Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolema oli mm. törkeä kuolemantuottamus - 7 v 9 kk ja 3 v 7 kk vankeutta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Cadi John
Roger Murtaugh
Viestit: 864
Liittynyt: Ma Kesä 12, 2023 3:05 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja Cadi John »

Nml84 kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 8:41 am
Inanna kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 8:08 am En jaksa minäkään uskoa, että skitsofrenia nyt olisi puhjennut ja oireilisi hyvin valikoivasti.

Sen verran vielä kuvista, kun niistä on ollut puhetta, että miltä näyttää ja onko nuorille naisille "muotia" tämä cold bitch-look vai mikä.

Tietenkin on kylmäävän horon näköinen, kun onkin sitä, oikeasti.

Ei siinä vielä kaikki. Kyseessä äiti ihminen, joka värjää tukkaa, meikkaa, asettautuu vessaan peilin eteen ottamaan selfietä, ties montako sataa per sessio ottaakaan ja valkkaa omasta mielestään "parhaan".

Lapsestaan räpsäisee 1 kuvan, vasemmalla kädellä ja laittaa sen ilmoille. Ei ole hiuksia lapselta laitettu, mietitty mitään. Räps ja se siitä. Perus mamma, jolla 0-4 vuotias lapsi, ottaa paljonkin kuvia ja yrittää esittää lastaan kauneimmassa ja parhaimmassa valossa ja mukavien puuhien ääressä, mielenkiintoisissa paikoissa.

Ei tapahdu näissä hänen kuvissaan. Nekin kertovat paljon. IMO.

Narsistisia piirteitä koppakaupalla ja bonus koppa päälle.
Facesta ei kyllä voi tietää paljonko siellä niitä kuvia näkyy kavereille, me näemme vain julkiset kuvat
Jep ja yleensä nuoret kuvaa itseään snäppiin tai tiktokiin eivätkä juurikaan käytä fb. Siksi ihmettelen et on sinne edes postannut ylipäätään mitään. Ja noi face postaukset on tosi yleisiä nuorilla et koko ajan otetaan eri filttereillä kuvia itsestään. Siksi se ei kerro mun mielestä mitään onko esim. narsisti tai ei. Tälläkin on näitä pisama filttereitä jotka oli yhdessä vaiheessa muotia. Uskon et on jollain lailla rakastanut poikaansa sillä tuskin olisi ottanut yhtään kuvaa jos näin ei olisi ollut. Ehkä heilläkin oli joskus hyviä hetkiä. Ja täällä kun on haukuttu Mjuusan 12 v kuvaa niin mun mielestä näyttää ihan Milolta. Ainakin silmät Milo on täysin perinyt äidiltään.
Pullervo Pönttinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: Pe Kesä 16, 2023 9:30 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja Pullervo Pönttinen »

Touhupuntti kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 3:51 pm Tai keinokuutuvaatteet sytytetty päällä ollessa tai jostain syystä syttyneet
Joo varmaan ihan mystisesti itsestään syttyneet. Niinhän oli juuri uutisissakin, että jonkun toisen lapsen vaate oli itsestään syttynyt kylpyhuoneessa, joten miksei siis tällä kertaa lapsen päällä?

Tai ehkä lapsi oli ollut pihalla leikkimässä, ja naapurin pihalla on ollut lasipullo johon aurinko on osunut juuri sellaisessa kulmassa että lasipinnan läpi on syntynyt polttopiste, ja sitten ohi on ajanut auto jonka rengas on lennättänyt pölyä siihen pullon luokse niin että pölyhiukkanen on syttynyt tuleen ja sitten tuuli on lennättänyt palavan pölyhiukkasen ihan vahingossa lapsen päälle ja tukka syttynyt tuleen ja vanhemmat ovat syyttömiä ja lopulta selviää että lapsi selvisikin hengissä eli kaikki siis hyvin... :lol:

