonna 1994 syntynyttä kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, varkaudesta ja rattijuopumuksesta. Helsingin käräjäoikeus vangitsi miehen eilen keskiviikkona.

– Takaa-ajon aikana vaurioitui yhteensä kuusi ajoneuvoa pakoauto mukaan lukien. On vain sattumaa, ettei pakomatkan aikana tapahtunut vakavia henkilövahinkoja, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mika Helminen Helsingin poliisilaitokselta.

Myymälän valvontakameratallenteelta myös selviää, että miehet kaatoivat myymälän kassajonossa olleen lapsen kumoon, kun he lähtivät juoksemaan pakoon. Poliisi ei ole tavoittanut lapsen huoltajia. Huoltajat voivat olla yhteydessä poliisin sähköpostitse, [email protected].

Avatar
GAZ-24
Parranpäristäjä
Viestit: 90
Liittynyt: La Marras 10, 2018 11:18 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja GAZ-24 » La Joulu 01, 2018 5:00 pm

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e ... 9bcc405a88
Sopeutumiseläkettä nostava Tanja Karpela, 48, menettää lakimuutoksen takia yli 700 000 euron eläketulot
Tänään klo 12:02
Sopeutumiseläkettä yhtäjaksoisesti vuodesta 2011 nostanut Tanja Karpela, 48, on keväällä 2022 uuden edessä, kun sopeutumisrahaksi muutettavan avokätisen etuuden maksaminen lopetetaan.

Kevan mukaan kansanedustajien työttömyysturvaksi tarkoitettua sopeutumiseläkettä maksettiin lokakuussa 29 entiselle kansanedustajalle. Heidän joukossaan on 48-vuotias Tanja Karpela (kesk).

Keskustan kansanedustajana vuosina 1999–2011 toiminut Karpela oli Anneli Jäätteenmäen (kesk) pätkähallituksen ja Matti Vanhasen (kesk) ykköshallituksen kulttuuriministeri vuosina 2003–2007.

Karpela jätti eduskunnan omasta tahdostaan keväällä 2011, ja on nostanut ministeritason eläkettä siitä lähtien. Sopeutumiseläkkeen määrä ei ole julkista tietoa, mutta Iltalehden marraskuussa 2017 julkaiseman selvityksen mukaan Karpelan sopeutumiseläke on palkkakertoimella korotettuna noin 4 500 euroa kuukaudessa. Hän on nostanut avokätistä etuutta tähän mennessä jo 350 000 euroa.

Maaliskuussa 2019 voimaan tulevan lakimuutoksen myötä Karpelalle maksetaan sopeutumisrahaa kevääseen 2022 asti, minkä jälkeen sen maksaminen loppuu. Karpela on tuolloin 51-vuotias. Ilman lakimuutosta Karpela olisi voinut jatkaa sopeutumiseläkkeen nostamista vuoteen 2035 asti, jolloin hän täyttää 65 vuotta. Karpela menettää lakimuutoksen takia yli 700 000 euron eläketulot.
"Sepolla oli suuret lupaukset – saisin vielä niin paljon seksiä, että loppujen lopuksi vielä pyytäisin, saisinko välillä olla taas rauhassa" Auer kertoo kirjassaan suhteen arjesta.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » La Joulu 01, 2018 7:57 pm

Pariisissa ja Brysselissä mellakoidaan! Mitäs tää nyt on? Eikö meille luvattu että EU = rauhaa ja vakautta?

Video: Mielenosoitus muuttui rajuksi mellakaksi Brysselissä - Suomalainen Liisa: ”Kaikki mitä näin, oli hurjaa”

Keltaisiin liiveihin pukeutuneet mielenosoittajat sulkivat teitä ja tunneleita perjantaina Brysselissä. He protestoivat muun muassa polttoaineen hinnannousua vastaan.
Kun Brysselissä asuva suomalainen Liisa Halonen tuli aamulla töihin, mielenosoitukset olivat vielä rauhallisia. Päivän mittaan ne yltyivät väkivaltaisiksi.

Yhdessä vaiheessa Halosen työpaikalla harkittiin evakuointia.
”Kaikki mitä näin, oli hurjaa ja kertoo siitä, miten vihaisia kansalaiset ovat”, Halonen kertoo.