No juu. On tosiaan mahdollista, että lapsi on tahallaan sytytetty ilmiliekkeihin. Toki siitä olisi syntynyt niin paljon savua, että olisimme varmasti jo kuulleet siitä huhuja naapureilta. Yleensä yksinkertaisin selitys on todennäköisin, ja tässä on niitäkin tarjolla vaikka kuinka paljon. Jotenkin sellainen tunne, että tästä voi paljastua joku historiallisen järkyttävä murhatapa.
Älkää jakako nuorista lapsistanne mitään kuvia tai videoita nettiin. Se on peruuttamaton päätös, johon lapsi ei kykene antamaan suostumustaan.
Elizabeth
Neuvoja-Jack
Viestit: 596
Liittynyt: To Huhti 30, 2015 8:40 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja Elizabeth »

riisihai kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 11:16 am
Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: La Kesä 17, 2023 12:56 pm
Viranomaiset pettivät jo Milon. Viranomaiset pettivät myös Vilja-Eerikan ja Atson.
Eiköhän varsinaiset pettäjät olleet lasten vanhemmat! Aina on helppo syyttää viranomaisia. Kyllä vastuu on ennen kaikkea asianomaisilla.
On kokonaan toissijaista mikä oli viranomaisten vastuu.
Toisaalta jatkuvasti kuulee jatkuvasti valituksia sossun asiakkailta, että joka asiaan ne sossun ämmät puuttuvat. Harvoin sossun toimista kiitosta saa!
Samaa mieltä. Ei viranomaiset voi tietää, että vanhemmat ovat päävikaisia ja tappavat lapsensa. Ei viranomaiset ole mitään superihmisiä, jotka osaavat ja voivat varautua sellaiseen. Paitsi ehkä siinä vaiheessa, jos vanhemmat uhkaavat lapsen tappamisella.
Voisi puhua sossun pettämisestä siinä vaiheessa, jos lapsi ei olisi koskaan saanut mitään apua eikä perhettä olisi otettu edes asiakkaaksi.
Vastuussa tapauksesta ovat vanhemmat, siinä ainoat osapuolet, jotka ovat kaltoinkohdelleet lasta.
No ei sossun ja lastensuojelun kuulu tulla siinä vaiheessa vasta esiin kun lapsi uhataan tappaa. Jos on hälyttäviä merkkejä lapsen perheestä ilmaantunut jo ennestään (mm.päihteet, mielenterveysongelmat, rikollisuus, ulkopuolisten tekemät lasu-ilmoitukset, rahaongelmat, nuori ikä), kuuluu viranomaisten toimia eikä venata jotain tappouhkauksia.
Pullervo Pönttinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: Pe Kesä 16, 2023 9:30 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja Pullervo Pönttinen »

Cadi John kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 4:46 pm Jep ja yleensä nuoret kuvaa itseään snäppiin tai tiktokiin eivätkä juurikaan käytä fb. Siksi ihmettelen et on sinne edes postannut ylipäätään mitään. Ja noi face postaukset on tosi yleisiä nuorilla et koko ajan otetaan eri filttereillä kuvia itsestään. Siksi se ei kerro mun mielestä mitään onko esim. narsisti tai ei. Tälläkin on näitä pisama filttereitä jotka oli yhdessä vaiheessa muotia. Uskon et on jollain lailla rakastanut poikaansa sillä tuskin olisi ottanut yhtään kuvaa jos näin ei olisi ollut. Ehkä heilläkin oli joskus hyviä hetkiä. Ja täällä kun on haukuttu Mjuusan 12 v kuvaa niin mun mielestä näyttää ihan Milolta. Ainakin silmät Milo on täysin perinyt äidiltään.
Muusahan on käsittääkseni 21 v, eli varmaankin vielä sitä sukupolvea, joka on nuorena käyttänyt Facebookia. Minä olen häntä jotain vuosia vanhempi, mutta ainakin minun ollessa 12 - 14 v, kaikki olivat IRC-galleriassa ja Facebookissa, ja jouduin koko ajan selittelemään ikätovereille että miksei minua löydä Facesta. Nykyään on toki Twitterit, Instat, Snäpit ja Tiktokit, mutta jos Muusa on lapsena ehtinyt juurtua Facebookiin, niin sen käyttöä on luonteva jatkaakin.