Brysselissä on osoitettu perjantaina rajusti mieltä. Keltaisiin liiveihin pukeutuneet mielenosoittajat sulkivat teitä ja tunneleita kaupungin keskustan läheisyydessä. Lisäksi he heittelivät muun muassa ilotulitteita ja kiviä Belgian pääministerin toimistoa kohti. Lisäksi väkijoukko hajotti poliisiautoja.

Mielenosoitus alkoi uutistoimisto Reutersin mukaan rauhallisesti. Se muuttui väkivaltaiseksi, kun naamioituneet ja huppuun pukeutuneet mielenosoittajat yrittivät rikkoa mielenosoitusta valvoneiden poliisien linjat.

Poliisi hajotti mielenosoittajien joukkoa vesitykeillä ja kyynelkaasulla. Brysselin poliisi kertoo pidättäneensä noin 60 ihmistä. Mielenosoittajia oli kaikkiaan noin 500. Iltaviiden aikaan mielenosoitukset olivat laantuneet ja suljetut metroasemat avattiin liikenteelle.

Mielenosoittajat protestoivat tiettävästi elinkustannusten nousua vastaan.

–Sähkön ja veden hinta nousee. Maksamme 21 prosentin veroa ruoasta, se on hullua. Tienaan 1 200 euroa kuukaudessa. Joka kuukauden lopussa minun on laskettava rahani tarkkaan voidakseni ostaa paketin riisiä, sanoi Vrt Newsin haastattelema mielenosoittaja.
...

Palaneet autot olivat uutta

Brysselin perjantainen mielenosoitus ei ole ensimmäinen mielenilmaus, jota Halonen oli todistamassa. Se on kuitenkin tähän asti pahin, jonka hän on nähnyt.
– Palaneita autoja emme ole aiemmin nähneet.
...

– Mutta kaikki mitä näin, oli hurjaa ja kertoo siitä, miten vihaisia kansalaiset ovat.


Iltalehti
30.11.2018 20:38

"Se on kuitenkin tähän asti pahin, jonka hän on nähnyt.
– Palaneita autoja emme ole aiemmin nähneet".


Pitäisiköhän näiden kauhistelijoiden mennä Ruotsiin. Siellä autojen polttelu on jokapäiväistä iloa heille, jotka ovat "paenneet" lähi-itäläisistä maista "sotaa ja vainoa".

Ranskassa ja Pariisissa kuitenkin tavoitteet ovat tavallaan toisenlaiset. Siellä nämä mielenosoittajat eivät ole vaatimassa islamilaista yhteiskuntaa, vaan halvempia elinkustannuksia.
- Toki kaikki maksaa paljon, koska täytyyhän sitä jonkun pitää haittamaahanmuuttoa ja siitä hyötyviä hengissä.

"Kaikki mitä näin, oli hurjaa ja kertoo siitä, miten vihaisia kansalaiset ovat".

Kumma juttu! Hehän ovat EU:ssa. Täällähän on vain rauhaa ja vakautta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 5223
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Su Joulu 09, 2018 11:41 am

Perheen isä Joni pyysi naapuria hiljentämään musiikkia yöllä, isäntä uhkasi ampua haulikolla - Turhatui poliisin suhtautumiseen: ”Totesivat, että Suomessa naapuruston asukkaat eivät tapa toisiaan”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ea81 ... 35e2f54b5f
Kolmilapsisen perheen isä Joni Reunanen on suivaantunut poliisin toimintaan. Reunasen mielestä poliisi suhtautui välinpitämättömästi muun muassa häneen kohdistettuun tappouhkaukseen Jokioisilla sijaitsevalla asuinalueella tapahtuneen selkkauksen yhteydessä viime viikon lauantaina.

– Tappouhkaus on vakava asia, mutta sekään ei pelota niin paljon kuin Forssan poliisin huono toiminta. Pahin pelkoni on se, että se viranomainen, jonka pitäisi tuoda turvallisuuden tunne, viekin sen pois, Reunanen arvostelee.

Reunanen asuu Jokioisilla. Hän on kertonut Facebookissa asuinalueellaan tapahtuneesta selkkauksesta, jonka takia joutui ottamaan poliisiin yhteyttä myöhään lauantai-iltana viikko sitten.

– Erään talon kaiuttimista kuului musiikkia niin kovaäänisesti, että lapset eivät saaneet nukuttua. Vaimo pyysi monta kertaa juhlijoita pienentämään musiikin voimakkuutta. Sitten minä menin sinne taloon, Reunanen kertoo.