Noista selfieistä ja lapsen kuvista ei tosiaan voi paljoa päätellä, niin kuin sanoit. On ihan tavallista, että itsestä näpätään satoja kuvia, joista sitten valitaan ne yksi tai kaksi, joissa ilme on juuri millilleen se kaikkein muodikkain. Tämä ei ole narsismia, vaan yritys sopeutua ryhmäpaineisiin ja nykymaailman epärealistisiin ulkonäköpaineisiin. Ja nyt en ole varma mistä tämän luin, mutta joku sanoi, että Milo oli aina puettu hienosti. Pitääkö paikkansa? Ja lapsesta otetut kuvat eivät tietysti ole yhtä tarkasti poseerattuja kuin itsestä otetut, koska... no yrittäkääpä itse saada pikkulasta poseeraamaan kameralle tuolla lailla.

Tämä menee turhan syväksi olettamiseksi, joten en nyt oleta mitään. Mutta mainitsen, että eri ihmisille "rakastaminen" tarkoittaa eri asioita. Joillekin ihmisille "rakastaminen" on oikeasti pelkkää iloa omistamisesta. Omien lasten rakastaminen voi olla ikään kuin keräilysarjan kiillottamista ja esittelemistä. En tiedä, mitä helvettiä Muusan päässä on liikkunut, mutta joillain lasten "rakastaminen" on tällaista, pikemminkin omaisuutensa esittelyä ilman minkäänlaista kunnioitusta sitä "rakastettua" ihmistä kohtaan.
Älkää jakako nuorista lapsistanne mitään kuvia tai videoita nettiin. Se on peruuttamaton päätös, johon lapsi ei kykene antamaan suostumustaan.
lammas1
Martin Beck
Viestit: 794
Liittynyt: Pe Loka 31, 2014 11:36 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja lammas1 »

Pullervo Pönttinen kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 2:59 pm
qurqo kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 2:00 pm Kiehuva kattilako sieltä on liedeltä vedetty päälle vai kiukaalleko horjahtanut?
Tätä on pohdiskeltu paljon, nyt on mahdoton vielä tietää mitään mutta tämä on tietysti yksi kuumottavimpia mysteereitä tässä hommassa.

Kun luin, että lapsessa on palovammoja, niin itselle tuli ensimmäisenä mieleen, että cigaretteja olisi tumpattu lapseen useita kertoja niin pitkällä aikavälillä, että siitä on ehtinyt kasautua paljon palovammoja ympäri kehoa. Ehkä tälläkin tavalla olisi mahdollista aiheuttaa lapselle laaja-alaisiksi luokiteltavat palovammat, jos pieniä vammoja olisi vain tosi monta kappaletta?

Mutta kokonaiskuvassa tämä ei ole todennäköisin vaihtoehto. Vammat ovat voineet tulla joko ennen kuolemaa tai kuoleman jälkeen, mutta poliisi ei sanonut tästä juuta eikä jaata. Tutkinnanjohtahjalta kysyttiin palovammoista paljon kysymyksiä, esim. niiden syntymekanismista ja vakavuudesta, ja hän pystyi sanomaan vain (vapaasti referoiden): "uhrissa on laaja-alaisia palovammoja, ja lähtökohtaisesti palovammat ovat näin pienelle lapselle aina vakavia".

Jotenkin minulle tuli tuosta sellainen tunne, että palovammat olisivat syntyneet ennen kuolemaa. Tämä on pelkkä oma peppufiilikseni, mutta jos palovammat olisivat syntyneet vasta kuolema jälkeen, niin en ainakaan itse olisi sanonut mitään että "palovammat ovat aina pienelle lapselle vakavia", vaan pikemminkin olisin sanonut jotain, että "asiaa selvitetään parhaillaan".

Todennäköisimmät aiheuttajat ovat kuuma vesi (joko keittiöstä tai suihkusta), kuuma öljy (uppokeittimestä) ja kiuas. Suihkusta saa tulemaan niin kuumaa vettä, että sillä voi polttaa ainakin toisen asteen palovammoja. Enkä tiedä, onko kyseisessä asunnossa saunaa, mutta huhujen mukaan asunto on kolmio, ja isommissa asunnoissahan on usein oma sauna, vaikkei toki aina. Lisäksi ainakin naapurirakennuksessa, joka on ulkoisesti hyvin samannäköinen kuin tämä tapahtumarakennus, on saunallisia kolmioita (yksi tällainen naapurirakennuksen kolmio on parhaillaan myynnissä ja myynti-ilmoituksessa näkyy asunnon sauna).

Mutta eihän sitä tiedä, minkälainen hullunmylly siellä on ollut käynnissä. Onhan lapsi voitu oikeastikin valella bensalla ja sytyttää, tai grillata jollain hiuslakkapullolla ja sytkärillä, tai silittää silitysraudalla. Tai paistaa uunissa, kuten jotkut niin mieltäylentävästi arvailevat.

Tai ehkä ruumista on todella yritetty hävittää polttamalla. Perseestäkös minä tiedän. Silti pakko arvailla.
Pullerolla samoja aatoksia kanssani. Se ettei poliisi tutkinnallisista syistä kertonut mistä lapsi oli asunnossa löytynyt. Eli jos kylppäristä, epäilisin heti suihkua. Poliisi ei tosiaan ottanut juuta eikä jaata siihenkään kuoliko lapsi niihin palovammoihin vai johonkin muuhun? En usko että tämä murha kuitenkaan on tehty mitenkään monimutkaisesti vaan ehkä kuitenkin hyvin raaasti.
viltsu
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Ti Marras 29, 2022 6:54 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja viltsu »

”Mistä tunnistaa murhaajan?
Hätäpuhelut saattavat paljastaa rikoksista kiinnostavia seikkoja – kuten sen, että luurin päässä on murhaaja itse. Tässä jutussa voit kuunnella hätäpuhelun, jonka Vilja Eerikan isä Touko Tarkki soitti murhattuaan tyttärensä ja lukea forensisen lingvistiikan asiantuntijan Roosa Rentolan kommentit siitä. Varoitus: äänitallenne saattaa järkyttää herkimpiä kuulijoita.
Perjantaina 13. toukokuuta tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta yhdestä Suomen rikoshistorian traagisimmista tapauksista, 8-vuotiaan Vilja Eerikan murhasta.
Tyttö kuoli tukehtumalla isänsä Touko Tarkin ja äitipuolensa Sirpa Laamasen murhaamana äitienpäivän vastaisena yönä vuonna 2012. Hätäpuhelussa isä väittää tytön olleen elossa vielä hieman ennen puhelua, mutta oikeuslääketieteellisten tutkimusten perusteella hän kuoli jo aiemmin.

Voit kuunnella tekstitetyn hätäpuhelutallenteen alla olevalta videolta. Puhelu kestää 8 minuuttia ja 42 sekuntia.

Vain kirjautuneille: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008786989.html


Kun niin monet koko ajan tuo esiin tota että äiti on syyllinen tai jotenkin enempi syyllinen, koska isäpuoli on soittanu häkeen tai että miks oisivat murhanneet ja sit soittaneet häkeen niin tuli tää mieleen :@
Nml84
Harjunpää
Viestit: 308
Liittynyt: Ke Joulu 21, 2022 10:42 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja Nml84 »