Puukko esillä
Taloon mennessään Reunanen kertoo ottaneensa puukon mukaan itsepuolustusta varten, koska arveli vastassa olevan päihtyneen miesylivoiman.

– Pyysin heitä asiallisesti ja useita kertoja laittamaan ulkokaiuttimet pois päältä, koska he bilettivät talon sisällä. En pyytänyt lopettamaan bileitä vaan sammuttamaan kaiuttimet, jotta lapseni ja vaimoni saisivat nukuttua, Reunanen selvittää.

Tilanne johti Reunasen mukaan siihen, että häntä alettiin piirittämään.

– Otin puukon esiin turvaksi. Sanoin puolustavani itseäni, jos he käyvät kimppuuni. Talon isäntä alkoi riehumaan ja heittelemään tavaroitaan. Hän uhkasi hakea haulikon ja tappaa minut. Ilmeisesti eräs vieraista huusi tälle paniikissa, että älä hae sitä haulikkoa, Reunanen väittää.

Poliisit paikalle
Reunasen mukaan hän pääsi poistumaan uhkaavasta tilanteesta kotiinsa ja soitti hätäkeskukseen.

– Poliisin tulo tuntui kestävän pitkään. Hätäkeskuksesta neuvottiin, että menkää lattialle makuulle ja pois ikkunoista. Näimme, että joku kävi taskulampulla tutkimassa asuntoa ulkopuolelta. Lapset olivat paniikissa, Reunanen kertoo.

Lopulta poliisipartio saapui paikalle selvittämään selkkausta.

– Poliisit tulivat ja sanoivat, että minä itse riehuin puukolla. Kerroin oman näkemykseni asiasta. Poliisit totesivat, että saamme todennäköisesti toisen osapuolen kanssa syytteen laittomasta uhkauksesta.

Reunasen mielestä poliisi ei suhtautunut vakavasti mahdollisen aseen olemassaoloon.

– Poliisit sanoivat, että talon asukkaalla ei edes ole aseenkantolupaa. En nähnyt asetta, mutta isäntä uhkasi lähteä hakemaan sitä. Poliisi ei voi olettaa onko asetta vai ei. Heidän olisi pitänyt tutkia tuo asunto.

– Lopuksi poliisit totesivat, että Suomessa naapuruston asukkaat eivät tapa toisiaan. Lisäksi he kehottivat meitä menemään nukkumaan, Reunanen kertaa tapahtumia.

Kantelu oikeusasiamiehelle
Yöllä Reunasen vaimo meni pihalle tupakoimaan. Hän huomasi, että Reunasen lainaaman auton takalasi oli hajalla.

– Olin jälleen poliisiin yhteydessä, jota asia ei tuntunut kiinnostavan. He sanoivat, että eivät tule tuommoisen asian takia paikalle. Kerroin, että lapset ja emäntä pelkäävät, mutta minua pyydettiin vain lähettämään valokuva rikotusta takalasista, Reunanen kummastelee poliisin reaktiota.

Reunanen ei hellittänyt vaan vaati poliisipartion paikanpäälle.

– Pitkän väittelyn jälkeen he tulivat ja sanoivat, että ei voi todistaa kuka olisi rikkonut takalasin. Minusta se oli selvä kosto illan aiemmista tapahtumista, koska autosta ei ollut varastettu mitään. Poliisit neuvoivat minua, että hankkisin tontille valvontakamerat.

Poliisin toiminta oli Reunaselle pettymys.

– Forssan poliisilla tuntuu olevan asenneongelma. Poliisia ei tunnu kiinnostavan, että kuoleeko täällä joku vai ei. Tämän takia tein poliisin toiminnasta kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle, Reunanen toteaa.

Poliisi kommentoi
Komisario Tarja Lindstedt Hämeen poliisista kommentoi poliisin toimintaa yleisellä tasolla, koska ei tunne kyseistä tapausta.

Hän kertoo, että riitatilanteessa poliisin on paikan päällä pyrittävä selvittämään aina molempien osapuolten näkemys asiasta.

Hän huomauttaa, että naapuririitoja ei kannata mennä selvittämään itse, jos jo lähtökohtaisesti kokee, että paikalle on mentävä puukon tai jonkin muun astalon kanssa.

– Silloin kannattaa soittaa suoraan hätäkeskukseen, jos kokee, että tilanteessa on pienintäkään vaaraa.