Minä veikkaan jotain silitysrautaa tms mistä heti voi sanoa että tahallaan tehty. Aika harvasta palovammasta voi heti sanoa.
Jokukukavaan
Martin Riggs
Viestit: 641
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2021 1:49 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja Jokukukavaan »

aumari kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 2:34 pm
Ninaple kirjoitti: La Kesä 17, 2023 10:54 pm Millonkohan tästä asiasta saa kuulla lisää poliisilta
Ehkä sitten asioista tiedetään enemmän, ainakin sen verran, mitä voi julkistaa. Tuskin ihan kaikkea kerrotaan.
Vilja-Eerikan tapauksessahan kerrottiin oikeastaan ihan kaikki.
Whicher
Jane Marple
Viestit: 1049
Liittynyt: Ke Loka 28, 2015 2:16 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja Whicher »

anonyymikarhu kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 12:11 am Miksi muuten Yle ei oo uutisoinut tästä mitään? Kuin ehkä pikkuriikkisen artikkelin verran. Ainoastaan iltalehti yms.
Ainakin 3 artikkelia ja 25-minuuttinen poliisin tiedotustilaisuus.
Olisko niin, että YLE ei koe tarvetta tekaista klikkiuutista jokaisesta tiedonmurusesta erikseen?
Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2419
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Inanna kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 11:17 am

Toivottavasti poliisi tekee perusteellisen ja tyhjentävän esitutkimuksen. Jotta tapauksesta voidaan oppia jotain, kenties säätää Lex Milo, ettei taas kohta uusi lapsiuhri.
Eikö meillä jo ole LEX lapsi, joka mahdollistaa lapsen viemisen turvaan vaikka vanhemmiltaan, mikäli hänen kehityksensä ja henkensä ovat vaarassa?

Pikemminkin sanoisin, että lastensuojelun käytänteet ovat vinksallaan, kun sitä lakia ei käytetä lasten hyväksi.
JohanPomppas
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1415
Liittynyt: Su Loka 20, 2019 12:44 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja JohanPomppas »

Nml84 kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 5:59 pm Minä veikkaan jotain silitysrautaa tms mistä heti voi sanoa että tahallaan tehty. Aika harvasta palovammasta voi heti sanoa.
Itse veikkaan myös silitysrautaa tai hiusten suoristusrautaa.
Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2419
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Unohtakaa saunassa polttaminen, täällä joku aiemmin kertoi, ettei huoneistossa olisi ollut saunaa.

Unohtakaa vaatteiden sytyttäminen palamaan, johan tuosta seurannut käry olisi herättänyt naapureiden palovaroittimet, jos ko. asunnossa oma oli pois käytöstä.

Unohtakaa hiuslakkapullo ja sytkäri- kombo. Ks. edellä, johan siellä olisi irtain äkkiä syttynyt.

Unohtakaa sähköuuni. Ainakin meidän uunit on olleet niin pieniä, että hyvä jos niihin olisi saanut sullottua 1- vuotiaan lapsen. No, ehkä pikku Milo vielä paloiteltiinkin kaiken muun pahan päälle 🙄

Keittolevy, silitysrauta, kuuma neste jne., niillä palovammojen aiheuttaminen olisi mahdollisempaa ja todennäköisempää
VastarannanKiiski
Axel Foley
Viestit: 2443
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

viltsu kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 5:46 pm ”Mistä tunnistaa murhaajan?
Hätäpuhelut saattavat paljastaa rikoksista kiinnostavia seikkoja – kuten sen, että luurin päässä on murhaaja itse. Tässä jutussa voit kuunnella hätäpuhelun, jonka Vilja Eerikan isä Touko Tarkki soitti murhattuaan tyttärensä ja lukea forensisen lingvistiikan asiantuntijan Roosa Rentolan kommentit siitä. Varoitus: äänitallenne saattaa järkyttää herkimpiä kuulijoita.
Perjantaina 13. toukokuuta tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta yhdestä Suomen rikoshistorian traagisimmista tapauksista, 8-vuotiaan Vilja Eerikan murhasta.
Tyttö kuoli tukehtumalla isänsä Touko Tarkin ja äitipuolensa Sirpa Laamasen murhaamana äitienpäivän vastaisena yönä vuonna 2012. Hätäpuhelussa isä väittää tytön olleen elossa vielä hieman ennen puhelua, mutta oikeuslääketieteellisten tutkimusten perusteella hän kuoli jo aiemmin.