Lindstedt toteaa, että jos riitaa selvittämään mennyt henkilö menee paikalle puukon tai muun vastaavan esineen kanssa, riidan toinen osapuoli voi kokea tulleensa uhatuksi ja tehdä asiasta rikosilmoituksen.

– Silloin asia kääntyy tätä paikan päälle mennyttä osapuolta itseään vastaan.

Lindstedt sanoo, että poliisipartio tarkastaa jo paikalle mennessään, onko osoitteessa asuvilla henkilöillä aseenkantolupia, jos asukkaiden henkilöllisyydet ovat tiedossa.

Väitetyn aseen etsiminen vaatisi kotietsintäluvan.

– Kotietsintälupaan ei riitä perusteeksi pelkästään se, että joku sanoo, että mulla on haulikko.
Kotietsintälupaan ei riitä perusteeksi pelkästään se, että joku sanoo, että mulla on haulikko,toisaalta poliisi tekee kotietsintöjä chilinkasvattajien koteihin huolestuneiden naapureiden ilmoitusten perusteella jos kyseessä on niinkin vaarallinen asia kuin hamppu. Käytännöt pikkaisen vaihtelee ja toki virkavalta tilannejohtonsa ohjeiden mukaan aina etenee. Toki tässä tapauksessa ilmoittajan uskottavuus otti kolhua kun puukon kanssa lähti naapurille uhoamaan ja tästä tulee tuomion tulevaisuudessa luultavasti saamaan. :lol:
If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face - forever.

George Orwell

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3631
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja damfin » Su Joulu 09, 2018 12:22 pm

^Anteeksi vaan Joni mutta kyllä nyt teit itsestäsi melkoisen pellen, ja vielä toit asian julkisuuteen että muutkin todistaisivat pelleytesi :lol:
Mutta kun on vaan pakko kaivaa vikoja poliisista niin eihän sitä silloin jouda miettimään miltä tilanne kokonaisuudessaan todellisuudessa näyttää, ja jää helposti huomaamatta että olikin itse se tarinan ääliö.
Oli sitten mukamas ensin niin korkea kynnys soittaa poliisia paikalle hiljentämään naapurin bileistä tulevaa meteliä, vaikka se kuuluu poliisin tehtäviin varsinkin jos vaimo oli jo muutamaan otteeseen yrittänyt pyytää naapuria pitämään pienempää meteliä... mutta eihän siinä vaiheessa vielä nyt poliisia voinut kutsua, piti näyttää vaimolle ja lapsille millainen kova ukko isukki on ja kaivaa puukko mukaan ja lähteä itse kovistelemaan naapurin nyhveröä.
Mutta niinhän siinä kävi että se naapurin kovaääninen nyhverö ei isukkia puukkoinen pelännytkään, vaan suuttui, ei auttanut kuin pakoon luikkia kotiin sängyn alle, ja kyllä nyt tuli sitten vihdoin mieleen että poliisillehan tässä pitää soittaa kun puukolla uhkailija joutui itse uhkailluksi, ja poliisi-sika ei tietenkään ottanut isukkipolon hätää tosissaan vaan totesi että mitäs läksit puukot kanssa asialle :mrgreen:
Miten meni niinku omasta mielestä...? :lol:

Nyt se on sitten Jonilla kaksi mahdollisuutta... tai oikeastaan kolme... joko pistää ostaen naapurin sedälle jokin oikein kiva joululahja ja käydä henk.koht. lahjan kanssa pyytämässä anteeksi ja sopimassa asia naamatusten, tai sitten viedä juttu käräjille jossa häviää jutun ja molemmat saavat sakot laittomasta uhkauksesta ja Joni saa naapurin vihat loppuiäkseen, tai sitten se kolmas vaihtoehto, etsiä uusi kämppä jostain toiselta puolelta suomea, näin joulun alla itse suosittelisin tuota ensimmäistä vaihtoehtoa, miehen teko sekin olisi.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Tiina
James Bond
Viestit: 7368
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Tiina » Ti Joulu 11, 2018 9:14 pm

Veljekset löytyivät kuolleena kotoaan Tuusniemellä – taustalta paljastui surullinen tarina

Julkaistu: 11.12. 11:57

Iäkkäiden veljesten traaginen kuolema järkyttää pienen Tuusniemen kunnan asukkaita Pohjois-Savossa.
Lumitöitä tehnyt traktorimies kiinnitti joulukuun alussa huomiota siihen, että aivan kirkonkylän tuntumassa sijaitsevan vanhan maatalon laatikolta ei oltu noudettu postia eikä pihapiirissä näkynyt minkäänlaisia liikkumisen merkkejä.

Mies teki asiasta ilmoituksen. Poliisien mennessä paikalle talosta löytyi iäkkäät veljekset, molemmat kuolleina. Veljekset olivat molemmat yli 70-vuotiaita.

Nuorempi veljeksistä oli toiminut vuosia vuodepotilaana olleen vanhemman veljen omaishoitajana. Ilmeisesti hän oli menehtynyt sairauskohtaukseen ensin. Toinen veljeksistä menehtyi jäätyään vaille hoitoa ja huolenpitoa.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan veljekset ovat eläneet viimeiset kymmenkunta vuotta erakkoina ja kieltäytyneet ulkopuolisesta avusta.

Tuusniemen kunnan sosiaalijohtaja Eeva Seppänen ei voi salassapitovelvollisuuden vuoksi kertoa yksittäisten ihmisten asioista.

Yleisesti hän toteaa, että mikäli sosiaaliviranomaisten tekemän palvelutarvearvioinnin perusteella joku henkilö katsotaan avun tarvitsijaksi, mutta ehdottomasti kieltäytyy siitä, sosiaaliviranomaiset voivat pyytää poliisilta virka-apua.

Poliisillakaan ei ole tarkkaa tietoa veljesten kuolinajasta. Tapahtuma-ajaksi on poliisi merkinnyt 24.11.–3.12. eli sen ajan, minkä postit olivat laatikossa noutamatta ja milloin ilmoitus poliisille tehtiin.

Poliisi ei epäile asiassa rikosta. Kyseessä on kuolemansyyn tutkinta, josta poliisi ei kerro enempää.

Avatar
humma
Neuvoja-Jack
Viestit: 265
Liittynyt: Ke Kesä 29, 2011 12:22 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja humma » Ke Joulu 19, 2018 9:48 pm

Haaparannan keskustassa keskiviikon vastaisena yönä murtauduttiin Snusläppen, Nuuskahuuli tupakkakauppaan.

Poliisi oli pysäyttänyt murrosta epäillyn nuoren miehen ampumalla häntä jalkaan. Mies oli vastustanut kiinniottoa, joten myös poliisi loukkaantui tilanteessa. Ruotsin tiedotusvälineiden mukaan nuorukaisen käyttämä astalo eli lyömäase oli lapio.

Murrosta on kiinniotettuna kaksi henkilöä.

Ruotsin television SVT:n haastattelema yrittäjä Kari Mehtälä myönsi epäilleensä liikkeeseen pian yritettävän murtautua.


– He olivat menneet sisälle etuikkunasta. Poliisi ei ole kertonut tarkemmin tapahtumista, totesi kaksi kuukautta sitten tupakkaliikkeen avannut Mehtälä haastattelussa.

Haaparannalla on useampiin nuuskaliikkeisiin murtauduttu viimeisen puolen vuoden aikana.

Liikehuoneistossa oli hälytinlaitteet, joten poliisit olivat paikalla melko nopeasti.
https://www.lapinkansa.fi/lappi/poliisi ... n-3373080/

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Silli » Su Joulu 23, 2018 9:36 pm

Tässä nyt ei ole rikollisuudesta muuten kuin itseään kohtaan, mutta siis jotkut ihmiset näköjään haluavat koko kansakunnan kuulevan peniksensä/vaginansa kuulumiset. Toki Seiskallakin on tässä jonkinlainen vastuu, kun näin rikollisen surkeita juttuja painaa julkaisuunsa.
SUKUPUOLENSA KORJAAVAN SOFIA IMMOSEN PENIS HALKAISTIIN VAGINAKSI THAIMAASSA - KATSO KUVA LEIKKAUSSALISTA! "LOPPUTULOKSEN PITÄISI OLLA MAAILMAN PARAS"

Seiska on paikalla Thaimaan Bangkokissa, missä Hottikset-sarjasta tutun Sofia Immosen, 31, sukupuoli korjataan miehestä naiseksi.

Aiemmin Juhana tunnettu, sitten nimensä vaihtanut Sofia asteli lauantaina 22.12. yksityiselle klinikalle ja on parhaillaan leikkaussalissa. Korjausleikkaus kestää noin 8 tuntia.