Voit kuunnella tekstitetyn hätäpuhelutallenteen alla olevalta videolta. Puhelu kestää 8 minuuttia ja 42 sekuntia.

Vain kirjautuneille: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008786989.html


Kun niin monet koko ajan tuo esiin tota että äiti on syyllinen tai jotenkin enempi syyllinen, koska isäpuoli on soittanu häkeen tai että miks oisivat murhanneet ja sit soittaneet häkeen niin tuli tää mieleen :@
Toisaalta Tarkki vaikuttaa aika avuttomalta ja johdateltavissa olevalta tyypiltä. Oliko näin muuten todettukin? Tai onhan se nyt selvää, jos mies uskoi Laamasen olleen ranskalainen aivokirurgi ja nelosia odoteltiin yli puolitoista vuotta.
Laamanenhan tässä oli päätekijä, paketoinnin ja muun kidutuksen arkkitehti ja Tarkki adjutantti. En toki asiantuntijoita aliarvioi, mutta ottaisin huomioon Tarkin tyhmyyden ja ehkä Laamasta kohtaan tuntemansa pelon.
Voihan Milon murhassakin hätäpuhelunsoittaja olla vähemmän syyllinen eli lapsen äiti päätekijä ja Sebu ollut puuttumatta tai osallistunut itsekin. Häntähän on kuvattu "reppanaksi". Ärhäkät ja dominoivat ihmiset tuppaa löytämään jonkun (puoli)tahdottaman perävaunun käskytettäväkseen.
Huom. En puolustelu sen paremmin Sebua kuin Tarkkiakaan, itseäni kiinnostaa tässä myös ihmissuhdedynamiikka.
Mikä ylipätään saa ihmiset mukaan mielipuolisiin tekoihin tai ummistamaan silmänsä perheissäkin tapahtuvilta hirveiiltä teoilta? Ei muka nähdä vaikka isä nussii tytärtä tai katsellaan vierestä mitään tekemättä, kun puoliso hakkaa lasta toistuvasti..
sivusta_seuraaja
Martin Beck
Viestit: 781
Liittynyt: Ti Kesä 19, 2012 11:20 pm

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja sivusta_seuraaja »

Kuvat ei herkille: Lämpöpatterit aiheuttivat vauvoille kolmannen asteen palovammoja - ”Iho paloi kalloon asti”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201804272200904812

Siitä vähän osviittaa.

Tuotu esiin uutisen otsikko linkin takaa
-NILS-
Pullervo Pönttinen
Lauri Hanhivaara
Viestit: 145
Liittynyt: Pe Kesä 16, 2023 9:30 am

Re: Joensuu: 4-vuotiaan lapsen kuolemaa tutkitaan murhana - äiti ja isäpuoli vangittu

Viesti Kirjoittaja Pullervo Pönttinen »

Juliet Jones kirjoitti: Su Kesä 18, 2023 8:02 pm Unohtakaa sähköuuni. Ainakin meidän uunit on olleet niin pieniä, että hyvä jos niihin olisi saanut sullottua 1- vuotiaan lapsen. No, ehkä pikku Milo vielä paloiteltiinkin kaiken muun pahan päälle 🙄
Minä en nyt tiedä, miten voisin tämän sanoa niin, ettei se kuulostaisi juuri siltä miltä se kuulostaa. Mutta minulla on mielestäni ihan normaalin kokoinen sähköuuni, ja kyllä sinne saisi keskikokoisen, elottoman 4-vuotiaan sovitettua, kun vain ritilän ottaa pois tieltä.

Mutta joo, itsekään en ota tätä uuniteoriaa kovin vakavasti. Ei tunnu realistiselta vaihtoehdolta, niin kuin ei mikään avotuliviritelmäkään. Vesi, öljy tai kuuma pinta. Todennäköisesti joku näistä. Neljännellä sijalla syövyttävät aineet.
Älkää jakako nuorista lapsistanne mitään kuvia tai videoita nettiin. Se on peruuttamaton päätös, johon lapsi ei kykene antamaan suostumustaan.
Vastaa Viestiin