- Minua ei edelleenkään jännitä yhtään. Suolistoani on tyhjennetty monta päivää ja nyt minulla on todella kova nälkä. Voi kunpa heräisin nukutuksesta pian ja saisin taas syödä, Sofia huikkasi Seiskalle vain hetkeä ennen nukutustoimenpiteiden aloitusta.

Isossa leikkausoperaatiossa Sofian penis halkaistaan ja siitä tulee osa huippukirurgin rakentamaa vaginaa.

- Lopputuloksen pitäisi olla maailman paras. Leikkaava kirurgi on todella arvostettu ja kuuluu alan huippuihin. Minulle tämä homma on yksi elämäni tärkeimpiä asioita, Sofia sanoo.

Seiska
22.12.2018 klo 15:32
https://www.seiska.fi/Uutiset/Sukupuole ... katso-kuva
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4903
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA » Pe Joulu 28, 2018 6:58 pm

Suojaväritysperheet saavat siis Viking Linella etuilla jonon ohi? Ilmankos niillä laivoilla ei enää vaaleampia matkustajia viihdykään. Ja joku suvakki ollut korvat höröllään vieressä.

https://yle.fi/uutiset/3-10573756
Laivan tarjoilija nimitteli lapsiperhettä rasistisesti – Viking Line pyytää anteeksi

Viking Line pahoittelee sijaisena työskennelleen tarjoilijan käytöstä.

Viking Line28.12.2018 klo 12:42

Varustamoyhtiö Viking Line on tyrmistynyt Mariella-laivalla paljastuneesta rasistisesta käytöksestä.

Ravintolan tarjoilija oli hyppyyttänyt tummaihoista perhettä. Perhe oli aluksi mennyt suoraan ravintolan pöytään, mutta tarjoilija ohjasi heidät jonottamaan, ja vasta sitten samaan pöytään, johon he olivat alun perin istuneet.

Tarjoilija myös kuiskasi perheestä ala-arvoiseen sävyyn työkaverilleen. Hän sanoi: "Voitko sä hoitaa sen neekeriperheen tossa". Kuiskauksen kuuli lähellä istunut matkustaja. Perhe ei ilmeisesti kuullut lausetta, vaan jatkoi ruokailuaan ravintolassa.

Viking Linen tiedotusjohtaja Johanna Boijer-Svahnström on tyrmistynyt. Kyseinen käytös ei sovi yrityksen arvomaailmaan.

– Tämä ei ole missään nimessä hyväksyttävää käytöstä. Otimme asian heti esille laivalla ja ryhdyimme toimenpiteisiin. Koulutamme henkilökuntaa palvelupuolella koko ajan eli käymme läpi, miten käyttäydytään asiakkaita kohtaan. Panostamme paljon hyvään palveluun. Tämä ei vastaa lainkaan meidän arvomaailmaamme, kertoo Boijer-Svahnström.

Tiedotusjohtaja painottaa, että yhtiön laivoilla matkustaa ihmisiä jopa sadoista eri kansallisuuksista. Rasistinen käytös on harvinaista ja vakava asia.

Tiedotusjohtajan mukaan epäasiallisesti käyttäytynyt työntekijä on sijainen eli hän ei ole Viking Linen palkkaama. Hän ei tule jatkossa työskentelemään yhtiön palveluksessa.

Avatar
PiikkiSika
Charlien Enkeli
Viestit: 1880
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Su Joulu 30, 2018 7:13 am

Taas on tutkijat näyttäneet kyntensä ja ansainneet palkkansa...
Tutkijat: Arabian­rannan ja Oulun julmista rikoksista epäiltyjen ulkomaalais­tausta voi vaikuttaa vaaleihin

Kevään eduskuntavaalien lähestyessä yksi suurista kysymyksistä on se, kuinka ison roolin maahanmuutto sekä ulkomaalaistaustaisten tekemiksi epäillyt väkivalta- ja seksuaalirikokset saavat vaalikamppailussa.
Oulun laajan seksuaalirikosvyyhden lisäksi Helsingin Arabianrannassa tapahtuneesta lapsen surmasta epäillään ulkomaalaistaustaista tekijää. Tutkijoiden mukaan rikostapaukset saattavat vaikuttaa vaaliteemoihin.

– Maahanmuuttohan on muuten aika abstrakti kysymys, jota tällaiset ikävät rikostapaukset konkretisoivat, sanoo Tampereen yliopiston professori Ilkka Ruostetsaari.

Tutkija ei usko, että suurten puolueiden intressissä olisi nostaa maahanmuuttopolitiikkaa keskeiseksi vaaliteemaksi.
Ihanko totta?
Vai että useat joukko-/ryhmä-/kimppa -pedofiiliraiskailut tai mielenvikaisten lastenmurhat liittyis mitenkään politiikkaan... tai ainakaan olisi valtapuolueiden mielenkiinnon kohteena?

Se että tekijät omaavat korkeakulttuuriset geenit lienee päättäjien mielestä asia, joka häviää kun siitä ei puhuta?

Ei pidä huolestua, sillä Tutkia RuosteTsaarilla on ihan oikea aavistus - ei isoja puolueita kiinnosta, tai sitten tutkijalla on vaan loistavan ironinen ote suojatyöhönsä :D

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005950251.html

Muoks. Meinas just vittu yrjö lentää ku näin ton ed postauksen ^
...”Sofian penis halkaistaan jne” :mrgreen:
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12662
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ti Tammi 01, 2019 7:23 pm

Laittomat raketit johtivat amputaatioihin Ranskassa, Ruotsissa useita ilotulitteita kohti poliiseja
...
RUOTSISSA huolta ovat aiheuttaneet toisia ihmisiä ja poliisia päin ammutut ilotulitteet, kertoo sanomalehti Dagens Nyheter.

Kaksi nuorta ampui raketin päin 50-vuotiaan miehen naamaa Länsi-Ruotsin Stenungsundissa. Mies oli pyytänyt nuoria lopettamaan rakettien ammuskelun. Hän sai hoitoa sairaalassa palovammoihin.

Ruotsin poliisi joutui myös useilla paikkakunnilla ilotulitteiden kohteeksi. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut hyökkäyksissä. Esimerkiksi Kristianstadissa poliiseja ammuttiin ilotulitteilla useaan otteeseen jo ennen vuoden vaihdetta, kertoo Kristianstadsbladet.

Aattoyönä raketteja ja räjähteitä ammuttiin kohti poliisia useissa paikoissa Tukholmassa. Västeråsin Vallbyssä poliisipartiota ammuttiin raketeilla, ja myöhemmin samana iltana vartijaa.

Poliisi piti ilotulitehyökkäyksiä niin vakavana, että julisti niiden olevan ”uhka demokratialle”, kertoo DN.
Helsingin Sanomat
1.1.2019 15:49
tummennus dl

Se kun poksautellaan pari papattimattoa koetaan poliisin toimesta uhkaksi demokratialle. Mutta kun Ruotsiin on saapunut ja saapuu satoja tuhansia väkivaltaisen ja epätasa-arvoisen ideologian omaavaa henkilöä - pääosin nuoria miehiä - niin sen ei (ainakaan julkisesti) todeta olevan uhka demokratialle. Eikä pelkästään demokratialle, vaan se on myös uhka sisäiselle turvallisuudelle ja maan taloudelle.
- Poliisien toteamus kuvastaa hyvin tilannetta, jossa pidetään sormea reiässä, vaikka koko pato uhkaa murtua.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Silli » Ke Tammi 09, 2019 8:21 pm

Kerrankin on uutisoitu sillä tavalla mukavan kuvaavasti. Ei vähätellen, ei suurennellen eikä klikkiotsikoiden, vaan kertakaikkisen osuvasti.
Herkkusuu veteli irtokarkkeja paljain käsin kaupan hyllystä Tampereella – tempauksesta 90 euron lasku sekä näpistysepäily

Tampereella mies asioi eilen alkuillasta päivittäistavarakaupassa ja jätti jälkeensä reippaan laskun.

Mies otti myymälän irtokarkkihyllystä paljain käsin irtokarkkeja ja laittoi niitä suuhunsa. Tämän jälkeen mies meni myymälän juomahyllylle ja laittoi 6-packin olutta takkinsa sisään. Mies poistui myymälästä maksamatta tuotteita.

Anastetut oluet saatiin myyntikuntoisena takaisin, mutta irtokarkkeja meni myyntikelvottomaksi noin 90 euron arvosta, poliisi kertoo.

Miestä epäillään näpistyksestä.

MTV
9.1.2019
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/her ... s.lwHeqTME
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Vastaa Viestiin